1.FUTSAL LIGA 2021/22 - 20.kolo

25.02.2022 21:30
 
FK CHRUDIM - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
11 : 1
  (9 : 0)
 

Branky: Drozd P. 3, Drozd D. 3, Everton, Koudelka, Mareš, Torres, vlastní - Hanuš

FK Chrudim: Dudu, Javorski – Everton, Mareš, Kubát, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Torres, Balog, Radovanovič, Slováček

Žabinští Vlci Brno: Večeřa, Pšurný - Chráscina, Kratochvíl, Hanuš, Chroust, Starý, Bílý, Trbušek, Hansl (C)

Rozhodčí: Jurča, Kabeláč - Kolbaba

 
 

V zápase jsme rozhodně nebyli favoritem a okamžitě po úvodním hvizdu domácí tým rozdával vstupenky na kolotoč. Ten se roztočil takovým způsobem, že jsme po šesti minutách prohrávali hrůzostrašným poměrem 6:0 a vypadalo to mnohem hůře než jsme předpokládali. Poločasové skóre se nakonec zastavilo na výsledku 9:0 pro domácí tým. Tímto stavem jsme vyrovnali klubový rekord, ale tenokráte "neslavně" - tedy z opačné strany (pozn.: v sezoně 2016/17 jsme v zápase s Baníkem Ostrava vedli stejným poločasovým výsledkem 9:0 a v zápase jsme nakonec zvítězili 11:5). Po změně stran se hrálo již poněkud jinak, kouč Chrudimi zkoušel nové varianty a jelikož naši hráči po první katastrofální půli nerezignovali, konečný výsledek 11:1 je víceméně přijatelný a tak nějak se výrazněji neliší od podoby skóre FK Chrudim s dalšími týmy v soutěži. 

V posledních dvou kolech nás čeká boj o záchranu v soutěži, kde by nám účast v příštím ročníku mohl pravděpodobně zajistit zisk 4 bodů, ale samozřejmě nelze s jistotou odhadnout, kterému týmu onemocní znenadání hráči (tak jako se to stalo týmu Helas Brno před utkáním v České Lípě) - úplně v naší režii to tedy není, ale 4.3. máme před sebou první a jasný úkol - porazit, nebo alespoň neprohrát s FTZS Liberec (hraje se v malé hale Vodova v pátek, ve 20:00 hodin). 

Ohlasy po utkání:

Tomáš Koudelka (FK Chrudim): "Byl to zápas dvou poločasů. Ten první jsme hráli ve formacích, ve kterých jsme na sebe zvyklí a na hřišti to bylo i vidět, protože poločasový výsledek vypovídá za vše. Navíc jsme tam měli ještě nějaké další šance a nastřelené tyče. Na druhou stranu, kluci z Brna si dali i dva vlastní góly. Po pauze jsme formace úplně přeházeli, abychom měli další varianty, kdyby se nám někdo zranil nebo vykartoval. Nechtěli jsme, aby druhá půle výsledkově byla slabší, ale myslím si, že i střídající brankář Brna zachytal dobře. Nevím, jestli jsme polevili, ale druhý poločas z naší strany nebyl příliš dobrý."

Michal Odehnal (trenér Žabinští Vlci Brno): "Chrudim první poločas ukázala svou sílu a my byli rádi za poločasový hvizd rozhodčích. Druhá půle byla úplně jiná - soupeř si zkoušel různé varianty a tím jsme dostali i my více prostoru ke hře."

 
WEB SOUPEŘE - FK CHRUDIM
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
 

—————

Zpět