RAZ NÁRAZ CUP 2010

22.08.2010 18:30

Systém turnaje: 12 mužstev ve dvou skupinách po šesti. Dále K.O.

Příjemný a poklidný turnaj se konal u příležitosti 10.výročí založení sympatického žabinského týmu Raz Náraz. V nekompletní sestavě jsme nakonec získali druhé místo a od celkového prvenství nás dělil pouze neúspěšný penaltový rozstřel ve finále.

Skupina A:

ŽABINŠTÍ VLCI - XXX BRAUN 7:2 - Stoklásek 2, Vala, Řezáč, Lange ml., Šomplák O.+R.

ŽABINŠTÍ VLCI - DEBAKL 3:0 - Řezáč, Šomplák R., Bažant

ŽABINŠTÍ VLCI - HB TORSHÁVN 4:1 - Stoklásek, Řezáč, Letzel, Šomplák O.

ŽABINŠTÍ VLCI - RAZ NÁRAZ 6:2 - Lange ml. 2, Letzel, Šomplák R., Řezáč, Bažant

ŽABINŠTÍ VLCI - SUNDAY 3:0 - kontumačně, soupeř se nedostavil

Dopolední pohodička v poklidné kvalifikační skupině. Spolehlivě zalapal Zbyňa a o branky se podělili všichni zúčastnění hráči. Skóre 23:5 - 1.místo.

Čtvrtfinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - FC SVÁŽNÁ 2:0 (0:0) - Šomplák O., Bažant

Tvrdý zápas se soupeřem, který pokazil příjemný turnaj svým chováním a dohrál bez dvojice vyloučených. Na vedoucí branku "namazal" gólman soupeře Ondrovi před prázdnou bránu a pojistku podepsal Baža chytrým lobem téměř přes celé hřiště.

Semifinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - ARSENAL KUŘIM 3:2 (2:2) - Kollárik 2, Stoklásek

Nejtěžším soupeřem byl Daikin startující pod názvem Arsenal Kuřim. Vždy jsme vedli a protivník dokázal skóre 2x velmi rychle srovnat. Ve druhé půli jsme hráli zezadu a čekali na rozhodující úder, který přišel pět minut před koncem po parádní Bažově přihrávce a ještě parádnějším Kollcově zakončení.

Finále:

ŽABINŠTÍ VLCI - BASTR 0:0 (0:0)
pen. 4:5 -
Stoklásek (ano), Šomplák O. (ano), Kollárik (ne), Řezáč (ano), Bažant (ano), Stoklásek (ne)

Opatrné finále ve kterém měl soupeř navrch mnohonásobným počtem hráčů a kdy jsme v posledních sekundách mohli zvítězit po vynikající akci Martina, ale soupeřův muž mezi tyčemi se vyznamenal. A tak se kopaly penalty. Hned tu první Válec lapil, bokužel ve třetí sérii neproměnil svůj pokus Kollca a v penaltovém "prodloužení" neměl štěstí ani Marťas. Takže "pouze" druhé místo, přesto vcelku spokojenost.

Konečné pořadí turnaje Raz Náraz Cup 2010:

1.BASTR, 2.ŽABINŠTÍ VLCI, 3.SLOVAN, 4.ARSENAL KUŘIM, 5.RAZ NÁRAZ

Sestava a zápasy/branky (celkem po oba dny):
Válek (3/0), Sestrienka (4/0) - Vala V. (4/1), Bažant (7/3), Lange ml. (4/3), Stoklásek (7/4) - Kollárik (3/2), Letzel (4/2), Šomplák O.(7/4), Šomplák R. (4/3), Řezáč (7/3)

—————

Zpět