1.FL 23/24 - 3.ČF / FK CHRUDIM

29.03.2024 19:00

 

 

 
FK CHRUDIM - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
11 : 0  (6 : 0)
 
 
Branky: 
Everton 2, D. Drozd 2, Koudelka, Slováček, Igor, Záruba, P. Drozd, Mareš, Krotil
Sestava domácí:
Espindola, Špánik, Javorski – Záruba, Everton, Mareš, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, André, Slováček (K), Igor,  Stránský, Krotil
Sestava hosté:
Večeřa, Pšurný - Chroust (K), Kratochvíl, Chráscina, Havlín, Formáček, Pfeffer, Řezník F. 
Rozhodčí: Kresta, Molinger - Šmíd
 
Report:
Nepovedená tečka za ročníkem 1. Futsal ligy 2023/24 - to byl třetí vzájemný duel čtvrtfinále play off s FK Chrudim. Nastoupit proti absolutnímu favoritovi v sedmi hráčích do pole už samo o sobě nedává mnoho nadějí na úspěch a tak zápas skončil tak, jak skončil - vysokým vítězství domácího favorita, který hrál naplno, s chutí a s jednoznačným cílem ukončit sérii. Soupeři gratulujeme k postupu a přejeme hodně štěstí v dalších kolech prvoligového play - off.
Po papírově předpokládané prohře s Chrudimí 0:3 (2:8, 1:5, 0:11) na zápasy pro nás v tomto soutěžním ročníku 1.Futsal liga končí a celkově osmé místo je i přes nepovedený poslední zápas nejlepším umístěním klubu v historii. Dobrá sezóna se ziskem 22 bodů, transparentní výkonnostní progres, skvělí fanoušci. Zhodnocení sezony přineseme v následujících dnech.
 
Ohlasy po utkání:
Tomáš Koudelka (hráč FK Chrudim): "Nebál bych se říct, že dnes jsme na hřišti dominovali. Soupeře jsme v prvním poločase nepouštěli skoro do žádné šance, vstřelili jsme velké množství branek, i když si myslím, že kdybychom proměnili každou třeba čtvrtou šanci, tak výsledek mohl být daleko vyšší. Teď se musíme dobře připravit na semifinále."
Radek Toman (trenér ŽV Brno): "Gratuluju Chrudimi k postupu. Klobouk dolů před našima klukama, co dnes hráli po jejich náročném denním programu. Doufám, že zkušenosti z play-off dokážeme zúročit v příští sezoně a posuneme se zase dál."
 

 
 
 
Odkazy:
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
WEB SOUPEŘE
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
 

—————

Zpět