3.E TŘÍDA 2013/14 - ŽABINŠTÍ VLCI "C"

22.06.2014 12:00
20.kolo: 3.E třída - 22.6.2014, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - JUVE 6:4 (2:2)
branky:

Chroust 4, Vala, Lange ml.

sestava: Řezáč – Vala, Saxl, Lange ml. – Letzel, Klečka, Chroust
19.kolo: 3.E třída - 22.6.2014, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - RANGERS 5:3 (1:1)
branky:

Saxl 2, Lange ml. 2, Vala

sestava: Řezáč – Vala, Saxl, Lange ml. – Letzel, Klečka, Chroust

Céčko muselo k zisku druhého (postupového) místa zdolat druhé Rangers a s vedoucími Juve minimálně neprohrát. Přestože Rangers nastoupili v silně nekompletní sestavě, dokázali nám nepříjemně vzdorovat a i když jsme si vytvořili obrovské množství brankových příležitostí (4x jsme nastřelili tyč) v zakončování jsme nebyli příliš efektívní a tak více než předvedená hra nás v tomto případě musí uspokojovat zisk tří bodů. První krok byl tedy za námi a následovalo závěrečné utkání proti Juve, ve kterém jsme potřebovali uhrát alespoň remízu. Začali jsme velmi dobře a v úvodních pěti minutách jsme si vytvořili tři slibné šance. Tyto zůstaly nevyužity a až do stavu 4:4 šel do vedení vždy soupeř (tři branky padly po našich individuálních chybách) a my jsme dokázali 4x vyrovnat. V závěru jsme zvrátili tento zápas ve svůj prospěch, což bylo víceméně spravedlivým vyjádřením poměru sil. Tyto výsledky znamenají druhé místo v tabulce s možností postupu do vyšší soutěže.

18.kolo: 3.E třída - 15.6.2014, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - BEĎA TEAM 4:7 (2:4)
branky:

Chroust, Saxl, Schneeweiss, Letzel

sestava: Lange ml. – Saxl, Schneeweiss, Letzel, Klečka, Chroust
17.kolo: 3.E třída - 15.6.2014, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - HERE FOR BEER 7:2 (2:0)
branky:

Saxl 3, Klečka 2, Letzel, Chroust

sestava: Lange ml. – Saxl, Schneeweiss, Letzel, Klečka, Chroust

První zápas byl jednoznačnou záležitostí a soupeř vstřelil své dvě branky až v samotném závěru. Ve druhém zápase jsme totálně prospali začátek a v 5.minutě to bylo již 0:4! Od této chvíle hrajeme power - play, snižujeme na 2:4, soupeř dává na 2:5, ale v závěru poločasu je to vcelku uspokojivých 3:5 a zdá se, že tenhle zápas otočit zvádneme, zvláště když brzy po změně stran je to již o jedinou branku - 4:5. Pak se to ale poněkud "zaseklo" a i když svíráme protivníka v přesilovkových kleštích, další trefa již nepřichází a závěrečná zoufalá hra "na riziko" vyústila ve dva góly v naší opuštěné brance.

16.kolo: 3.E třída - 18.5.2014, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - HLT CLUB 7:4 (3:2)
branky:

Chroust 3, Bažant 2, Vala, Lang

sestava: Řezáč – Vala, Saxl, Lang, Lange ml. – Letzel, Bažant, Klečka, Chroust
15.kolo: 3.E třída - 18.5.2014, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - MORAVANY 13:2 (3:2)
branky:

Letzel 3, Chroust 3, Bažant 2, Klečka 2, Lang, Saxl, Lange ml.

sestava: Řezáč – Vala, Saxl, Lang, Lange ml. – Letzel, Bažant, Klečka, Chroust

Moravany: Velmi rychle jsme vedli 2:0, ale velmi rychle to bylo 2:2, když jsme několikrát totálně odflákli bránění a důraz v brankovišti. Do poločasu však vedeme po parádní akci a zakončení Martina Chrousta. Po změně stran jsme již neponechali nic náhodě, brzy jsme vstřelili branku na 4:2 a celkově jsme ve druhém poločase překonali gólmana Moravan 10x (což je vyrovnáním klubového rekordu branek vstřelených za jeden poločas).
Hlt Club: Soupeř nehrál vůbec tak špatně, jak by se zdálo z jeho postavení v tabulce. Stejně jako v prvním zápase jdeme velmi rychle do dvoubrankového vedení, razítkujeme tyč a soupeř koriguje vymetením naší „pavučinky“. V dalším průběhu máme více ze hry, ale mnoho šancí zůstává nevyužito. Ve druhé půli již hodně prší, my vedeme 5:2, ale soupeři se daří korigovat na 5:4 a kratičkou dobu uvažují „hltclubáci“ i o remíze. Ta doba trvá tak dlouho, než po inkasované brance rozehraje Myšák na Bažu a ten lobem od půlky překonává brankáře soupeře. Je rozhodnuto a v závěru přidáváme po pěkné kombinační akci ještě jednu branku - 7:4. Velmi spolehlivý výkon podal opět Zbyňa Řezáč v brance.

15.kolo: 3.E třída - 4.5.2014, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - STREET PLAYERS 4:8 (2:3)
branky: Bažant 2, Klečka 2
sestava: Řezáč – Lang, Lange ml., Saxl – Chroust, Letzel, Bažant, Klečka
14.kolo: 3.E třída - 4.5.2014, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - DUKLA 4:5 (3:2)
změněno na 5:0 kontumačně pro ŽV
branky: Bažant, Klečka, Lang, Lange ml.
sestava: Řezáč – Lang, Lange ml., Saxl, Vala – Chroust, Letzel, Bažant, Klečka

Tohle kolo Céčka nás nezastihlo v dobré formě a pouze Zbyněk Řezáč v brance zasluhuje pochvalu za velmi dobrý výkon. Proti Dukle jsme vedli 4:2 a přestože Pinďa dokázal skvěle chytit dva pokutové kopy, chyby jednotlivců a jakési jalové uspokojení znamenaly vyrovnání skóre. V závěru jdeme za stavu 4:4 do power-play a dokonce inkasujeme na 4:5. Od prvního poločasu jsme si však všimli hráče, který hrál v soupeřově týmu „na černo“ a dva naši hráči dokonce znali i jeho jméno. Tento výtečník byl poměrně dost vidět, jelikož hodně fauloval i hodně mluvil se všemi okolo, nevšimnout si ho bylo nemožné. Jelikož jsme neměli v úmyslu jít do nepříjemné pozápasové konfrontace, při vstupu do druhé půlky jsme soupeře 2x varovali že o „černochovi“ víme. Avšak tým Dukly nebral naše upozornění vážně, takže po skončení utkání následovala (po našem protestu) nevyhnutelná kontumace, za což jsme sklidili od soupeře mnoho nepublikovatelných přívlastků. Ani náznak pokory, případně omluva za podvod se nekonaly. Street Players měli dobrý pohyb, dopředu byli poměrně nebezpeční, dozadu docela „děraví“, ale my jsme byli dozadu ještě mnohem „děravější“. Naše chyby a nepokrytí hráčů soupeře v brankovišti se jen tak nevidí a výkon některých opor byl doslova mizerný. Do stavu 4:4 jsme dokázali vždy vyrovnat, ale poté se to zadrhlo úplně. Za stavu 4:6 jedeme do hry bez gólmana, jenže ta znamená ještě dva míče v naší síti a poměrně ostudnou prohru.

13.kolo: 3.E třída - 20.4.2014, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - POCLAIN "B" 5:2 (2:2)
branky: Bažant 2, Saxl, Klečka, Lange ml.
sestava: Řezáč – Vala, Lange, Saxl, - Klečka, Bažant, Chroust
12.kolo: 3.E třída - 20.4.2014, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - ATLANTIS "B" 8:4 (4:2)
branky: Klečka 3, Lange ml. 3, Chroust 2
sestava: Řezáč – Vala, Lange, Saxl, - Klečka, Bažant, Chroust

Po ranních zápasech Béčka bylo vidět, že nejsme zcela v pohodě a bylo rovněž patrné, že máme v nohách těžké zápasy. V prvním zápase tedy vycházíme ze zajištěné obrany a přes výše zmíněná negatíva v poklidném tempu udržujeme dostatečné vedení. Naše branky navíc padají po pěkných kombinacích. S Poclainem je již náš tým na pokraji sil a nestíhá pohyb soupeře. Bráníme v bloku a výbornými zákroky nás drží Piňda v brance. V druhé půli již i tempo soupeře výrazně opadá, nám se daří rozhýbat ztuhlé svalstvo a získáváme kontrolu nad vývojem zápasu. Po vstřelení rozdílové branky proměňujeme ihned další brejk a když Piňda famózním zákrokem na brankové čáře řeší poslední šanci soupeře, je dobojováno. Šest nedělních bodů je našich.

11.kolo: 3.E třída - 10.11.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - JUVE 1:5 (1:3)
branky: Schneeweiss
sestava: Letzel - Schneeweiss, Lang, Saxl, Michalík, Klečka
10.kolo: 3.E třída - 10.11.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - RANGERS 4:5 (2:3)
branky: Schneeweiss 2, Kollárik, Saxl
sestava: Řezáč - Schneeweiss, Lang, Saxl, Michalík, Letzel, Klečka, Kollárik

Na poslední zápasy, proti dvojici vedoucích týmů, jsme se nesešli v optimální sestavě. Navíc musel po prvním zápase odejít Pinďa (ve druhém byl v brance Myšák) a zranil se Kollca. S Rangers jsme za pět minut prohrávali 0:3, v úvodu druhé půle jsme vedli 4:3, soupeř poté vyrovnal a zápas spěl ke spravedlivé remíze. V poslední vteřině Pinďa sbíral míč ze země, soupeřův hráč mu ho ukopl z rukou a nikoho z přítomných by ani ve snu nenapadlo, že by mohla být branka uznána! Bohužel píšťalky sudích zůstaly němé - 4:5. Utkání s Juve se celkově nevyvedlo, chyběl spolehlivý gólman, ubývalo sil a tři minuty před koncem byl ještě vyloučen Šnek.

9.kolo: 3.E třída - 8.11.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "C" - BEĎA TEAM 4:3 (2:1)
branky: Kollárik, Bažant, Saxl, Řezáč
sestava: Řezáč - Saxl, Bažant - Letzel, Kollárik, Klečka

Dohrávka probíhala za nedostatečného umělého ovětlení a každá střela směřující na branku znamenala nebezpečí. Osm minut před koncem jsme prohrávali 2:3, zahráli jsme power - play s Pinďou na postu gólmana a po pěkně sehrané akci našel právě Pinďa Ráďu a čtyři minuty před koncem bylo vyrovnáno. Ve hře bez brankáře jsme i nadále pokračovali a v poslední minutě jsme zahráli další pěknou kombinaci, při které Baža vybídl ke skórování právě Zbyňu Řezáče. Ten si, vzhledem k výbornému výkonu vstřelení vítězné branky velmi zasloužil :-)

8.kolo: 3.E třída - 3.11.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - HERE FOR BEER 12:0 (3:1)
branky: Letzel 4, Kollárik 3, Klečka 2, Bažant, Lang, Saxl
sestava: Bažant - Schneeweiss, Saxl, Lang - Letzel, Klečka, Kollárik

Here for Beer nebyli zdaleka tak špatní, jak napovídá výsledek. V začátku zápasu měl soupeř několik šanci, ale poté přišel Kollcův parádně zakončený samostatný nájezd a další tři naše branky padly po učebnicových akcích na jeden dotek. Druhou půli zahájil Myšák svým "pětiminutovým" hattrickem a poté jsme již soupeře "veteránsky" vyučovali. Bohužel dost pršelo a druhé utkání muselo být odloženo.

7.kolo: 3.E třída - 20.10.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SOŠ OOM "B" 8:2 (3:2)
branky: Klečka 3, Saxl 2, Bažant, Michalík, Lange ml.
sestava: Řezáč - Lange ml., Schneweiss, Michalík, Bažant, Saxl, Klečka

Tým SOŠ OOM "B" měl ve své sestavě hráče věkového průměru 17 let a to na nás stačit nemohlo. Naši "staří" si vcelku pohodově poradili s mladým týmem soupeře a ukázalo se o kolik více mají futsalových zkušeností. Naprosto v klidu si dokráčeli pro vítězství a skóre se zastavilo na výsledku 8:2.

6.kolo: 3.E třída - 6.10.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - MORAVANY 3:3 (2:0)
branky: Kovalčík, Řezáč, Klečka
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Kollárik, Saxl, Bažant - Letzel, Řezáč, Klečka, Brei
5.kolo: 3.E třída - 6.10.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - HLT CLUB 6:3 (2:3)
branky: Klečka 3, Letzel, Saxl, Kollárik
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Kollárik, Saxl, Bažant - Letzel, Řezáč, Klečka, Brei

Zápas s Hlt Clubem začal hrůzostrašně: 5 minuta, 2 hrubky, stav 0:2! A když jsme konečně snížili, přišel další kiks, brejk soupeře a bylo to 1:3. Do poločasu Ráďa utěšenou střelou koriguje a brzy po změně stran Myšák vyrovnává. V tuto chvíli je více než jasné, že všechny body budou naše a další tři branky v síti soupeře to jasně dokazují. Ve druhém zápase Moravany jasně přehráváme, do vedení nás posílá Libor Kovalčík, který s přehledem proměňuje penaltu, v dalším průběhu vedeme už 3:0, ale trestuhodné uspokolení, bojovnost soupeře, neproměňení našich tutovek a konečně nešťastná branka minutu před koncem znamenají plichtu!

4.kolo: 3.E třída - 22.9.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - STREET PLAYERS 5:4 (2:0)
branky: Klečka 2, Letzel, Lang, Schneeweiss
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Kollárik, Lang, Bažant - Letzel, Řezáč, Klečka, Brei
3.kolo: 3.E třída - 22.9.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - DUKLA 1:5 (0:3)
branky: Schneeweiss
sestava: Kovalčík - Schneeweiss, Kollárik, Lang, Bažant - Letzel, Řezáč, Klečka, Brei

V prvním zápase jsme hráli hodně špatně a nedokázali jsme vůbec nic vymyslet. S druhým soupeřem jsme vedli v poločase 5:1, ale po změně stran jsme zahodili i ty nejvyloženější šance a nakonec se podařilo protivníkovi korigovat na rozdíl jediné branky.

2.kolo: 3.E třída - 15.9.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - POCLAIN "B" 12:0 (5:0)
branky: Klečka 3, Lange ml. 3, Letzel 2, Lang 2, Bažant, Řezáč
sestava: Kovalčík - Lang, Saxl, Michalík, Lange ml. - Bažant, Letzel, Řezáč, Klečka
1.kolo: 3.E třída - 15.9.2013, hřiště Komárov
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ATLANTIS "B" 3:1 (1:0)
branky: Řezáč, Lang, Saxl
sestava: Kovalčík - Lang, Saxl, Michalík, Lange ml. - Bažant, Letzel, Řezáč, Klečka

První soupeř byl na úroveň 3.třídy poměrně kvalitní. Kluci z Atlantisu se dobře pohybovali a byli nebezpečným protivníkem. Atlantis ve hře často využíval gólmana do přečíslení a jednu chybu z této činnosti využil precizní trefou do odkryté branky Pinďa - 1:0. To byl poločas, ale po změně stran stačilo 15 vteřin naší nekoncentrovanosti a bylo vyrovnáno! V dalším průběhu matche jsme měli více ze hry, soupeř aktívně bránil a kladl houževnatý odpor, který se nám podařilo zlomit až v posledních 10-ti minutách. U obou našich branek byla trojice Řezáč / Saxl / Lang a po kombinacích v brankovišti se nejprve trefil Libas a v závěru utkání Ráďa. K druhému zápasu dne se bohužel sympaťáci z Poclainu dostavili pouze v pěti hráčích a to nemohlo na náš tým stačit. Piňďulínolíbímseti.cz má z tohoto dvojzápasu 2 vstřelené branky a 6 asistencí.

 

—————

Zpět