1.FUTSAL LIGA 2021/22 - 10.kolo

07.11.2021 22:30
 
FTZS LIBEREC - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
5 : 2
  (4 : 0)
 
Branky:  Vobořil 3, Jelínek, Bína M. - Hansl 2
FTZS Liberec: Dlask, Voght - Bína M., Janáček, Baran, Díl, Vik, Žoček, Jelínek, Vobořil, Bína P. (C), Žampa, Daněk
Žabinští Vlci Brno: Večeřa, Pšurný - Kratochvíl, Svoboda, Starý, Hansl (C), Trbušek, Havlín, Hanuš, Chráscina, Pokorný, Hromek
Rozhodčí: Milner, Čurda - Vrtal
 
 

Úvod zápasu vyšel domácímu Liberci na jedničku, když vedl po čtyřech minutách. Ve 14. minutě to bylo již 2:0 z obdobné akce po levé straně. Třetí branku přidal Liberec z penalty. Střela exekutora poktového kopu knokautovala našeho brankáře do hlavy, rozhodčí ponechali hru nepřerušenou a liberečtí odražený míč dopravili do sítě. Náš brankář poté ležel několik vteřin otřesen nepovšimnut, aniž by reagoval někdo z hráčů nebo rozhodčích - 3:0. A to nebylo ještě vše a dvě vteřiny před koncem jsme umožnili domácím hráčům skórovat po protiútoku. Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním to nevzdat a po čtyřech minutách a dvou brankách Ladislava Hansla to bylo 4:2, domácí tým znejistěl a bral oddechový čas. Klíčový moment přišel ve 30-té minutě, kdy se poroučel po nesportovních projevech do sprch domácí hráč a my měli dvě minuty přesilovky. Bohužel se domácí ubránili a ani naše závěrečná power - play úspěšná nebyla. Pátá branka do naší sítě padla devět vteřin před koncem a již nic neřešila.

Ohlasy po utkání:

Karel Vrabec (trenér FTZS Liberec): "Jsem nesmírně rád, že jsme ukončili sérii proher a zvládli tohle domácí utkání i pro všechny fanoušky, kteří nás přišli podpořit. První poločas se nám povedl na jedničku. V druhém poločase jsme sice dvakrát inkasovali, ale chtěl bych hráče pochválit za posledních 10 minut, kdy jsme museli bránit power-play a také oslabení po vyloučení Jelínka. Rozhodlo naše nasazení a velká chuť vyhrát."

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "Primárně bych řekl, že zápas jsme si prohráli sami, když jsme nezvládli první poločas a fatálními chybami věnovali soupeři čtyři góly."

 
WEB SOUPEŘE - FTZS LIBEREC
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
 

—————

Zpět