3.B TŘÍDA 2015/16 - ŽABINŠTÍ VLCI "C"

29.05.2016 15:00

ODKAZ NA TABULKU 3.B TŘÍDY - ZDE

20.kolo: 3.B třída - 11.6.2016, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - U BOBA "B" 8:0 (4:0)
branky: Řezáč 2, Klečka 2, Lange 2, Vala, Kovalčík
sestava: Kovalčík - Lange, Schneeweiss, Švanda, Klečka, Řezáč, 

V posledním kole již o nic nešlo, jelikož jistotu prvenství v soutěži jsme si zajistili již v předcházejících zápasech soutěže. Převaha našeho týmu byla jednoznačná, s chutí jsme si zahráli a skóre se zastavilo nakonec na osmičce. Gratulace k obhajobě loňského prvenství patří našemu Céčku :-) Velká pochvala patří týmu i za to, že za celou soutěž hráči nedostali ani jedinou kartu a k suverénnímu vítězství v soutěži jim patří i suverénní vítězství v soutěži fair play!

19.kolo: 3.B třída - 28.5.2016, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - KOBAS 15:2 (8:0)
branky: Klečka 4, Chroust 3, Lange 2, Řezáč 2, Kovalčík 2, Švanda 2 
sestava: Letzel - Lange, Chroust, Švanda - Klečka, Řezáč, Kovalčík
18.kolo: 3.B třída - 28.5.2016, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - HLT CLUB 10:0 (6:0)
branky: Řezáč 3, Saxl 2, Lange 2, Chroust 2, Klečka
sestava: Letzel - Lange, Chroust, Švanda - Klečka, Řezáč, Kovalčík, Saxl

Hlt Club předváděl v posledních zápasech velmi dobré výkony a byli jsme připravení na nelehký zápas. Bohužel se tým soupeře sešel ve velmi oslabené sestavě, vše nán tím velmi usnadnil a vzdorovat nám nedokázal. Rovněž i následující soupeř, tým Kobas, nastoupil s minimálním počtem hráčů a tak byla i ve druhém zápase střelnice otevřená. Ve druhé minutě prvního zápasu si Myšák natáhl sval a tak šel mezi tyče, aby si brankář Libor Kovalčík užil i hru v poli. Ve druhém zápase se Liborovi podařilo i skórovat. Přes výši skóre (nebo možná právě proto) se na to ve druhém zápase obránci několikrát "parádně vyflákli" a Myšák v brance musel čelit několika samostatným nájezdům, se kterými si ale poradil na výbornou. Za stavu 11:0 na něho postupovala dokonce osamocená trojice (!!!) hráčů soupeře, ale překonat ho nedokázala :-) Pokusili jsme se atakovat klubový rekord ve výši skóre (17:3), ale to se nám nakonec nepodařilo a zápas nakonec skončil "pouze" 15:2.

17.kolo: 3.B třída - 21.5.2016, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - MUSKETEERS 4:2 (1:0)
branky: Chroust 2, Klečka, Řezáč 
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Vala, Lange, Saxl - Letzel, Chroust, Klečka, Řezáč
16.kolo: 3.B třída - 21.5.2016, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - KAPPLE 3:3 (1:1)
branky: Vala, Lange, Chroust
sestava: Řezáč - Schneeweiss, Vala, Lange - Letzel, Chroust, Klečka, Saxl

V zápase o první příčku jsme nastoupili se Zbyňou Řezáčem mezi tyčemi a s trojicí hráčů "béčkové" soupisky v sestavě. Soupeř šel do vedení střelou z přímého kopu, když naše zeď nestála tak jak měla. Vyrovnání přichází zásluhou bodýlka, jehož majitelem byl Vladan Vala a předcházela mu povedená akce po levém křídle. Poločas končí smírně 1:1. Okamžitě po rozehrávce kombinace Chroust / Letzel / Lange rozebrala obranu soupeře, ale posledně jmenovaný netrefil "prázdnou". Po několika minutách chybujeme v rozehrávce a protivník z brejku 2/1 trestá - 1:2. V poli jsme lepší, máme šance, ale využíváme až přímý volný kop. Bobo Lange trefuje míč přesně tam, kam je třeba a vyrovnává na 2:2. Pět minut před koncem konečně zúročujeme snažení ve vedoucí gól z kopačky Martina Chrousta. O tříbodový zisk přicházíme 50 vteřin před koncem. Přímý kop z brankoviště sice Zbyněk Řezáč skvělým reflexivním zákrokem vyráží, bohužel naši bránící hráči nereagují správně a soupeřův "snajpr" s dorážkou neváhá – 3:3. Jelikož jsme soupeři všechny tři branky víceméně darovali, je nutné brát tento výsledek jako ztrátu, nicméně pro vývoj v tabulce jsme si největšího protivníka dokázali pohlídat a nedovolili mu snížit pětibodovou ztrátu. Druhý zápas se snaživými Mušketýry probíhal celkem v poklidu, a i když skóre zdaleka neodpovídá, nakonec odcházely oba týmy za krásného počasí ze hřiště spokojené, na straně vítězů to byla spokojenost z bezproblémového zisku "povinných" bodů, na straně poražených to bylo uspokojení z dosažení čestného a velmi přijatelného výsledku.

15.kolo: 3.B třída - 7.5.2016, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - ANTABUS 4:2 (2:1)
branky: Klečka, Letzel, Lange, Řezáč 
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Vala, Lange - Letzel, Saxl, Klečka, Řezáč
14.kolo: 3.B třída - 7.5.2016, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - GEPARD 5:4 (1:3)
branky: Saxl 3, Klečka, Řezáč
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Saxl, Lange - Letzel, Chroust, Klečka, Řezáč

V prvním zápase jsme hráli se soupeřem, který předvedl velmi dobrou hru a hodně jsme se zapotili. Protivník byl důrazný, rychlejší a v první půlce jasně lepší. Když jsme okamžitě po začátku druhé půle inkasovali branku na 1:4 vypadalo to velmi špatně a vzali jsme time - out. Rozhodli jsme se k okamžité (tedy osmnáctiminutové) power - play, která měla především eliminovat vzrůstající převahu a nasazení soupeře. Brzy korigujeme na 2:4, přesilovku hrajeme dobře, trpělivě, bez rizika, pouze na jisté střely nebo nahrávky. Po pěti minutách je to již 3:4, soupeř se začíná bát o výsledek, v obranné činnosti je hodně pasívní a my začínáme věřit ve vyrovnání. To přichází po parádní kombinaci šest minut před koncem - 4:4. Na hráčích našeho soupeře je vidět, že nevěří tomu co se stalo a my chceme jejich šoku využít k vítězství. Pokračujeme ve hře bez gólmana a vítězná branka skutečně necelé tři minuty před koncem přichází - 5:4! Tohle byl parádní obrat, k soupeři snad i maličko krutý, ale prostě jsme dokázali zúročit zkušenosti a sehraná power-play byla opravdu skvělá! Ve druhém zápase jsme porazili Antabus 4:2, když soupeř, který hrál pouze v pěti hráčích, dokázal dlouho a statečně vzdorovat. Po delší indispozici nastoupil Ráďa Saxl, který podal pěkný výkon a v prvním utkání se blýskl hattrickem.

13.kolo: 3.B třída - 30.4.2016, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - HÁDY 10:0 (4:0)
branky: Chroust 4, Klečka 2, Lange 2, Letzel, Schneeweiss
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Švanda, Lange - Letzel, Chroust, Klečka
12.kolo: 3.B třída - 30.4.2016, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - PARODIA 8:0 (3:0)
branky: Letzel 3, Lange 2, Chroust 2, Schneeweiss
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Švanda, Lange - Letzel, Chroust, Klečka

Ačkoliv jsme se nesešli v kompletní sestavě, bylo v obou zápasech otázkou pouze to, na jaké výši se zastaví skóre. Naše převaha byla zcela jednoznačná a možná právě proto jsme si několikrát "odfoukli" v obranné činnosti. Vše ale bezpečně vyřešil Libor Kovalčík v brance. První zápas končil pokutovým kopem, který proměnil el-prezidento, druhý zápas končil 10m kopem, který Bobo napálil velmi dobře, ale gólman soupeře se blýskl parádním zákrokem, Sečteno, podtrženo - 18 fíků :-).

11.kolo: 3.B třída - 16.4.2016, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - MITRA "C" 3:1 (2:1)
branky: Řezáč, Letzel, Chroust 
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Švanda, Vala - Klečka, Řezáč, Letzel, Chroust

První branku vstřelil Zbyňa Řezáč, který překvapil soupeřova brankáře utěšenou střelou ze střední vzdálenosti. Zápas probíhal za naší soustavné převahy, ale střelecky jsme se nedokázali prosadit a když jsme nevyužili 100%-ní tutovku, tak z následujícího brejku Mitra vyrovnala na 1:1. Klasické nedáš / dostaneš funguje ve všech soutěžích. Vedení jsme na svoji stranu strhli v poslední vteřině poločasu, kdy pěknou přihrávku Martina Chrousta zužitkoval Michal Letzel. Po změně stran jsme pokračovali v dobývání soupeřova brankoviště a uklidňující trefu zařídil po deseti minutách Martin Chroust. Až do konce zápasu jsme útočili, šancí bylo mnoho, poslednící minuty byl náš tlak obrovský, bohužel další branky jsme již nepřidali.

10.kolo: 3.B třída - 30.10.2015, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - U BOBA "B" 2:1 (1:1)
branky: Klečka, Řezáč 
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Švanda, Bažant - Klečka, Řezáč, Letzel, Svoboda

V utkání jsme přes naší převahu prohrávali 0:1. Pět minut před přestávkou se bohužel při zákroku na brankové čáře zranil gólman Libor Kovalčík. Do branky šel Milan Bažant a tak jsme již před přestávkou začali hrát power - play. Velice brzy se po nástřelu do brakoviště podařilo Rosťovi Klečkovi usměrnit míč, tam kam bylo třeba - 1:1. Ve druhé půli jsme měli stále více ze hry a druhá branka padla po podobné situaci jako ta první a na konci akce byl Zbyňa Řezáč - 2:1. Po průniku Pavla Svobody zachraňoval na brankové čáře rukou obránce soupeře a následoval pokutový kop. Pinďa však pálil bohužel pouze do brankáře. Výhru 2:1 jsme ale v poklidu pohlídali a tabulce po podzimní části soutěže nám patří první příčka s náskokem pěti bodů.

9.kolo: 3.B třída - 24.10.2015, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - KOBAS 7:2 (2:1)
branky: Klečka 2, Řezáč 2, Chroust, Bažant, Kovalčík
sestava: Kovalčík - Vala, Švanda, Chroust - Bažant, Klečka, Řezáč
8.kolo: 3.B třída - 24.10.2015, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - HLT CLUB 6:5 (2:3)
branky: Bažant 3, Řezáč 2, Vala
sestava: Kovalčík - Vala, Švanda, Lange ml. - Bažant, Klečka, Řezáč, Letzel

První zápas s Hlt Clubem, to byla přestřelka, ve které jsme tvořili, útočili, měli více ze hry, ale soupeř dokázal potrestat téměř všechny naše chyby "dozadu" a jeho využití brejků bylo téměř stoprocentní. Od stavu 3:3 jsme šli vždy do vedení a "hltclubáci" dokázali vždy do cca 3 minut vyrovnat. Na šestou branku ale již odpovědět nedokázali a v závěru jsme jednobrankovou výhru ubránili. Ve druhém zápase jsme měli docela usnadněnou roli, jelikož týmu soupeře výrazně prořídla sestava díky dvěma vyloučeným hráčům, kteří neudrželi nervy v zápase předcházejícím. Přestože jsme výraznou převahu v první půli přetavit v branky nedokázali a vedli jsme pouze 2:1, po změně stran již Kobas odolávat nedokázal. Pět minut před koncem vystřídal Milan Bažant v brance gólmana Libora Kovalčíka, Libor se posunul do útoku a po třech minutách se mu podařilo vstřelit branku :-). Ke konci prvního zápasu si bohužel Robert Lange natrhnul zadní stehenní sval, což ho minimálně na měsíc vyřadí ze hry.

7.kolo: 3.B třída - 17.10.2015, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - MUSKETEERS 3:2 (2:1)
branky: Lange ml. 2, Řezáč
sestava: Kovalčík - Lange ml., Chroust, Švanda - Bažant, Řezáč, Letzel 
6.kolo: 3.B třída - 17.10.2015, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - KAPPLE 2:8 (2:2)
branky: Bažant, Letzel
sestava: Kovalčík - Lange ml., Chroust, Schneeweiss, Švanda - Bažant, Řezáč, Letzel , Klečka

První zápas jsme tak nějak "zprasili". Jeden hráč onemocněl, jeden nedorazil vůbec, jeden porušil životosprávu a byl víceméně nepoužitelný. A Šnek se velice brzy zranil! V syrovém a nepříjemném počasí to tak stálo celé za prd. Museli vypomoct hráči Áčka Bobo a Kristian, kteří se víceméně přišli pouze podívat. Soupeř vedl 2:0, ale do přestávky dokázali Baža s Myšákem srovnat stav a po pauze se začínalo od "nuly". Jenže zatímco naše šance zůstávaly nevyužity, velmi šikovný šutér soupeře trestal vše do čeho kopl! Zápas se zlomil za stavu 2:4 při naší power - play, kdy nám soupeř vypíchl míč a dával do prázdné. Pak už vlastně nebylo o co hrát. Ve druhém zápase jsme opět prohrávali, nakonec jsme ale v té mizerii byli spokojení alespoň s "ušušněnou" výhrou.

5.kolo: 3.B třída - 3.10.2015, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - GEPARD 4:0 (2:0)
branky: Lange ml. 2, Bažant, Švanda
sestava: Kovalčík - Lange ml., Chroust, Schneeweiss, Švanda, Bažant, Klečka, Řezáč
4.kolo: 3.B třída - 3.10.2015, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - ANTABUS 1:0 (1:0)
branky: Schneeweiss
sestava: Kovalčík - Lange ml., Schneeweiss, Švanda, Bažant, Klečka, Řezáč, Pujman

S týmem Antabus jsme se celý zápas proti houževnatě hrajícímu soupeři nemohli prosadit, vázla kombinace i koncovka. Nakonec rozhodla Šnekova krkolomná dorážka. Pochválit lze pouze obrannou činnost. Gepard, druhý soupeř, na nás vyrazil velmi zhurta a zkoušel pět minut rotační nátlakový futsal. Tato taktika se ukázala na zkušené Vlky jako totálně nefunkční a soupeř postupně fyzicky tuto činnost již nezvládal. Kontrolu zápasu jsme tak převzali my a po pěkných kombinačních akcích jsme postupně navyšovali skóre.

3.kolo: 3.B třída - 26.9.2015, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - HÁDY 10:1 (3:1)
branky: Řezáč 4, Chroust 2, Lange ml. 2, Klečka, Bažant
sestava: Bažant - Lange ml., Chroust, Schneeweiss, Klečka, Řezáč
2.kolo: 3.B třída - 26.9.2015, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - PARODIA 3:1 (2:0)
branky: Bažant, Klečka, Lange ml.
sestava: Kovalčík - Lange ml., Chroust, Schneeweiss, Bažant, Klečka, Řezáč

Poklidný zápas s týmem Parodia byl na chvíli zdramatizován snížením soupeře na 2:1. K tomu by ovšem nemuselo dojít, kdybychom proměňovali i ty více než 100% šance. Rosťa Klečka například razítkoval dvakrát tyč ze vzdálenosti půl metru před odkrytou brankou soupeře! Po nuceném odchodu gólmana Libora Kovalčíka se naše sestava před druhým zápasem zúžila a do kasy šel tak Milan Bažant. Přesto jsme si ale pěkně zastříleli. Nezkušený soupeř, vyslal proti naší brance za celý zápas pouze tři střely, bránil chaoticky a po čtvrtém gólu už rezignoval i jeho nejlepší hráč - brankář, který do té doby předvedl několik povedených zákroků. Gólovým apetitem se blýskl Pinďa, který prodělal i premiéru v roli kapitána a zhostil se ji velmi zodpovědně. Navíc jeho druhá vstřelená branka by si jistě zasloužila nominaci do soutěže "Gól roku" .

1.kolo: 3.B třída - 6.9.2015, hřiště Srbská
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - MITRA "C" 3:1 (2:0)
branky: Chroust 3
sestava: Kovalčík - Vala, Chroust, Švanda, Pujman - Bažant, Letzel, Klečka, Řezáč

V prvním zápase nové sezony jsme mohli zvítězit mnohem vyšším rozdílem, ale řada nepřesností ve finálních přihrávkách a neproměňování brankových příležitostí znamenalo vítězství pouze 3:1.




 

 

 

—————

Zpět