POHÁR FAČR 2016/2017

12.04.2017 22:00

ODKAZ NA VÝSLEDKY POHÁRU 2016/17 - ZDE

Naše mužstvo bylo nasazeno přímo do 4.kola poháru FAČR (brněnské části).


4.kolo (čtvrtfinále) - hala Brno / Bohunice 8.2.2017

ŽABINŠTÍ VLCI - CELEANO 13:3 (7:0)
Hansl 4, Chroust 3, Starý 2, Vala, Kratochvíl, Mezník, Stoklásek

Sestava:
Pšurný - Stoklásek, Chroust, Vala, Lange - Hansl, Kratochvíl, Mezník, Starý, Svoboda

V poklidném zápase jsme potvrdili roli vysokého favorita a zvítězili jsme desetibrankovým rozdílem. V prvním poločase jsme měli jednoznačnou převahu a vedení 7:0 bylo objektívním vyjádřením sil na hřišti. Po změně stran jsem přidali rychle osmou branku, ale od této chvíle byl náš výkon poněkud vlažný, bylo k vidění množství nepřesností a sympatický soupeř korigoval skóre na 8:3. V poslední desetiminutovce hráčům Celeana již maličko docházely síly, my jsme zlepšili kombinaci a přidali ještě několik branek. 


5.kolo (semifinále) - hala Brno / Bohunice 22.3.2017

ŽABINŠTÍ VLCI - NASAN NOVÝ LÍSKOVEC 5:2 (1:0)

Starý 2, Mezník, Pokorný, Pšurný 

Sestava:
Pšurný - Stoklásek, Chroust, Pospíšil, Lange - Mezník, Starý, Svoboda, Pokorný

V utkání jsme měli od začátku převahu, ale v úvodní pětiminutovce jsme zahodili dvě tutovky. Poločas se nakonec podařilo vyhrát po střele Petra Starého, který překvapil gólmana soupeře ze střední vzdálenosti. Po změně stran jsme pokračovali v zahazování šancí a když jsme vstřelili branku na 2:0, soupeř rychle snížil. Uklidnění přinesla až třetí branka po které jde soupeř do power - play. Do konce zbývá 5 minut. Bráníme dobře a při jedné střele soupeře míč chytá náš brankář a mazáckým lobem z ruky trefuje neomylně prázdnou branku. Soupeř koriguje z penalty a v poslední minutě přidáváme pátý gól opět do opuštěné branky.


6.kolo (finále) - hala Brno / Bohunice 12.4.2017

ŽABINŠTÍ VLCI - ATRAPS HOMBRES BRNO 0:6 (0:4)

Sestava:
Pšurný - Stoklásek, Chroust, Pospíšil, Lange - Mezník, Starý, Svoboda, Pokorný

Absolutní selhání, velmi špatná hra, neproměňování šancí (bylo jich pomálu), debakl. Takhle si nikdo z nás finálový zápas rozhodně nepředstavoval.


—————

Zpět