FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 10.kolo, dohrávka

12.03.2021 22:30
1.FUTSAL LIGA - 12.3.2021 / MSH Česká Lípa
  FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
3 : 3
 
(1 : 2)

Branky: Zapletal 2, Havrda - Hansl, Starý, Chráscina

FC Démoni Česká Lípa: Mareš (Kirov) – Rott, Fichtner, Havrda, Bialek – Švec, Bužík, Caizl, Klimt, Zapletal, Abrham

Žabinští Vlci Brno: Pšurný (Večeřa) – Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Starý, Hansl, Mezník, Cenek, Hanuš, Hromek, Chráscina

Rozhodčí: Lafek, Řeháček

 

 

Již v první minutě se do nás domácí tým opřel poměrně razantně a náš brankář musel dokonce třikrát zasahovat. Bylo zřejmé, že se v utkání rozhodně nudit nebude, což se potvrdilo. Po úvodním tlaku Démonů se hra vyrovnala, i my jsme si vytvořili několik příležitostí. Po využitém přečíslení 2/1 jsme brankou Ladislava Hansla vedli 1:0 a za dalších pět minut našel dalekonosný výhoz našeho gólmana hlavu Petra Starého, který nezaváhal - 2:0 pro nás. V téže minutě jsme však faulovali v brankovišti a domácí snížili na jednobrankový rozdíl, který vydržel do přestávky. Po změně stran se domácí tým stále usilovně snažil o vyrovnání. K dispozici měli i druhou nařízenou penaltu, ale Jaroslav Pšurný v naší brance se vytáhl. Deset minut před koncem jsme načetli pátý faul a hráli pod hrozbou "desítky" a po dalších dvou minutách to bylo na fauly 5:5. Ve 36. minutě se domácím podařilo dosáhnout kýženého vyrovnání a v čase 38:37 vstřelili i svoji vedoucí branku, když Ondřej Havrda využil 10m kop po našem šestém faulu. Šli jsme okamžitě do power play a po pěkné přihrávce Cenka na Chráscinu druhý jmenovaný vyrovnal na 3:3. Tomáš Chráscina mohl být vzápětí hrdinou zápasu, jelikož byl pouhých 12 vteřin před koncem v samostatném nájezdu na branku, ale jeho střelu zastavila tyč. V poslední vteřině (!!!) odpískal rozhodčí náš sedmý faul a rozpoutal vlnu emocí na jejíž konci bylo vyloučení Michala Kratochvíla. Míč s postavil na značku opět domácí kanonýr Havrda, ale Jaroslav Pšurný svým závěrečným zákrokem jeho pokus zneškodnil a potvrdil tak svůj famózní výkon v tomto zápase! Oba týmy mohly vyhrát, oba i prohrát, takže konečná dělba bodů je spravedlivým vyjádřením poměru sil.

REPORTÁŽ A SESTŘIH BRANEK - ZDE

Ohlasy po utkání:

Karel Kruliš, FC Démoni: Po zápase s Vlky bych řekl jediné - máme velké štěstí, že se nepadá, jinak bychom jeli šupem. Je trestuhodné takto nakládat se zápasem. Ale pokud nedáme góly, tak nemůžeme vyhrát. Je neskutečné, jak my se nadřeme na gól a když už ho dáme, tak vzápětí dostaneme. Nechci se na nic vymlouvat, ale to pomyslné štěstí se od nás od začátku ledna odvrátilo zády a dostalo nás společně s naší impotencí dát s lehkostí gól tam, kde jsme. 

Michal Letzel, Žabinští Vlci Brno: Pro oba soupeře to byla nakonec pravděpodobně přijatelná a spravedlivá dělba bodů.

 
 
 
Žabinští Vlci Brno
5:7(3:4)

 

STREAM ZE ZÁPASU

WEB SOUPEŘE - FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA

WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA

LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět