SK SLAVIA PRAHA - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 3.kolo

28.09.2020 22:30
1.FUTSAL LIGA - 28.9.2020 / SH EDEN - Praha
SK SLAVIA PRAHA - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO  7 : 1  (1 : 0)

Branky: Vaktor, Křemen, Vaktor, Havlín (vla.), Jošt, Záruba, Záruba – Hansl 

SK Slavia Praha: Karpiak – Vaktor, Jošt, Leovski, Hruška, Sláma, Plíšek, Homola (C), Záruba, Křemen, Pytlíček, Trajhan

Žabinští Vlci Brno: Pšurný – Chroust, Kratochvíl, Starý, Hansl (C), Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek, Chráscina

Rozhodčí: Nagy, Milner, Řeháček

 

 

 

Web soupeře: Slavia i potřetí potvrdila roli favorita, když v pondělí nastřílela nováčkovi soutěže Žabinským Vlkům Brno sedm branek a inkasovala jedinou. Vítězství se ale nerodilo lehce, soupeř dlouho držel stav 1:0, červenobílí zlomili jeho odpor až v druhém poločase, kdy v rozmezí sedmi minut nastříleli šest branek.

Poprvé jsme nastoiupili v rámci 1.Futsal ligy v pozici hostujícího týmu. Zápas probíhal dle daného scénáře - domácí tým útočil, my jsme v pevném bloku poctivě bránili a nevynechali jsme jedinou možnost nebezpečně zahrozit. V prvním poločase padla pouze jedna branka a tu vstřelili domácí. Po změně stran jsme ve druhé desetiminutovce vyprodukovali několik zbytečných chyb a skóre se nakonec zastavilo na nepříliš příjemné podobě - 7:1 pro domácí.

Slavia nastřílela Vlkům sedm branek

Ohlasy po utkání:
 

David Filinger, trenér SK Slavia Praha: Mám z výsledku radost, protože to pro nás byl těžký zápas. Brno přijelo s důslednou obranou, podařilo se nám ji zlomit ve druhém poločase. Přiznám se, že jsem trochu obavy měl, měli jsme spoustu šancí, nemohlo nám to tam padnout, soupeř měl i trochu štěstí. Ale pracovali jsme dobře směrem dozadu a díky tomu jsme udrželi zápas po kontrolou.

Filip Vaktor, hráč SK Slavia Praha: Těžký byl pro nás hlavně první poločas, kdy jsme se trochu trápili, Brno hrálo náročný futsal, se kterým jsme měli problémy. Po druhém a třetím gólu se to prolomilo, mrzí nás jen inkasovaná branka, chceme hrát vždy vzadu na nulu.

Michal Letzel, prezident ŽV: Druhým poločasem jsme si poněkud pokazili dosavadní reputaci, ale pokusíme se poučit z chyb, abychom byli dobře připraveni na další zápas.

Michal Odehnal, trenér ŽV: Soupeř zaslouženě vyhrál. Nám to opět ukázalo, kde máme slabiny a na čem musíme zapracovat. Osobně mě mrzí velké individuální chyby hráčů, které nás sráží, plus, sice zřídka, nedodržování technicko-taktických věcí, které už bychom měli zvládat.

Ladislav Hansl, kapitán ŽV: První polovinu zápasu jsme hráli vyrovnaný zápas. Poté některými chybami a slepenými brankami jsme se dostali pod tlak a už jsme nehráli tak disciplinovaně jako v prvním poločase. Pak už se to na nás hrnulo. Jsem rád, že jsme alespoň jeden gól vstřelili.

 
 
 
 
Žabinští Vlci Brno
5:7(3:4)

STREAM - CELÝ ZÁPAS 

WEB SOUPEŘE - SK SLAVIA PRAHA 

TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět