1.FUTSAL LIGA 2021/22 - 18.kolo

11.02.2022 22:30
 
SK SLAVIA PRAHA - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
9 : 0
  (3 : 0)
 

Branky: Ševčík 2, Křemen 2, Jošt, Vaktor, Sláma, Brychta, Hrdina

SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Brychta, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Daniel, Sláma, Homola (C), Vaktor, Hrdina, Záruba, Křemen

Žabinští Vlci Brno: Večeřa – Chráscina, Kratochvíl, Chroust, Cenek, Svoboda, Havlín, Trbušek, Hansl (C)

Rozhodčí: Lasch, Matyš - Stádník

 
 

Bezbrankové skóre jsme drželi deset minut, přestože se domácí tým od samotného začátku vehementně pustil do dobývání našeho brankoviště. Poločasové skóre 3:0 bylo pro nás ale poněkud kruté a ne zcela odpovídalo průběhu hry. Druhý poločas probíhal podobně, za stavu 0:5 jsme zkusili hrát power-play, ta k brankovém úspěchu nevedla a v závěrečných čtyřech minutách jsme po několika nedůslednostech 3x inkasovali do prázdné branky, což zcela znehodnotilo dosažené skóre a po zápasu víceméně nebyl důvod ke spokojenosti.

Ohlasy po utkání:

Adam Vondráček (brankář SK Slavia Praha): "Jsem moc rád, že jsem vychytal čisté konto, ale kluci dobře bránili i za rozhodnutého stavu a hodně mi k tomu pomohli. Myslím si, že jsme nic nepodcenili, šli jsme do toho týmově a zaslouženě zvítězili. Chtěli jsme rychle dát branky a na  začátku druhé půle neinkasovat a soupeře už do zápasu nepustit, i to se nám povedlo."

Michal Odehnal (trenér Žabinští Vlci Brno): "Zvažovali jsme, zda hrát power-play, ta samotná byla v pořádku, ale fáze kolem ní už tolik ne, budeme je muset vyhodnotit, nevraceli jsme a zbytečně jsme třikrát inkasovali. Drželi jsme dlouho sympatický výsledek, který neodpovídal tolik hře, nemuseli jsme tolik gólů inkasovat. Jsme zklamaní."

 
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
 

—————

Zpět