NAPOLEON CUP 2016 - PRACE

09.07.2016 17:00

Systém turnaje: Turnaj se odehrál ve dvou skupinách po šestii týmech a čtyři nejlepší z každé skupiny postoupily do vyřazovací části.

Skupina A:

ŽABINŠTÍ VLCI - PLUMPS 1:0  - Černý 

ŽABINŠTÍ VLCI - POBŘEŽÍ KOCOVINY 2:1 - Hansl, Řezáč 

ŽABINŠTÍ VLCI - FC NAPOLION 5:1 - Hansl 2, Letzel, Vala, Lange 

ŽABINŠTÍ VLCI - CAMPRDLÍCI 3:1 - Lange, Řezáč, Hansl

ŽABINŠTÍ VLCI - FC DVORSKÁ 1:3 - Řezáč 

S Plumps jsme vstřelili vítěznou branku po stálé převaze až tři minuty před koncem, Mladíci z Pobřeží Kocoviny vedli 1:0, celý zápas nás okopávali, ale dokázali jsme zápas nakonec otočit, což polovinu soupeřových hráčů přimělo k tomu, aby nám nepodali ani ruku. Každý to má zkrátka v hlavě nastaveno jinak! Zápas s týmem Napolion byl vcelku jednoznačný, zatímco souboj s šikovnými Camprdlíky byl kvalitní a na vítězství jsme se museli hodně snažit. Finále skupiny představoval zápas s týmem Dvorská a i když jsme brzy vedli 1:0, nedokázali jsme vedení udržet a při hře bez brankáře pečetil soupeř trefou do prázdné branky na 3:1. Do play off jsme tedy postoupili ze 2.místa.

Čtvrtfinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - PODSADITÍ SOBCI 3:3 - Hansl 2, Lange

penalty 4:2 ..... Lange (ne), Hansl, Řezáč, Stoklásek (ano)

Ve čtvrtfinálovém zápase již z důvodu zranění nenastoupil Dan Černý. 3x jsme prohrávali a 3x jsme náskok soupeře dokázali dotáhnout. Na řadu tak přišel penaltový rozstřel a Libor Kovalčík dokázal druhý a čtvrtý pokus soupeře zneškodnit a jdeme do semifinále.

Semifinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - TOKA 1:3 - Hansl 

V semifinále nás čekal kvalitní protivník, našemu týmu docházely síly a na vítězství to tentokrát opravdu nebylo, korigovali jsme až v závěru zápasu.

O 3.místo - penaltový rozstřel:

ŽABINŠTÍ VLCI - RED BRNO 1:3 - naší penaltu proměnil pouze Hansl, nedali Lange, Řezáč a Kovalčík :-(

Pod názvem Red Brno se skrývali mladí hráči Helasu a náš penaltový kolaps znamenal bronzovou příčku pro soupeře.  

Konečné pořadí turnaje:

1.TOKA BRNO, 2.DVORSKÁ, 3.RED BRNO, 4.ŽABINŠTÍ VLCI

Sestava, zápasy / branky:

Černý (4/1), Hansl (7/7), Klečka (6/0), Kovalčík (7/1), Lange (7/3), Letzel (5/1), Řezáč (6/3), Saxl (7/0), Stoklásek (7/0), Vala (7/1)

—————

Zpět