RIO DE ČUČO CUP 2015

02.08.2015 20:00

Systém turnaje: 40 mužstev v osmi skupinách po 5. Z každé postupují první 4 týmy do osmi čtyřčlenných skupin a odtud první dva týmy do play off. V prvním kole vyřazovací části je tak 16 mužstev (8 dvojic). Dále K.O. systém až do finále.

Kvalifikační skupina G:

ŽABINŠTÍ VLCI - DRAGON TEAM 2:1 (1:0) - Lange, Chroust

ŽABINŠTÍ VLCI - KALAMITA ČUČICE 3:4 (1:1) - Hansl 2. Lange

ŽABINŠTÍ VLCI - CHELSEA OSLAVANY 2:2 (0:1) - Svoboda, Kratochvíl

ŽABINŠTÍ VLCI - SOKOLÍCI 4:0 (2:0) - Klečka 2, Chroust, Kratochvíl

Ve skupině to byl spíše boj než pohledná hra. První soupeř korigoval až v závěru zápasu a naše výhra 2:1 byla tedy "v klídku". S domácím týmem jsme vyrobili obrovské množství chyb a soupeř vstřelil všechny 4 branky z úniků 2/1 nebo dokonce 2/0. Za stavu 2:4 jsme šli do power - play, snížili jsme na 3:4, ale již nebylo dastatek času. S Chelsea Oslavany to byl asi nejlepší zápas skupiny (i když se hrálo možná až příliš "od podlahy"). Prohrávali jsme 0:2 (jeden gól jsme obdrželi po rozhodčím neodpískaném faulu) a tak jsme pět minut před koncem přistoupili opět ke hře bez gólmana. Ta se nám povedla na výbornou, Hagi krásnou střelou snížil a Míša Kratochvíl nekompromisní bombou v poslední minutě vyrovnal na spravedlivých 2:2. S posledním soupeřem jsme si poradili bez problémů a výsledkem je tedy 2.místo ve skupině.

Skupina e - II.fáze turnaje:

ŽABINŠTÍ VLCI - KALVEC TEAM 2:1 (0:1) - Starý 2

ŽABINŠTÍ VLCI - FC PITCHPUNTI 1:0 (0:0) - Starý

ŽABINŠTÍ VLCI - TEQUILLA INVICTUS 1:0 (1:0) - Lange

Úvodní zápas s Kalvec Teamem byl oboustranně velmi kvalitní podívanou a i když jsme do přestávky prohrávali, naše dobrá hra a zvýšená aktivita ve druhé půli nakonec slavily úspěch v podobě vítězství 2:1. Další dvě výhry byly pouze jednobrankové, avšak převaha v obou zápasech byla jednoznačná, místy až drtivá. V obou případech se jednalo o "bušení" do zatažených obranných valů a pouze neproměnění mnoha šancí znamenalo pro soupeře velmi „milosrdné“ porážky.

Play off - 1.kolo:

ŽABINŠTÍ VLCI - ALCATRAZ 4:0 (1:0)

V osmifinále nás čekal soupeř, kterému jsme měli co vracet z minulého ročníku, kdy jsme s ním ve stejné fázi turnaje prohráli. Po zodpovědném a kvalitním výkonu se odplata vydařila.

Čtvrtfinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - PLZEŇ TEAM 0:3 (0:0)

Ve ČF jsme měli za soupeře velmi kvalitní tým z Plzně, v jehož barvách se představili i prvoligoví hráči, pod taktovkou nejlepšího střelce turnaje (24 branek!) Michala Kovacse. První poločas byl víceméně vyrovnaný, ale hráli jsme s poněkud větším respektem, než jaký jsme měli mít. Je to škoda, jelikož do té doby byla naše hra na turnaji velmi dobrá a víra ve vlastní síly by zde byla zcela opodstatněná! Druhý poločas začal chybou u levé lajny, kterou zkušený soupeř nekompromisně potrestal, když využil přečíslení 2/1. Snažili jsme se o vyrovnání, ale nepodařilo se nám bohužel nic překvapujícího vymyslet, soupeř si jednobrankové vedení pečlivě hlídal a v závěru jsme při hře "vabank" ještě inkasovali. Výsledkem je tedy 5. – 8.místo na letošním XX.ročníku tohoto tradičního turnaje.

Konečné pořadí turnaje Rio Cup Čučice 2015:

Sestava a branky:

sobota : Pšurný - Lange, Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Letzel, Klečka, Hansl
neděle : Pšurný - Lange, Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Stoklásek, Mezník, Vala, Řezáč, Starý

ODKAZ NA STRÁNKU TURNAJE - RIO de ČUČO CUP

—————

Zpět