1.FUTSAL LIGA 2021/22 - 3.kolo

12.09.2021 11:28
 
ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
FC RAPID ÚSTÍ NAD LABEM 
1 : 4
  (0 : 0)
 
Branky:  Starý – Ji.Zápotocký 2, Ja.Zápotocký, Koc 
Žabinští Vlci Brno: Pšurný - Fessl, Hanuš, Hansl (C), Hromek, Kratochvíl, Starý, Trbušek
FC Rapid Ústí n/L.: Klečka – Rozboud, Gajdoš, Čapek, Koc,, Zápotocký Ji, Zápotocký Ja., Macháček, Klier
Rozhodčí: Gasnárek, Šenkýř - Slanina 
 
 

Domácí tým nastoupil bez zraněných hráčů Cenka, Chrásciny, Chrousta, Mezníka, Pokorného a těsně před začátkem odstoupili ještě Havlín se Svobodou. Sedm hráčů základní sestavy – tedy vlastně celý tým! Všichni zbývající hráči ŽV tedy museli nastoupit a na soupisku byl pro případ dalších nepředvídaných skutečností dopsán i trenér Odehnal. Po vyrovnaném prvním poločase se jako první prosadili hosté (25. - Koc po individuální akci) a domácí po dvou minutách vyrovnali (27. - Starý hlavičkou po náhozu brankáře). Deset minut před koncem šli hosté opět do vedení (30. - Jaroslav Zápotocký dorážka hlavičkou po vyražené střele ze střední vzdálenosti). V posledních pěti minutách šli domácí do hry bez brankáře a dobře bránící Rapid dokázal 2x skórovat do odkryté branky (37. a 40. - Jiří Zápotocký). Velmi důležité vítězství si tak odváží do Ústí nad Labem hosté. Pro domácí se situace stává poměrně kritickou!

Ohlasy po utkání:

Michal Letzel (předseda Žabinští Vlci): "Těsně před zapasem jsme přišli o další dva hráče v sestavě a problém byl na světě. Z vysledku, vlastního výkonu a celeho začátku soutěže jsme velmi zklamaní."

Matěj Čapek (předseda FC Rapid Ústí n/L.): "Do Brna jsme jeli s vědomím toho, že i když se jedná o třetí kolo, může se jednat o klíčový zápas. Na zápas jsme byli oslabení o tři hráče a hlavního trenéra, který je s plážovou kopanou na reprezentační akci v Portugalsku. Na soupeře jsme se připravovali takticky celý týden a jsem rád, že se to vyplatilo. Podali jsme maximálně zodpovědný a týmový výkon, na který budeme chtít navázat v dalších utkáních."

 
FOTOGALERIE ZE ZÁPASU (autor: Lucie Bednářová)
WEB SOUPEŘE - FC RAPID ÚSTÍ NAD LABEM
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
 
 

—————

Zpět