1.B TŘÍDA 2015/16 - ŽABINŠTÍ VLCI "B"

30.05.2016 16:00

ODKAZ NA TABULKU 1.B TŘÍDY - ZDE

30.kolo: 1.B třída - 5.6.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SVÁŽNÁ "B" 7:2 (3:2)
branky: Hansl 3, Černý, Chroust, Vala, Stoklásek M.
sestava: Kovalčík - Vala, Stoklásek M., Chroust - Stoklásek D., Řezáč, Černý, Hansl
29.kolo: 1.B třída - 5.6.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ONYX 7:3 (4:0)
branky: Hansl 2, Řezáč 2, Vala, Černý, Chroust
sestava: Kovalčík - Vala, Stoklásek M., Chroust - Stoklásek D., Řezáč, Černý, Hansl

V posledním dvojzápase nám šestibodový zisk zajišťoval celkovou druhou příčku a náš tým neponechal nic náhodě. Oba soupeři z konce tabulky si odnesli téměř stejný příděl a náš tým si zahrál v pohodovém tempu. Takže celkově "druhej flek".

28.kolo: 1.B třída - 29.5.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - NASAN "B" 2:3 (0:0)
branky: Kratochvíl, Černý
sestava: Pšurný - Vala, Saxl, Lange, Kratochvíl - Klečka, Řezáč, Černý, Hansl
27.kolo: 1.B třída - 29.5.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - GLORIA 4:3 (2:2)
branky: Hansl 2, Vala, Černý
sestava: Pšurný - Vala, Saxl, Lange, Kratochvíl - Klečka, Řezáč, Černý, Hansl

Gloria začala velmi svižně a představila se jako hodně kvalitní soupeř. V polovině první půle jsme již prohrávali 0:2. Naštěstí se nám podařilo do poločasu skóre srovnat, když se prosadili Vladan Vala a Laďa Hansl. Ve druhé půli jsme si již vypracovali více šancí a Laďa Hansl s Danem Černým si "zazávodili", kdo dá hezčí gól – takže 4:2 :-) Soupeř pět minut před koncem korigoval, ale vyrovnat se mu nepodařilo. Za zmínku stojí paráda v podání Dana Černého, který pronikl kličkou "a´la on sám" do levé strany brankoviště a i když se dostal ze střeleckého úhlu, neskutečnou křížnou bombou trefil pavučinu na vzdálenější straně branky. Možná nejhezčí gól soutěže! Zápasy "bengsonů Vlků" a "bengsonů Nasaňáků" bývají v této soutěži vždy kvalitní a nejinak tomu bylo i tentokrát. Oba soupeři hráli naplno a i když bylo v první půli k vidění několik šancí na obou stranách, skóre zůstalo bezbrankové. Po změně stran jsme začali lépe my a parádní akci předvedl "kefírer" Michal Kratochvíl, který se skvěle uvolnil na brankovišti a proti jeho bodlu neměl gólman Nasanu sebemenší šanci. Za několik minut jsme dali druhou branku, když si to dva metry za brankovištěm kličkou připravil Dan Černý a jeho nekompromisní a milimetrově přesná střela skončila u levé spodní tyče - 2:0. Nasan přidal na obrátkách a jeho naděje vykřesal neúnavný kanonýr David Rampula, který využil skrumáže a pohotově prostřelil shluk hráčů - 1:2. Rázem jsme byli pod tlakem a domácí dokonce netrefili 2x prázdnou branku. O vyrovnání jsme si v těchto minutách "koledovali" a ono skutečně přišlo, když na nepříjemnou střelu z levé strany sice dokázal náš brankář zareagovat, ale ta bohužel doskákala k tyči a za čáru – 2:2. Závěrečné minuty zápasu byly vyrovnané, hrálo se nahoru / dolů, bohužel tři minutky před koncem jsme nezachytili protiútok novolískoveckých a ti se mohli radovat z otočeného skóre. Poslední minuty jsme hráli power - play a i když se šance naskytla, Nasan si vítězství nakonec pohlídal. Tohle byl ale velmi kvalitní zápas. Nasan je vítězem soutěže. Po několika kontumacích bylo vyloučeno mužstvo Flamenga, náš tým tím pádem přišel o šest bodů za dvě vítězství nad tímto soupeřem a v přepočítané tabulce jsme klesli na třetí příčku, jelikož se před nás dostal o skóre tým Jehnic.

26.kolo: 1.B třída - 15.5.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - CELTIC 5:3 (1:1)
branky: Chroust 3, Stoklásek D., Saxl
sestava: Pšurný - Chroust, Vala, Saxl, Stoklásek M. - Stoklásek D., Letzel, Řezáč, Černý
25.kolo: 1.B třída - 15.5.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ACROSS 1:0 (0:0)
branky: Řezáč
sestava: Pšurný - Chroust, Vala, Saxl, Stoklásek M. - Hansl, Letzel, Řezáč, Černý

V prvním zápase jsme "rozdrtili" Across 1:0. Přestože kladl soupeř soustavný odpor, mohli jsme vyhrát mnohonásobným rozdílem, ale to by musel někdo využít šance!!! O vítězství tak rozhodla akce Dana Černého, který si svým typyckým způsobem "rozkýval" obránce a jeho gólovou střelu ještě na brankové čáře tečoval Zbyňa Řezáč. Hubené vítězství to bylo, ale i taková se počítají. Ve druhém zápase se zkušeným Celticem to bylo o poznání těžší, zvláště když šel soupeř v páté minutě do vedení. Do poločasu jsme stav srovnali, když technická střela Martina Chrousta "zaplula" k levé tyčce. Po změně stran jsme byli výrazně lepší. Martin Chroust si "předplatil" levou tyč a svůj hattrick směřoval pouze do těchto míst! Vedli jsme již 4:1, ale soupeř to nezabalil, bojoval, často hrál power-play a korigoval na 4:3. Pět minut před koncem přichází složitý moment, když bombu do břevna nejprve sudí odpískává jako gól, ale vzápětí svoje rozhodnutí odvolává. Branka to opravdu nebyla, my jsme se uklidnili a v závěru pojišťujeme svoje vítězství po využitém brejku 2/1.

24.kolo: 1.B třída - 24.4.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - WEST ŽAB UNITED 1:1 (0:0)
branky: Hansl
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Lange, Stoklásek D. - Hansl, Letzel, Řezáč, Kratochvíl
23.kolo: 1.B třída - 24.4.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - LÍŠEŇ "B" 6:1 (4:1)
branky: Hansl 2, Lange 2, Letzel, Schneeweiss
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Lange, Stoklásek D. - Hansl, Letzel, Řezáč, Kratochvíl

Se zkušenou Líšní se vítězství zrodilo poněkud jednodušeji, než jsme očekávali. Vydařil se nám vstup do utkání, brzy jsme vedli zásluhou Petra Schneeweisse, který nadvakrát překonal protivníkova gólmana, za tři minuty přidal Laďa Hansl nechytatelnou bombou na hlavu brankáře druhý gól a když v desáté minutě využil přečíslení Bobo Lange, vypadalo to velmi nadějně. Soupeř sice snížil na 1:3, ale poslední slovo jsme měli krátce před poločasem my, když se trefil opět Bobo a o vítězi bylo víceméně rozhodnuto. Po změně stran jsme hru kontrolovali, pátou branku přidal Myšák po přečíslení 2/1 a autorem šesté byl Laďa, který proměnil samostatný nájezd – 6:1.
S West Žab to bylo mnohem náročnější. V prvním poločase byla hra v poli vyrovnaná, náš protivník však měl více brankových příležitostí. Jelikož ale byli oba brankáři pozorní, poločasové skóre zůstalo na nule. V první minutě druhé půle jsme bohužel chybovali v obranné činnosti, dovolili soupeři "rozborku" a zakončení do prázdné branky – 0:1. Za 90 vteřin bylo vyrovnáno. Laďa Hansl vyslal nechytatelný projektil ze střední vzdálenosti a ten skončil pod břevnem Dawe Tomaszewského, který tohle prostě chytit nemohl. Druhý poločas probíhal za naší převahy, ale další branku jsme bohužel vstřelit nedokázali. Dvě minuty před koncem jsme načetli pátý faul. Bereme "tajm" a jdeme do power-play se snahou především nefaulovat a vypracovat si jedinou – rozhodující šanci, která by strhla vítězství na naší stranu. To první se podařilo, to druhé ne, takže nakonec tedy remíza 1:1.

22.kolo: 1.B třída - 10.4.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - U BOBA 12:6 (4:3)
branky: Letzel 3, Chroust 3, Hansl 2, Lange 2, Pšurný, Řezáč
sestava: Pśurný - Chroust, Lange, Hansl, Letzel, Řezáč, Bažant
21.kolo: 1.B třída - 10.4.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - TROPICANA 6:1 (2:0)
branky: Hansl 2, Letzel, Stoklásek, Bažant, Lange
sestava: Pšurný - Chroust, Lange, Stoklásek, Hansl, Letzel, Řezáč, Bažant

Zápas s Tropicanou byl jednoznačný a skóre postupně narostlo v poklidném tempu až na konečných 6:1. Při lepší produktivitě mohlo být i vyšší. Za zmínku stojí úžasné sólo Martina Stokláska, který prošel od vlastní branky přes celé hřiště (přes všechny hráče soupeře) až před protivníkova brankáře, velká škoda, že branku nakonec po této akci nedal :-). Druhé utkání s nevyzpytatelným týmem FC U Boba nebylo zejména v prvním poločase tak jednoznačné, jak by napovídal konečný výsledek. Vedli jsme 2:0, soupeř srovnal na 2:2, opět jsme odskočili o dva góly a protivník korigoval na 4:3. Po změně stran jsme po Bažově zranění hráli pouze s jedním hráčem na střídání (jelikož po prvním zápase musel odejít ještě Martin Stoklásek) a paradoxně jsme v těchto chvílích (ač jsme chtěli původně šetřit síly) měli mnohem větší převahu, hráli jsme dobře a po hezkých, většinou kombinačních akcích, jsme si s chutí zastříleli. Za stavu 9:3 a 10:4 jsme sice předložili soupeři „tři gólové dárky“ při nepozornosti v power - play, ale v závěru ještě dovršili dva naši hráči hattrick, když nejprve Martin Chroust dorazil na vzdálenější tyči pěknou přihrávku od Boba Langeho a minutu před koncem proměnil el-prezidento Myšák penaltu za faul na pronikajícího Zbyňu Řezáče. Velkým stínem zápasu bylo ale zranění Milana Bažanta, kterému praskla achillovka a v jarní části sezóny se bez něho budeme muset obejít :-(

20.kolo: 1.B třída - 27.3.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - JEHNICE 1:7 (0:3)
branky: Chroust
sestava: Kovalčík - Vala, Stoklásek, Chroust, Klečka, Řezáč, Černý
19.kolo: 1.B třída - 27.3.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SLOVAN "B" 1:3 (1:1)
branky: Chroust
sestava: Kovalčík - Vala, Stoklásek, Chroust, Klečka, Řezáč

K prvnímu zápasu se Slovanem jsme se sešli v pouhých pěti lidech a bylo jasné, že soupeře neuběháme. Zvolili jsme taktiku vyčkávání, jenže ani soupeř aktivitou nehýřil, tak jsme to byli přece jen my, kdo měl více šancí a nebezpečných střel. Bohužel se žádná neuchytila a navíc šel po nástřelu na zadní tyč soupěr do vedení. Herně povedený poločas jsme dokázali brankou v závěru dovést do nerozhodného stavu. Druhá půle tolik šancí nenabídla. Soupeř naši převahu kouskoval hrou s brankářem v poli a právě z této situace dokázal vytěžit vedoucí branku. K power - play jsme posléze sáhli i my a byť nebyla sehrána vůbec špatně, k brance nevedla. V samotném závěru navíc gólman soupeře vyrazil střelu tak šťastně, že míč doskákal do naší opuštěné klece. Druhý zápas s průměrnými Jehnicemi byl od začátku naprosto odlišný. Běhavý soupeř nás totiž díky vysoké aktivitě přehrával a navíc se mu dařilo i střelecky. To neplatilo o nás, nespočet střel a šancí, jak při hře tak i power-play, přitahoval brankář soupeře. Navíc rychle ubývaly síly a místo brankové korekce narůstala naše ztráta. Snížit se povedlo až za stavu 0:5, zdramatizovat utkání se nám ale nepodařilo a odnesli jsme si tak pořádný výprask. [Krist]

18.kolo: 1.B třída - 6.3.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SCHALKE "B" 5:5 (3:2)
branky: Hansl 3, Lange, Chroust
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Bažant, Chroust, Lange, Letzel, Řezáč, Hansl, Klečka
17.kolo: 1.B třída - 6.3.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - KALASAR 5:6 (2:5)
branky: Chroust 2, Schneeweiss, Lange, Bažant
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Bažant, Chroust, Lange, Černý, Letzel, Řezáč, Hansl

První branka byla vlastní a padla po teči našeho obránce, další po brejcích do naší nedůsledné obrany, v první půli byl navíc vyloučen Dan Černý za kritiku rozhodčího a když ve druhém poločase soupeř využil další přečíslení 2/1 bylo na ukazateli skóre 2:6. Osm minut před koncem zahajujeme hru bez gólmana, hrajeme ji solidně a výsledkem jsou tři vstřelené góly - 5:6. Na bodový zisk to bohužel nestačí. Ve druhém zápase jsme prohrávali 1:2, po pěkných kombinacích jsme výsledek otočili na 4:2. Čtyři minuty před koncem zápasu soupeř vyrovnal na 4:4 a minutu před koncem vedl 5:4. V poslední vteřině vyrovnal na konečných 5:5 Robert Lange z 10m kopu.

16.kolo: 1.B třída - 6.3.2016, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - FLAMENGO 6:4 (3:2)
branky: Řezáč 3, Hansl, Stoklásek, Chroust
sestava: Kovalčík - Stoklásek, Vala, Schneeweiss, Mezník, Řezáč, Hansl

Zápas s Flamengem byl prvním jarním představením našeho Béčka. Sestava se rodila až v pátek, ale nakonec se sešla v kvalitním složení a roli favorita zvládla i díky výbornému střeleckému představení Zbyni Řezáče, který svůj velmi pěkný výkon podtrhl hattrickem.

15.kolo: 1.B třída - 13.12.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - FLAMENGO 5:2 (2:2)
branky: Stoklásek 3, Mezník, Pšurný
sestava: Pšurný - Stoklásek, Bažant, Mezník, Řezáč, Klečka

Soupeř je znám svojí útočnou kvalitou a proto naše minimální sestava vstupuje do zápasu s taktikou pozorné obrany. Vcelku bez problémů kontrolujeme ataky Flamenga až přichází individuální akce soupeřova nejlepšího střelce a ten z hranice brankoviště nekompromisně prostřeluje Jardu. Vyrovnání zařídil Mezňa utěšenou ranou pod víko. Soupeř jde znovu do vedení po nenápadné a tečované střele ze skrumáže. Vyrovnání přichází z kopačky Martina Stokláska, který využívá secvičené rozhrání trestného kopu. V druhé půli trpělivě bráníme a po pěkné kombinaci se sám před soupeřovou bránou objevuje opět Martin Stoklásek a v pohodě proměňuje. Soupeř se nadále stereotypně snaží projít středem naší obrany, což nám nečiní žádné potíže. Branka na 4:2 padá po výhozu našeho gólmana Jary Pšurného a teči soupeřova obránce. Na 5:2 kompletuje svůj hattrick Martin - do prázdné branky při power play soupeře. Po podzimní části nám tak patří 3.místo.

14.kolo: 1.B třída - 6.12.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ONYX 6:5 (2:2)
branky: Chroust 2, Hansl, Klečka, Starý, Saxl
sestava: Kovalčík - Chroust, Saxl, Schneeweiss, Bažant, Starý, Řezáč, Klečka, Hansl
13.kolo: 1.B třída - 6.12.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SVÁŽNÁ 4:3 (3:1)
branky: Řezáč, Bažant, Klečka, Chroust
sestava: Kovalčík - Chroust, Saxl, Schneeweiss, Bažant, Starý, Řezáč, Klečka, Hansl
 

Svážná: Tento zápas potvrdil dlouhotrvající problémy s proměňováním gólových příležitostí. Místo abychom soupeři nastříleli deset branek, museli jsme se v posledních minutách bát o výsledek při jeho power play. Obětavostí podpořenou výbornými zákroky Libora Kovalčíka v brance jsme vedení udrželi.
Onyx: Celý zápas jsme s obětavě bojujícím a velmi dobře pohybujícím se soupeřem prohrávali. Soupeř proměňoval své příležitosti po našich hrubých chybách. Sedm minut před koncem jdeme do power play a daří se nám vyrovnat. Následně pokračujeme s cílem zvítězit, ale po chybě v rozehrávce soupeř snadno skóruje do prázdné. Minutu před koncem zápasu vyrovnáváme a dvacet sekund před koncem strháváme utěšenou střelou Martina Chrousta vítězství na naši stranu. Pozitivem zápasu je velmi dobře sehraná power play, kdy jsme soupeře několikrát rozebrali, ale ta koncovka!

12.kolo: 1.B třída - 22.11.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - NASAN "B" 2:8 (0:5)
branky: Starý, Řezáč
sestava: Kovalčík - Lange ml., Chroust, Stokásek, Starý, Řezáč, Klečka, Bažant, Hansl
11.kolo: 1.B třída - 22.11.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - GLORIA 2:4 (1:2)
branky: Řezáč, Starý
sestava: Kovalčík - Lange ml., Chroust, Stokásek, Saxl, Starý, Řezáč, Klečka, Kollárik, Bažant, Hansl

Sestava byla velice dobrá, výkon nestál za mnoho a navíc chybělo i štěstí. Tyto skutečnosti na kvalitní soupeře stačit nemohly.

10.kolo: 1.B třída - 8.11.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - CELTIC 8:5 (3:2)
branky: Klečka 2, Vala 2, Pšurný 2, Chroust, Stoklásek
sestava: Pšurný - Vala, Chroust, Stokásek, Řezáč, Klečka
9.kolo: 1.B třída - 8.11.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ACROSS 4:1 (2:0)
branky: Hansl 3, Řezáč
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Řezáč, Klečka, Hansl

Okleštěná sestava ale plný počet bodů. Celkem s přehledem, pouze ve druhém zápase s Celtikem jsme 2x prohrávali. Po změně stran jsme si už v poklidu zastříleli. Za zmíňku stojí parádní "vingl", který trefil "kanonýr" Vladan Vala a dvě branky gólmana Jary Pšurného, které docílil při naší power - play, kterou jsem ve druhém poločase několikrát zkusili.

8.kolo: 1.B třída - 18.10.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - LÍŠEŇ "B" 2:3 (1:1)
branky: Řezáč 2
sestava: Pšurný - Chroust, Kovalčík, Bažant, Řezáč, Svoboda
7.kolo: 1.B třída - 18.10.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - WEST ŽAB UNITED 2:1 (1:1)
branky: Hansl, Chroust
sestava: Pšurný - Chroust, Stoklásek, Kovalčík, Bažant, Řezáč, Hansl

Nemoci, zranění a velké fotbaly zapříčinily velké problémy se sestavou. V útoku nastoupil i gólman Libor Kovalčík. V prvním zápase to ještě na vítězství stačilo, když vítěznou branku vstřelil hlavičkou Laďa Hansl po pěkném centru Libora Kovalčíka. Na zápas s Líšní už byla k dispozici pouze pětice hráčů. Vedli jsme 1:0 a soupeř vyrovnal v poslední vteřině prvního poločasu. Ve třicáté minutě šla Líšeň do vedení. Osm minut před koncem jsme zahájili hru bez brankáře a výsledkem byla obdržená branka "do prázdné" a tři minuty před koncem vstřelená branka na 2:3. Vyrovnat jsme ale bohužel již nestačili.

6.kolo: 1.B třída - 4.10.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - TROPICANA 4:6 (1:3)
branky: Hansl 3, Řezáč
sestava: Bažant - Vala, Kollárik, Chroust – Řezáč, Klečka, Hansl, Svoboda
5.kolo: 1.B třída - 4.10.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - U BOBA 5:3 (2:2)
branky: Hansl 4, Chroust
sestava: Bažant - Vala, Chroust, Svoboda – Řezáč, Klečka, Hansl

U Boba: V úvodu se na hráčích projevila únava z předchozího "náročného" dne, navíc soupeř šel ihned po rozehrání zápasu do vedení. Rychle jsme vyrovnali, šance následovaly na obou stranách a podruhé jsme dokázali srovnat skóre na poločasových 2:2 chvíli před přestávkou. V druhé půli jde soupeř znovu do vedení, pak již však fyzicky nestíhá a postupně se nám daří výsledek otočit. Exceloval střelec Laďa Hansl, který na závěr ukončil skóre velmi vydařeným 10m kopem.
Tropicana: Zápas se odvíjel v totožném duchu jako ten předchozí. Soupeř čekal na své polovině a nekompromisně trestal naše chyby. Přesto jsme měli v první půli celou řadu gólových šancí, ovšem koncovka byla mizerná. Druhý poločas jsme zpřesnili hru a v 10´jsme z power - play vyrovnali na 3:3. Soupeře jsme tlačili nadále v power - play, bohužel se nám nedařilo proměnit šance, naopak soupeř své dva brejky proměňuje. Nadále hrajeme bez gólmana a minutu třicet před koncem snižujeme na 4:5. V posledních sekundách zápasu po závaru před bránou se bohužel míč odráží na soupeřovi kopačky a ten opět posílá míč přes celé hřiště do naší opuštěné brány. Výkony nebyly až tak špatné, bohužel nás nadále trápí nízké procento proměňování gólových příležitostí.

4.kolo: 1.B třída - 20.9.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SLOVAN "B" 3:4 (1:1)
branky: Bažant 2, Chroust
sestava: Pšurný - Vala, Lange ml., Schneeweiss, Bažant - Chroust, Svoboda, Řezáč, Letzel
3.kolo: 1.B třída - 20.9.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - JEHNICE 3:2 (0:2)
branky: Chroust, Bažant, Lange ml.
sestava: Pšurný - Vala, Lange ml., Schneeweiss, Bažant - Chroust, Svoboda, Řezáč, Letzel

Proti zcela průměrným Jehnicím jsme v první půli nehráli dobře a soupeř vytěžil z minima svoje dvoubrankové vedení. Po změně stran jsme "přišlápli plyn", získali převahu a devět minut před koncem jsme za stavu 1:2 zahájili hru bez gólmana. Vyrovnání přišlo po pěti minutách, ale ani za nerozhodného stavu jsme se neuspokojili a pokračovali v power - play. To se tři minuty před koncem vyplatilo a Martin Chroust prostřelil gólmana - 3:2. Poté šel do přesilovky soupeř, ale výsledek jsme celkem bez problémů uhájili. Proti zkušenému Slovanu jsme začali několika šancemi, ale do vedení šel soupeř. Do poločasu se nám podařilo po rohovém kopu a odraženém míči Bažou vyrovnat. Po změně stran jsme opět zahájili aktívně, bohužel po sporné situaci (kdy jsme reklamovali soupeřova brankáře s míčem v rukou za brankovou čarou) a naší nekoncentovanosti podnikl soupeř únik 2/1 a bylo to 1:2. Když se podařilo Slovanu brzy skórovat potřetí jdeme opět do přesilovky a v jejím úvodu inkasujeme do prázdné branky. Pokračujeme bez gólmana, snižujeme na 3:4 ale na vyrovnání již není dostatek času. Škoda. 

2.kolo: 1.B třída - 6.9.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - KALASAR 4:0 (2:0)
branky: Klečka, Chroust, Lange ml., Kratochvíl
sestava: Pšurný - Vala, Chroust, Saxl, Lange ml. - Kratochvíl, Klečka, Řezáč, Bažant, Kollárik
1.kolo: 1.B třída - 6.9.2015, hřiště Rybnická
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SCHALKE "B" 3:2 (2:0)
branky: Chroust 2, Lange ml.
sestava: Pšurný - Vala, Chroust, Stoklásek, Saxl, Lange ml. - Kratochvíl, Klečka, Řezáč, Kollárik
 

 

—————

Zpět