1.FUTSAL LIGA 2021/22 - 1.kolo

28.08.2021 19:11
 
ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
SK DYNAMO PCO ČESKÉ BUDĚJOVICE 

0 : 3
  (0 : 1)
 
Branky:  Benát, Hric J., Jasanský
Žabinští Vlci Brno:  Večeřa, Pšurný - Cenek, Hanuš, Havlín, Hromek, Chroust, Kratochvíl, Starý, Svoboda, Trbušek
SK Dynamo PCO České Budějovice: Beránek - Jasanský, Hric J., Hric D., Vejvar, Perina, Benát, Hrbáč, Prokeš
Rozhodčí: Rygl, Petr - Kliner
 
 

Oba týmy nastoupily bez několika svých opor a jediný gól poločasu padl v osmé minutě, když těsně před brankou usměrnil míč do sítě Žabinských Vlků Petr Benát nezištnou přihrávku Dominika Hrice. V tu chvíli měli hosté herně mírně navrch a nebýt gólmana Václava Večeři, mohlo to být pro domácí tým i horší. Vlci si za první polovinu nevypracovali žádnou výraznější brankovou příležitost. Po změně stran byla hra poměrně vyrovnaná, ale v brankovišti Budějovic byl domácí tým stále bez invence a devět minut před koncem hosté udeřili podruhé (Jakub Hric) a ŽV byli nuceni brát oddechový čas a jít do power play. I tahle činnost byla ale víceméně jalová a vše vyústilo v třetí branku v síti brňanů, kterou trefil Martin Jasanský přes celé hřiště do odkryté sítě. Pro domácí tým velké zklamání na úvod sezóny! 

Ohlasy po utkání:

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "Z výsledku jsem zklamaný. Příprava byla krátká a bohužel jsme se nescházeli v optimálním složení, což se dnes projevilo. Navíc jsme se na posledním tréninku na něco připravovali a díky zraněním nám z této sestavy vypadli dva hráči. Hra samotná nebyla až tak tragická, ale bohužel jsme si nevytvořili žádné vyložené gólové šance a směrem k soupeřově bráně jsme byli bezzubí. Věřím, že se z tohoto zápasu dokážeme poučit a připravíme se zodpovědně na další soupeře."

Jakub Hric (hráč PCO): "Dnes jsme podali každý výborný výkon, odevzdali jsme na hřišti maximum a zaslouženě si odvážíme tři body z palubovky soupeře. Výsledek se nerodil ale lehce, domácí podali taky velmi slušný výkon. Myslím si, že na první utkání sezony to byl velmi slušný zápas."

 
FOTOGALERIE ZE ZÁPASU
WEB SOUPEŘE - SK DYNAMO PCO ČESKÉ BUDĚJOVICE
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
 

—————

Zpět