2.B TŘÍDA 2019/20 - ŽABINŠTÍ VLCI "C"

09.11.2019 16:00

ODKAZ NA TABULKU 2.B TŘÍDY 2019/20 - ZDE

13.kolo: 2.B třída - 9.11.2019, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - KOCOVINA 3:2 (2:0)
branky: Řezáč, Saxl, Fessl
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Vala, Saxl, Stoklásek - Řezáč, Letzel, Fessl

V úvodu zápasu jsme se přes několik slibných šancí nemohli dlouho prosadit. Střeleckou neefektivitu prolomil utěšenou střelou Zbyňa Řezáč a po závaru v brankovišti a dorážce Rádi Saxla jsme vedli 2:0. Místo abychom po změně stran svoje vedení navýšili, bylo to rázem 2:2. Nejprve byla k vidění kuriozní branka, kdy se střela do tyče odrazila od našeho brankáře do sítě a poté jsme po nedůsledném bránění inkasovali z přečíslení 3/1. Srovnáno! Nakonec jsme ale tříbodového zisku dosáhli, když se ve svém prvním zápase za ŽV prosadil David Fessl a střelou z levé strany zajistil vítězství. Velký respekt patří soupeři, který ač ve velmi oslabené sestavě, kladl nám odpor mnohem větší než jsme čekali. Výhra v posledním kole podzimní části soutěže posunula naše Céčko na první místo v tabulce.    

12.kolo: 2.B třída - 02.11.2019, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - TRPASLÍCI 8:5 (4:3)
branky: Chroust 4, Řezáč 2, Klečka 2
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Vala, Chroust - Řezáč, Letzel, Klečka
11.kolo: 2.B třída - 02.11.2019, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - HLT CLUB 6:2 (2:1)
branky: Řezáč 3, Schneeweiss, Svoboda, Klečka
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Vala, Svoboda - Řezáč, Letzel, Klečka

Zima, déšť, začátek zápasu v 9:00, sestava pěti hráčů do pole. Čekal nás těžký úkol proti nevyzpytatelnému Hlt Clubu a vedoucímu týmu - Trpaslíkům. V prvním zápase posílil pětici "Céčkařů" Pavel Svoboda, ve druhém ho nahradil Martin Chroust. S HltClubem jsme okamžitě prohrávali, ale do poločasu se podařilo skóre otočit. Soupeř ješte vyrovnal ale do vedení jsme šli po šťastné brance Zbyňka Řezáče/+ a když se za pár minut prosadil stejný hráč z penalty odpískané na něho samého, bylo víceméně rozhodnuto. Podařilo se nám ještě vstřelit dva uklidňující góly (6:2) ale zápas byl mnohem náročnější, než by napovídal konečný výsledek. Proti Trpajzlíkům to byl ale zcela jiný kolotoč. Soupeř se do nás od úvodu zakousl, v první minutě vstřelil branku, měl další příležitosti a nevypadalo to dobře. Tlak jsme ale přestáli a po přesné kombinaci Chroust / Klečka to bylo srovnané. Soupeř běhal, útočil, byl důrazný, střílel, my jsme číhali na šance a do poločasu to bylo 4:3 pro nás. Druhý poločas začal stejně jako ten první a po minutě bylo vyrovnáno (4:4). Bránili jsme se v uceleném bloku a přes optickou převahu a výrazné úsilí soupeře, to bylo sedm minut před koncem 7:4! V posledních pěti minutách vstřelili oba soupeři po jedné brance a bylo to naše. Pochvala pro gólmana, všechny srdnatě bojující veterány (věk 54, 51, 49, 48), kapitána Pinďu a Hagiho s Kristanem, kteří každý v jednom zápase obětavě pomohli. Poctivě odmakané a účelné! Co Vlk - to pilíř!    

10.kolo: 2.B třída - 26.10.2019, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - KICKERS 10:3 (4:1)
branky: Řezáč 3, Hansl 3, Chráscina 2, Letzel, Svoboda
sestava: Kovalčík - Saxl, Svoboda, Chráscina - Hansl, Řezáč, Letzel
9.kolo: 2.B třída - 26.10.2019, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - KAMPA "B" 13:0 (4:0)
branky: Hansl 5, Řezáč 3, Letzel 2, Chráscina 2, Svoboda
sestava: Kovalčík - Saxl, Svoboda, Chráscina - Hansl, Řezáč, Letzel

Díky déletrvajícím problémům se sestavou Céčka jsme byli nuceni využít i pomoci trojice hráčů, která měla nastoupit večer v zápase 2.celostátní ligy. V duelu s Kampou jsme se nemohli ze začátku střelecky prosadit a soupeřův gólman předvedl několik parádních zákroků. Poločas jsme nakonec vyhráli 4:0 a po změně stran byla již k vidění naše střelecká krasojízda. Ta se zastavila až na třináctibrankové hodnotě, která byla pro sympatického soupeře docela krutá. Do druhého zápasu jsme nastoupili s vědomím, že chceme "přibrzdit" tým Kickers, který neměl do té doby na svém kontě ani jednu prohru. Prvních deset minut bylo z naší strany téměř bez chyby a vedení 4:0 bylo zasloužené a poměrně nekompromisní. Poté jsme ale trestuhodně polevili, nabídli soupeři několik příležitostí a to, že využil pouze jedinou bylo naše štěstí. Po změně stran jsme sice přídali pátou branku po krásné pumelici Ladi Hansla, ale naše hra byla v těchto chvílích hodně nepřesná, rozháraná a kvalitní protivník několika okénky v naší obraně nepohrdl a korigoval na 3:5. Několikrát nás podržel gólman Libor Kovalčík, který podal vynikající výkon. Od poloviny druhé půle jsme se ale dokázali opět zkoncentrovat, zapnuli jsme na patřičné obrátky, vítězství v pohodě pohlídali a skóre navýšili až do dvouciferné podoby. V poslední minutě byla k vidění akce našeho kapitána Zbyňka Řezáče, který si skvěle zpracoval míč, v brankovišti "povodil" všechny přítomné a s přehledem skóroval - tohle byla futsalová paráda a jeden z nejhezčích gólů letošní sezóny.   

8.kolo: 2.B třída - 19.10.2019, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - DEPORTIVO 6:1 (0:0)
branky: Saxl 2, Letzel, Řezáč, Klečka, Saxl
sestava: Bažant - Chroust, Saxl, Lange - Řezáč, Letzel, Svoboda, Klečka
7.kolo: 2.B třída - 19.10.2019, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - FLAMENGO 8:5 (3:4)
branky: Chroust 6, Řezáč, Saxl
sestava: Bažant - Chroust, Saxl, Lange - Řezáč, Letzel, Svoboda, Klečka

V zápase s Flamengem jsme v prvním poločase stále dotahovali, jelikož soupeř využil téměř všechny svoje šance. Po poločasovém nepříznivém skóre 3:4 jsme do druhého dějství nastoupili mnohem zodpovědněji v obranné činnosti a zápas se nám podařilo zvrátit. Šesti brankami zaúřadoval Martin Chroust! Proti Deportivu jsme se nemohli dlouho prosadit a v prvním poločase branka nepadla. Zápas se zlomil ve chvíli když jsme během necelých dvou minut vstřelili dvě branky (Letzel skóroval po Chroustově přihrávce do brankoviště, Saxl se prosadil střelou k tyči po akci z levé strany). V desáté minutě to bylo po brankách Saxla a Řezáče již 4:0. Soupeř za tohoto stavu korigoval, když jsme zkoušeli hrát bez brankáře a chyba v rozehrávce znamenala stav 4:1. Poté ještě Svoboda proměnil samostatný nájezd a v závěru se po rozborce obrany soupeře prosadil do prázdné branky Klečka - 6:1.   

6.kolo: 2.B třída - 12.10.2019, hřiště Svážná
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - ALL IN 5:5 (2:3)
branky: Chráscina 3, Řezáč, Lange
sestava: Bažant - Schneeweiss, Saxl, Stoklásek - Řezáč, Lange, Letzel, Chráscina
5.kolo: 2.B třída - 12.10.2019, hřiště Svážná
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - TELNICE 14:2 (8:1)
branky: Řezáč 5, Letzel 4, Lange 4, Schneeweiss
sestava: Bažant - Schneeweiss, Saxl, Stoklásek - Řezáč, Lange, Letzel

První zápas byl pouze otázkou skóre a to se zastavilo na čtrnáctce. Proti All In posílil sestavu Tomáš Chráscina, vedli jsme 1:0 a 2:1 ale do přestávky to ještě soupeř otočl, jelikož nepohrdl naší dvojnásobnou obrannou nekomunikací. Po změně stran byl náš kapitán Zbyňa Řezáč zastaven v průniku do brankoviště faulem a následnou penaltu proměnil Chrásca. A přišla zanedlouho i druhá penalta, když míč směřující už do opuštěné branky zastavila ruka bránícího hráče. Tenkokrát to dával Chrásca až napodruhé, když dorážel svoji první střelu do brankáře - 4:3. Jenže přišel další "čas otevřených dveří" v našem brankovišti a bylo vyrovnáno. Měli jsme více ze hry, nedali jsme dvě absolutní tutovky, ale krátce před koncem musel i Milan Bažant v naší brance 2x hasit nebezpečí. Čtyři minuty před koncem zápasu bereme time out a zkoušíme i za nerozhodného stavu hru bez brankáře. Po odraženém míči ale dostáváme gól do prázdné klece. Do konce zbývá ještě 1:50 a v dalším obléhání po "rozpohybování" obrany soupeře trefuje Chrásca k pravé tyči - 5:5. Minuta do konce a ještě to zkoušíme, chceme vyhrát ale soupeř poctivě brání a výsledek se již nemění. Pro diváky to bylo zcela jistě zajímavé utkání.   

4.kolo: 2.B třída - 5.10.2019, hřiště Svážná
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - AC BRNO 4:4 (0:3)
branky: Lange 2, Vala, Řezáč
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Saxl, Vala, Stoklásek, Řezáč, Lange, Bažant
3.kolo: 2.B třída - 5.10.2019, hřiště Svážná
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - BAFANCOVA "11" 7:2 (2:1)
branky: Řezáč 3, Lange 2, Stoklásek, Saxl
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Saxl, Vala, Stoklásek, Řezáč, Lange

První zápas byl jednoznačnou záležitostí našeho týmu, ve druhém utkání jsme ale bohužel soupeři umožnili odskočit až do čtyřbrankového vedení, které jsme v průběhu druhé půle srovnali na konečných 4:4. 

2.kolo: 2.B třída - 21.9.2019, hřiště Svážná
utkání
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - PITKIN 4:5 (1:2)
branky: Chráscina 2, Schneeweiss, Řezáč
sestava: Hansl - Chráscina, Schneeweiss, Zezulka, Saxl, Klečka, Řezáč
1.kolo: 2.B třída - 21.9.2019, hřiště Svážná
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - KAPPLE 14:1 (8:1)
branky: Řezáč 9, Saxl 3, Klečka, Chráscina
sestava: Hansl - Chráscina, Schneeweiss, Zezulka, Saxl, Klečka, Řezáč

V silně kombinované sestavě (s útočníkem Hanslem v brance) jsme nejdříve rozdrtili tým Kapple, když se Zbyněk Řezáč zapsal do listiny střelců 9x (!!!) a v následujícím zápase jsme brankou v závěru prohráli s Pitkinem. 

—————

Zpět