STŽ 40 / VÝROČNÍ TURNAJ HRÁČŮ NAD 40 LET

14.05.2022 18:00

TURNAJ VETERÁNŮ KE 40.VÝROČÍ ZALOŽENÍ KLUBU STŽ BRNO

Za krásného počasí proběhla velmi příjemná akce na které se sešly osobnosti brněnského futsalu, jenž se utkávaly v dobách dávno minulých. Domácí pořadatelé akci zorganizovali naprosto skvěle a pod vedením nestora brněnského futsalu Romana Šimečka zajistili všem zúčastněným velmi příjemný den. Naši veteráni vybojovali velmi pěkné 2. místo.

  Tabulka skupiny A:
1.    HELAS BRNO
2.    ST ŽABOVŘESKY
3.    LAZIO BRNO
4.    KNOCK OUT BRNO
   Tabulka skupiny B:
1.    ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
2.    TANGO BRNO / HODONÍN
3.    FC LITRPŮL
4.    DINO BRNO

ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - DINO BRNO 3:0 - Valaškovčák, Popek, Letzel

ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - FC LITRPŮL 1:2 - Jakš

ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - TANGO BRNO 3:1 - Jakš, Vala, Lesenský  

První utkání jsme zvládli s přehledem, předvedený výkon a výsledek 3:0 (Valaškovčák, Popek, Letzel) byl příslibem pro další průběh turnaje. Naopak ve druhém zápase jsme překvapivě podlehli Litrpůlu, který dokázal vytěžit z minima maximum. My skórovali poze jednou (Radek Jakš) a v dalším průběhu jsme naší stálou převahu nedokázali přetavit ani v remízu. Ve třetím utkání jsme tedy museli porazit Tango. Prohrávali jsme rychle 0:1, vyrovnali jsme z penalty (Jakš) a po další minutě to bylo již 2:1 - krásně skóroval křížnou střelou k levé tyči Vladan Vala. Vítězství pečetil povedeným lobem do prázdné branky Peťa Lesenský a při bodové shodě s Tangem jsme do finále postupovali díky vítězství ve vzájemném zápase.

Finále:

ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - HELAS BRNO 0:2

Ve finále jsme podlehli Helasu Brno, když jsme po obrovské chybě soupeři darovali první branku - vlastní (!!!). V dalším vyrovnaném průběhu utkání se nám vyrovnat nepodařilo a v závěru nám soupeř zasadil rozhodující úder druhou brankou. 

sestava: Pšurný - Vala, Schneeweiss, Popek, Sestrienka - Letzel, Jakš, Kollárik, Valaškovčák, Lesenský / trenéři, realizační tým: Kondziolka, Bittner Pavel a Jan, Řezáč

KONEČNÉ POŘADÍ TURNAJE:

HELAS - ŽABINŠTÍ VLCI - TANGO - STŽ - LITRPŮL - LAZIO - DINO - KNOCK OUT 

—————

Zpět