2.CELOSTÁTNÍ LIGA 15/16 - ŽABINŠTÍ VLCI "A"

18.03.2016 22:00

KONEČNÁ TABULKA 2.CL 2015/2016:

ZÁPASY:

22.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 25.3.2016, Sportovní hala STARS Třinec 
utkání:
SKP ČR TŘINEC - ŽABINŠTÍ VLCI 8:4 (3:2)
branky: Lange 2, Hansl, Svoboda
sestava: Pšurný - Stoklásek, Vala, Chroust, Lange - Kratochvíl, Hansl, Mezník, Svoboda, Starý

Komentář k zápasu z webu našeho soupeře: Utkání ve kterém se již o ničem nerozhodovalo a hrálo se trochu ve volnějším duchu začali lépe hosté. Ti, vědomi si kvalitních výhozů svého brankáře Pšurného hráli téměř výhradně variantu s házením dlouhých míčů před naší branku a tam se snažili něco uhrát. To se jim povedlo hned ve třetí minutě kdy dlouhý míč před váhajícím Kreželokem lízl Hansl, ten se odrazil od tyče před volného hlavičkáře který neměl problém otevřít skóre. 0:1 Příliš dlouho se však hosté z vedení neradovali. Csikán o dvě minuty později rychle rozehrál aut na Očadlíka který míč posunul Buryanovi před odkrytou klec a ten srovnal. 1:1. Jen další čtyři minuty trval nerozhodný stav než jej po kombinaci Csikána se Sierotou změnil do prázdné branky zakončující Očadlík. 2:1 Hrál se docela otevřený futsal s několika šancemi na obou stranách, dlouho však zůstaly nevyužity, včetně té hostů kdy jejich hráč po kličce našemu brankáři zakončoval do prázdné branky ale trefil jen břevno. V sedmnácté minutě si po brankáři hostí připsali asistenci i náš brankář. Ten přesným výhozem našel rozběhnutého Buryana který dokázal o břevno navýšit naše vedení na dvě branky. 3:1 Poslední slovo měli v úvodním poločase hosté, Langeho nástřel z autu si srazil pouhých pět vteřin před koncem do vlastní sítě Opluštil. 3:2 Do druhé půle jsme předvedli vstup podobný těm který jsme v domácí hale v jarních zápasech předváděli. Hned na konci první minuty se šikovně uvolnil na lajně Opluštil a lehkým lobem skóroval i do správné branky. 4:2 O tři minutky později si zapsal hattrick Buryan, tomu vybojoval míč Csikán a Filip bodlem k tyči skóroval potřetí. 5:2 Aby toho nebylo málo převtělil se Opluštil do role asistenta kdy Samka uvolnil před prázdnou branku a ten navýšil naše vedení již na čtyři góly. 6:2 Hosté se rozhodli již nějakých sedmi minut před koncem pro hru bez brankáře a docela nás překvapili její kvalitou. Nicméně dlouho to z jejich strany byla spíš přihrávaná a k ohrožení naší branky se nedostali. Skórovat se povedlo ve 34. minutě Langemu, bylo to sice při power play nicméně to byla brejková situace kdy jsme se pořádně nevrátili a hostující střelec zakončil nájezd dvou hráčů Vlků. 6:3 Hosté pochopitelně pokračovali bez brankáře a po nástřelu na zadní tyč se lehce prosadil Svoboda. 6:4. Do power play jsme tak šli tentokrát my s cílem otupit tlak Vlků což se povedlo. Hosté se o ni ještě v závěru pokusili nicméně byli za ni potrestáni. Nejprve chytil střelu Kreželok a povedeným kopem přes celé hřiště se poprvé v sezóně zapsal mezi střelce. 7:4 O pár vteřin později zachytil rozehrávku hostů Sierota a míč do prázdné branky nasměroval Hudzieczek - 8:4. Vývoj: 0:1, 3:1, 3:2, 6:2, 6:4, 8:4. 

21.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 18.3.2016, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - UTB ZLÍN 6:7 (1:4)
branky: Hansl 2, Lange, Pospíšil, Stoklásek, Mezník
sestava: Pšurný - Stoklásek, Vala, Chroust, Pospíšil, Lange - Kratochvíl, Hansl, Mezník, Svoboda, Starý

Černá a bílá, den a noc, oheň a voda - takové kontrasty měly oba poločasy pátečního zápasu z pohledu našeho výkonu. V první půli jsme byli nevýrazní, bez invence, bez důrazu, bez komunikace. Přestože se nám ještě podařilo Robertem Langem vyrovnat vedení Zlína na 1:1, v rozmezí 18 - 20.minuty jsme ale inkasovali tři branky z nichž jedna byla horší než druhá. Katastrofa a jeden z nejhorších poločasů jaké jsme odehráli. Po změně stran nastoupilo jiné mužstvo. Bojovali jsme, snažili se být agresívní a začínaly se rodit i šance, ale byly k vidění i tři brejky hostí a ten třetí znamenal pátou branku v naší síti. Stále jsme se ale snažili a čtyřicet vteřin po brance Zlína se konečně trefujeme zásluhou Ladi Hansla i my - 2:5. Za půlminutku je to po trefě Martina Stokláska 3:5 a za další dvě minuty trefuje Tomáš Pospíšil soupeřova hráče tak, že míč končí v síti Zlína. Takový zlom již téměř nikdo nečekal, je to 4:5, jsme v eufórii a hosté viditelně znervozněli. Bohužel naše nadšení krotí nejlepší hráč hostí Postava a neskutečnou a nechytatelnou uklidňuje svůj tým - 4:6. Hrajeme bez gólmana a neuplynula ani minuta když se na konci parádně sehrané akce ocitá po pasu Roberta Langeho Laďa Hansl a skóruje. Po dalších čtyřiceti vteřinách je vyrovnáno! Peťa Starý nacházi nezištnou přihrávkou Michala Mezníka a je to tam! Čas 36:10 - skóre 6:6, fauly 5:5! V čase 37:13 posoudil necitlivě rozhodčí důraz našeho útočníka a nejenže neuznal jeho branku, ale dokonce odpískal akumulovaný faul a hosté se z "desítky" ujali vedení. Po deseti vteřinách rozhodčí svoji chybu kompenzovali a okamžitě odpískali "desítku" i nám, bohužel Petr Starý branku přestřelil. Ještě jsme se pokusili o vyrovnání, nastřelili spojnici brankové konstrukce a byl konec. Nevídaný druhý poločas ve kterém padlo osm branek znovu ukázal, jak není ve futsale nikdy nic ztraceno a jak důležitým faktorem jsou rozhodčí. Vývoj: 0:1, 1:1, 1:5, 4:5, 4:6, 6:6, 6:7 . 

20.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 11.3.2016, Sportovní hala Dačice
utkání:
FK SISTEMO VOLFÍŘOV - ŽABINŠTÍ VLCI 8:1 (3:1)
branky: Hansl
sestava: Pšurný - Stoklásek, Vala, Pospíšil, Lange - Kratochvíl, Hansl, Mezník, Svoboda

Zápas začal ve vysokém tempu, domácí tým se do nás obul od podlahy, volfířovští hýřili aktivitou a agresívně nás napadali již v samotné rozehrávce. První branku jsme inkasovali již ve druhé minutě. V sedmé minutě nezkrotil náš brankář míč podle svých představ, ten si překvapivě našel cestu až do sítě a když je to po rozborce naší obrany a následné střele do prázdné branky již 3:0 pro domácí, nevypadá to s námi dobře. V čase 11:55 korigujeme stav zápasu brankou Ladislava Hansla, který zúročil přesný pas našeho gólmana Jaroslava Pšurného. Do konce poločasu bylo k vidění na obou stranách ještě několik brankových příležitostí, domácí tým orazítkoval tyč, ale skóre se již neměnilo. Do druhé půle vstupujeme s odhodláním s výsledkem něco udělat, zahajujeme náporem, domácí tým se brání, bohužel jeho první brejk končí ve 24´ opět brankou, když se míč dostává do sítě i s ležícím Laďou Hanslem - 4:1. Snažíme se dál, domácí už nejsou zdaleka tak nebezpeční, jako byli před přestávkou (i když samozřejmě hrají velmi dobře), hraje se převážně před jejich brankou, snažíme se zjednodušit hru a střílet ze všech pozic. Ale NE a NE to tam spadnout! Sedm minut před koncem začínáme hrát power - play. Dobře kombinujeme a když už se konečně zdá, že jde naše střela tam, kam bychom chtěli, míč se odráží od tyče a domácí hráč ho bez rozpaků okamžitě posílá do naší opuštěné branky - 5:1. Kruté! Pokračujeme v přesilovce, obraz hry se nemění ale za další minutu je to po další střele přes celé hřiště již 6:1. Je hotovo a je jasné, že tohle už nezvládneme. Kalich hořkosti nám plní domácí tým v poslední dvouminutovce až po okraj, když nás ani trochu nešetří, využívá naší rezignace a sází nám ještě dvě branky. Vývoj: 3:0, 3:1, 8:1. 

19.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 27.2.2016, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - VŠB TU OSTRAVA 5:3 (2:1)
branky: Mezník 2, Hansl 2, Kratochvíl
sestava: Pšurný - Stoklásek, Vala, Chroust - Kratochvíl, Hansl, Mezník

V tomhle zápase nešlo jen o tři body ale i o získání ztracené sebedůvěry po několika nevydařených zápasech. Hráli jsme se šesti plejery v poli a přestože jsme měli v úmylu spíše šetřit síly, měli jsme od začátku zápasu více ze hry a naše akce byly mnohem nebezpečnější než ty soupeřovy. Do vedení jsme šli v sedmé minutě zásluhou Michala Mezníka po pěkné spolupráci s Laďou Hanslem. Hosté přidali a přestože byli v následujících minutách aktívnější, byl to náš tým, který měl dvě tutové šance (Mezník, Vala). Ty zůstaly nevyužity a v čase 17:25 hosté vyrovnali po individuální akci Poláška a jeho preciznímu zakončené ke vzdálenější tyči. Zápas již spěl k poločasové plichtě, ale devět vteřin před sirénou posadil náš gólman svůj dalekonosný výhoz na hlavu Ladislava Hansla a do kabin jdeme za stavu 2:1. Po změně stran přicházejí naše šance, ale deset minut před koncem se objevuje dvojice hráčů VŠB osamocena před naším brankářem a zásluhou Farkaše je vyrovnáno na 2:2. Tento stav trvá pouze dvě minuty, protože velmi dobře hrající Michal Mezník zužitkoval přihrávku Martina Stokláska a opět vedeme. A soupeř opět vyrovnává! Čas 34:21 a střela Martina Kapsy z dálky si nachází mezi shlukem hráčů cestu do sítě - 3:3. Jsme hodně zaskočeni, bereme "tajm" a jsme rozhodnuti jít i za nerozhodného stavu do power-play, jelikož remízový stav za dané situace víceméně nic neřeší. K přesilovce ale nakonec nedochází, jelikož ve 37´ rozebíráme hostující obranu, Michal Mezník se neukvapuje, přihrává lépe postavenému Michalovi Kratochvílovi a ten střílí veledůležitou branku. Vedeme 4:3 a do hry bez bránkáře přecházejí hosté. Bráníme "zuby/nehty", zachraňuje nás břevno, vynikající zákrok Jaroslava Pšurného a nakonec i trefa Ladi Hansla do opuštěné ostravské branky! Nadřeli jsme se, ale nakonec se to podařilo! Sled branek: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 5:3. 

18.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 20.2.2016, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
NASAN NOVÝ LÍSKOVEC - ŽABINŠTÍ VLCI 3:0 (1:0)
branky: -
sestava: Pšurný - Stoklásek M., Vala, Chroust - Kratochvíl, Hansl, Svoboda, Stoklásek D.

K zápasu jsme nastupovali velmi oslabeni a po nedobrém výkonu jsme prohráli 0:3. Komentář z FB soupeře vcelku vystihuje průběh zápasu: NASAN PO DVOU A PŮL LETECH PORAZIL V DERBY VLKY! Naposledy ještě v Divizi, v říjnu 2013, se mohl Nasan radovat z vítězství nad svým brněnským sokem (5:1) a v sobotu si opojný pocit mohl užít znovu. Nutno podoktnout, že oba týmy se potýkaly s početnou marodkou, ze které by zřejmě dokázali složit kompletní tým, ovšem lépe se s ní dokázali vypořádat právě domácí. A možná i tento deficit se projevil na velmi opatrném začátku utkání, když se pouze po ojedinělých střeleckých pokusech podařilo hráčům prověřit pozornost soupeřových brankářů, ale důležitý první gól utkání docela změnil ráz utkání. Ve 14. minutě Čejka hlavou šikovně předložil na vápno nekrytému Jašovi a ten tvrdou střelou k tyči skóroval – 1:0. Velkou příležitost v podobě brejku měl poté ještě Hoffman, ale ani nadvakrát golmana hostí překonat nedokázal, a tak se do šaten šlo za jednobrankového vedení domácích. Vlci ožili, ze začátku druhého poločasu hráčům Nasanu míč skoro nepůjčili, ovšem i pod velkým tlakem domácí obrana fungovala na výbornou a k ohrožení Černého svatyně docházelo jen sporadicky. Vlci poté začali kazit přihrávky a z toho plynuly chyby, díky kterým se naši hráči čím dál častěji dostávali do nebezpečných přečíslení. Od 30. minuty Vlci všechno vsadili na jednu kartu a začali vysokým presinkem rozbíjet rozehrávku Nasanu, nicméně domácí se s tím vypořádali a někdy i za cenu dlouhých odkopů dramatickou situaci neutralizovali. Člověk by si řekl, že po tolika zahozených šancích musí pro domácí přijít trest, ale opak byl pravdou. Ve 34. minutě osamocený noflíček napadal rozehrávku hostí, jeden z obránců mu namazal přímo na nohu a zimní posila Nasanu chladnokrevně kličkou obelstila nejdříve obránce a stejnou kličkou i brankáře Pšurného - 2:0. Vlci ihned vzali time-out a sáhli k power-play, která nebyla vůbec špatná a v podstatě až v této fázi zápasu si dokázali vypracovat šance, ale když už se do nich dostali, narazili na brankovou konstrukci nebo na výborně chytajícího Černého. Pomalu končila 39. minuta, po jedné z nepřesných přihrávek čím dál víc nervozních hráčů hostujícího celku vypíchl balón Kramoliš, střelou přes celé hřiště do prázdné brány Vlků pečetil skóre na 3:0 pro Nasan a utkání se tak za potlesku domácích příznivců v hledišti už jen dohrávalo.

17.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 6.2.2016, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - AMOR VYŠKOV 3:3 (2:1)
branky: Lange, Svoboda, Hansl
sestava: Pšurný - Chroust, Lange, Pospíšil, Kratochvíl - Hansl, Svoboda, Starý, Mezník

Tým z Vyškova dorazil bez svých několika opor, takže bylo jasné, že jsme pasováni do role favorita. Utkání se vyvíjelo dobře a v šesté minutě se po pěkné akci Michala Mezníka trefil z velkého úhlu ke vzdálenější tyči Robert Lange - 1:0. Mohlo být ještě lépe, ale bohužel jsme po minutě nevyužili slibný únik 2/1. V čase 10:29 vedeme již 2:0. Jaroslav Pšurný hodil dlouhý míč až do brankoviště soupeře a tam jej pohotově po zákroku brankáře dorazil ze vzduchu Pavel Svoboda. Hosté si po dalších dvou minutách berou "tajm". Po něm začínají riskantní hru s brankářem v poli a ta jim v čase 14:33 vychází. Po křižné přihrávce přes brankoviště si totiž Martin Stoklásek nešťastně sráží míč do vlastní sítě - 2:1. Amor pokračuje v power - play, ale ta probíhá již víceméně bez střelby a účelem je především vyvedení našeho týmu z tempa, což se hostujícímu trenérovi podařilo touto taktickou variantou dokonale. Vstup do druhé půle se hostům daří náramě. Po minutě a půl zahrávají přímý kop z větší vzdálenosti a Pavel Tichý prostřeluje chumel hráčů pěkně k tyči. Přesně za 40 vteřin ztrácí náš hráč po diskutabilním zákroku (faulu) soupeře míč, hra ale pokračuje, do úniku se dostává Milan Ševčík, dělá našemu brankáři kličku a Vyškov vede 3:2. Od té doby se hraje téměř na jednu branku, snažíme se, bojujeme, ale chybí výraznější nápad, který by překvapil dobře pracující obranu soupeře. Deset minut před koncem se ale přece jenom daří srovnat skóre Laďovi Hanslovi, který poměrně nenápadnou přízemní střelou překvapil výborného Karabinu - 3:3. Ve 33´ jsme mohli jít do vedení, bohužel ve velké šanci střelec našeho třetího gólu neuspěl a těsně minul bránu. Ve 34´ přichází další, kolikáté již (??), ovlivnění našeho zápasu rozhodčími - hostující hráč podráži v pádu Petra Starého, který se dostával do samostatného úniku proti brankáři. Jasnější červená karta není, rozhodčí však vytahuje pouze žlutou. Tohle je klíčový moment závěru zápasu, jelikož bychom hráli přesilovku a navíc už tak oslabená sestava hostí by přišla o dalšího hráče! Amoru viditelně docházely síly a tak pět minut před koncem zahájil opět hru s brankářem v poli. Šance ale hosté nemají, my se však nemůžeme dostat do souvislejšího náporu. Půl minuty před koncem kopeme roh. Před jeho zahráním bereme oddechový čas a domlouváme se na nacvičeném signálu. Náš hráč, který šel následně roh zahrávat se ještě s míčem ani nepostavil na příslušné místo a sudí mu začal zcela nepochopitelě počítat čas. Zahráli jsme tedy signál uspěchaně a přestože se zrodil náznak jakési šance, gólová radost se nekonala. Nekolik nepochopitelných výroků rozhodčích neustál Petr Starý (který stále ještě nepochopil že v diskuzi s nimi nikdy nevyhraje), vyfasoval červenou kartu a svojí absencí v následujících zápasech výrazně oslabil náš tým. Hosté měli tedy ještě 13 vteřin výhodu přesilové hry ale tu naštěstí nevyužili. Ve druhé půli jsme dostali ještě další žluté karty za debaty s rozhodčími (samozřejmě i zde platí sazebník klubových pokut). Tenhle výsledek je pro nás rozhodně ztrátou! Velké sportovní uznání ale patří našemu soupeři. Vývoj skóre: 2:0, 2:3, 3:3.

Komentář z webu soupeře - ZDE

16.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 29.1.2016, Sportovní hala Brno - Maloměřice
utkání:
EGRETTA BÍLOVICE - ŽABINŠTÍ VLCI 0:3 (0:2)
branky: Starý, Pospíšil, Svoboda
sestava: Pšurný - Chroust, Lange, Pospíšil - Starý, Kratochvíl, Hansl, Svoboda

Po blamáži s Hodonínem nás čekal důležitý úkol. V oslabené sestavě jsme potřebovali porazit poslední tým tabulky - Bílovice. Tenhle zápas jsme museli vyhrát a to nejen kvůli bodovému zisku, ale především kvůli vlastnímu sebevědomí. Upřímně řečeno, konečný výsledek 3:0 je lepší než předvedený výkon, ale někdy to tak prostě bývá. Již ve 4´ jsme šli do vedení po tradiční specialitě Pšurný / Starý. Po Jardově milimetrovém výhozu na brankoviště soupeře nedal Peťa domácímu brankáři absolutní šanci zareagovat a umístěnou hlavičkou k tyči nás poslal do vedení. To je ale z naší strany na mnoho minut víceméně vše. Našim hráčům nevyhovuje povrch maloměřické haly (míč nám často zůstává pod sálovkami nebo dokonce za hráčem) a jsou to spíše bílovičtí, kdo je nebezpečný. Náš gólman je naštěstí pozorný a mezi devátou až dvanáctou minutou převádí tři výborné zákroky. Nápor domácích jsme paradoxně zmrazili ve chvíli, kdy byl největší - náš brankář vyřešil závar v brankovišti, hra se rychle přesunula před branku domácích a v poměrně nepřehledné situaci se v čase 14:38 nejlépe zorientoval Tomáš Pospíšil - 2:0. Poločas dohráváme s pěti fauly a tak nám jde v první řadě o udržení skóre. Přes výraznou snahu domácích se nám to nakonec daří, i když zejména v posledních dvou minutách si hodně "koledujeme". Třicet vteřin po začátku druhé půle trefuje Pavel Svoboda spojnici konstrukce domácí branky. Ve druhé půli již mnohem lépe bráníme, jsme pozornější, ale stále se nám nedaří udržet míč na delší dobu na polovině soupeře. Rozhodčí pouštějí hru poměrně "od podlahy" (na obě strany), takže o tvrdší střety není nouze. Šest minut před koncem jdou domácí do hry bez gólmana, ale do výraznějších šancí se nedostávají, dobře držíme obrannou formaci a dvě a půl minuty před sirénou chytá Jaroslav Pšurný střelu domácího hráče, výhozem nachází nabíhajícího Pavla Svobodu a ten má cestu do opuštěné branky domácích velmi jednoduchou. Je hotovo, vítězíme 3:0. Vývoj skóre: 0:3.

15.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 23.1.2016, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - DUKLA HODONÍN 3:8 (0:3)
branky: Hansl 2, Kratochvíl
sestava: Pšurný - Stoklásek, Chroust, Lange, Kratochvíl - Starý, Hansl, Svoboda, Mezník

Na zápas s Hodonínem je třeba rychle zapomenout. Od začátku bylo vidět, že náš tým není ve své kůži, přesto jsme ale věřili, že po sérii dobrých výsledků soupeře udoláme. Nevyužili jsme několik slibných příležitostí a tak přišel ve 4´ trest po brance z přímého volného kopu, kdy to hráč soupeře trefil parádně. Již po deseti minutách máme pět faulů, takže nemůžeme hrát příliš agresívně a po jednom z ojedinělých brejků jdou hosté do dvoubrankového vedení. Stále se snažíme dobývat branku Dukly, která dobře brání, neproměněných šancí na našem kontě rychle přibývá a s nepřesnostmi v poli se pohříchu rovněž roztrhl pytel. Ve 12´ rozhodčí Štipčák rezolutně dokázal, kdo je "pánem na hřišti" a odpískal nesmyslnou penaltu – 0:3. Klíčový moment zápasu se udál po závaru v našem brankovišti – opakovaná střela ze sálovky soupeře trefila našeho dezorientovaného obránce (který se díval na zcela opačnou stranu) do podpaží a nejenže byla odpískána zmíněná penalta, ale náš hráč navíc viděl ČK za "úmyslnou ruku"! Tohle svět neviděl a do kabin odcházíme hodně roztrpčeni. Po změně stran máme po chybné rozehrávce hostí již v 10-té vteřině tutovku, která je ale neproměněna a tohle je druhý klíčový bod zápasu. Snažíme se dál, ale skřipe to. Ve 24´ proměňuje Laďa Hansl přímý kop a je to 1:3. Útočíme, ale branky nám tam prostě v tomhle večeru nepadají a začínáme být v křeči. Poté přichází individuální akce soupeře, naše chaotická obranná činnost a vedení hostí 1:4. Tohle už je špatné, snažíme se o power-play, ale zatímco se nám tato v minulých zápasech docela dařila, tentokráte je to po několika minutách štrašidelných 1:7. Brankami Ladi Hansla a Michala Kratochvíla ještě korigujeme, ale závěr už v podstatě nikoho moc nezajímá. Tohle byl velký výpadek. A co si myslet o neuvěřitelným mixu "rozhodcovských přehmatů"? Videozáznam je dokumentuje ..... Vývoj skóre: 0:3, 1:3, 1:7, 3:7, 3:8.

14.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 17.1.2016, Sportovní hala Sareza - Ostrava
utkání:
ROUB VÍTKOVICE - ŽABINŠTÍ VLCI 3:3 (2:1)
branky: Kratochvíl, vlastní, Mezník
sestava: Pšurný - Stoklásek, Chroust, Lange, Kratochvíl - Hansl, Svoboda, Mezník, Starý

V neděli nás v hale Sareza čekal nelehký úkol. Domácí Vítkovice se v posledních kolech mohly pochlubit skalpy prvních třech týmů 2.CL a rozhodně jsme do Ostravy nejeli v roli favorita. Úvod byl poněkud nečekaný, jelikož již v 1´ byl za faul na pronikajícího Laďu Hansla odpískán pokutový kop. Náš faulovaný hráč si ale s následnou exekucí penalty neporadil a domácí gólman si připsal první ze svých kvalitních zákroků. Úvodních deset minut jsme byli mnohem aktívnějším a rozhodně i lepším týmem, vypracovali jsme si několik brankových příležitostí, které měly skončit v síti. Místo toho jsme ale kvalitně rozchytali brankáře Rozsypala, který byl výraznou oporou domácího týmu a v 9´ předvedl famózní zákrok, kdy náš útočník Pavel Svoboda již posílal míč do prázdné branky, avšak vítkovický brankář jeho střelu dokázal vytěsnit. "Nedáš / dostaneš" funguje zcela spolehlivě a z následujícího útoku domácích se zrodila po nenápadné akci a střele Fojtíka od pravé lajny vedoucí branka. Aby toho nebylo málo, tak ve stejné minutě se po našem nedorozumění v brankovišti prosadil i vítkovický Švábík a místo abychom 2:0 vedli, tak 0:2 prohráváme! Jsme zaskočeni, nicméně jsme odhodláni s výsledkem něco udělat. Ve 14´ přichází parádní kombinační akce Lange - Mezník - Kratochvíl, posledně jmenovaný skóruje "do prázdné" a dává kontaktní branku. Poločas končí 1:2 a v kabině se urtvrzujeme v tom, že je ačkoliv prohráváme, očekávali jsme od domácích větší "raketoplán" a že je rozhodně v našich silách vývoj zápasu zvrátit. Ve 25´ přichází naše vyrovnání. Hodně šťastné, málo vídané vyrovnání (!!!) a velká smůla pro domácího hráče, který ve snaze sehrát situaci s vlastním brankářem, posílá tak razantní "malou domů", že míč končí k překvapení všech v síti - 2:2. Ve 31´ zneškodňuje Jaroslav Pšurný střelu domácího hráče, dlouhým výhozem posílá do brejku Petra Starého a jeho střelu vyráží výborný Rozsypal na roh. Petr však neotálí s rozehráním rohu, pohotově nachází na 10 metrech volného Michala Mezníka a ten korunuje zatím svůj nejlepší výkon v našem dresu přesnou trefou k pravé tyči. Vedeme 3:2! Vedení však trvá pouze minutu, ve středu hřiště totiž ztrácíme míč a i když se situace rodí pro domácí složitým způsobem a zejména Michal Kratochvíl se snaží obětavě vše zachránit, dostává se na kraji pravé straně brankoviště k míči nejlepší hráč domácích Fojtík a náš gólman je bez šance. Míč končí po nechytatelné křižné střele v levém růžku a je to 3:3. Obě mužstva se ještě snaží vyhrát, avšak od této chvíle mají domácí více šancí a zejména 37. + 38. minuta jsou perné a naše defenzíva se má co otáčet. Navíc hrajeme s hrozbou pěti načtených faulů a tak se v závěru soustředíme především na absolutní bezkontaktnost. Kvalitní zápas je u konce a končí remízou. Hodnocení je tady nesnadné. Pro oba soupeře. Oba mohli vyhrát, oba mohli prohrát a oba asi přemýšlí o tom, zda je konečná dělba bodů ziskem či ztrátou. Remíza je však asi spravedlivá. My ji bereme, vzhledem ke stavu 0:2, neproměněné penaltě, šťastnému vyrovnávajícímu "vlastenci", načteným "faulům" a dvěma tyčkám, které domácí nastřelili ve druhé půli jsme s bodem nakonec spokojeni. Udrželi jsme se tak ve hře o druholigový bronz a vše máme v následujících zápasech ve svých rukou. Sympatickému týmu z Vítkovic přejeme mnoho zdaru v dalších zápasech. Vývoj skóre: 2:0, 2:3, 3:3.

Odkaz na web ROUB VÍTKOVICE - ZDE              

Odkaz na video - ZDE

Odkaz na fotografie - ZDE            

13.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 9.1.2016, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - BANÍK OSTRAVA 5:2 (2:1)
branky: Svoboda 2, Hansl 2, Pšurný
sestava: Pšurný - Stoklásek, Chroust, Lange - Hansl, Svoboda, Kratochvíl

Proti nebezpečnému Baníku nemohli z různých důvodů nastoupit hráči Starý, Pospíšil, Mezník a Vala. Do zápasu tedy vstoupila pouze šestice hráčů do pole (a to ještě Michal Kratochvíl nastoupil krátce poté, co byl kvůli zápasu odvolán z lyžařského pobytu v Krkonoších). Tyto skutečnosti nás rozhodně nestavěly do role favorita. Zápas začali aktivněji hosté a naši hráči měli za úkol spíše vyčkávat a hrát "úsporně". V 7´ zařídila dvojice nejlepších hráčů hostí jejich vedení. Aktívní Neumann si dokázal poradit na brankové čáře s trojicí našich hráčů, předložil přihrávku Mudríkovi a ten pohodlně skóroval - 0:1. Vedení Baníku nás přinutilo k většímu nasazení a přestože měli hosté míč na futsalkách více než my, dvě solidní šance jsme si přesto vypracovali. Ty ale zůstaly nevyužity. Poté se dostal k samostatnému úniku z levé strany Pavel Svoboda a vybíhajícímu brankáři to poslal v čase 9:44 ke vzdálenější tyči. Vyrovnáno! Uplynulo pouhých 28 vteřin zápasu a náš brankář překvapil dalekonosným lobem svého kolegu v ostravské svatyni - vedeme 2:1 (!!!). Bravo Jaroslav Pšurný! V dalším průběhu jsme lepším týmem a hosté často hasí naši aktivitu fauly. Již ve čtrnácté minutě kopeme "desítku" za šestý faul ostravanů. Robert Lange však neprovedl kop dobře a pro gólmana soupeře nebylo problémem jeho pokus zneškodnit. O minutu později přichází ke slovu náš brankář a jeho neskutečný zákrok na brankové čáře zkazil hráčům Ostravy radost z téměř jisté branky. V této pasáži se hraje oboustranně "od podlahy". Minutu před koncem mohl skórovat Laďa Hansl, který vyzkoušel pozornost brankáře Olšovského třemi střelami v bezprostředním sledu. Bez brankového efektu. V poslední minutě se bráníme sevření soupeře, ale skóre se nemění. Přestávka. V kabině přehodnocujeme situaci - k našemu překvapení (a spokojenosti) nás soupeř víceméně nepresoval a tak máme v úmyslu ve druhé půli více "přitlačit na pilu". Ve druhém poločase se oba týmy střídaly v náznacích šancí. Ve 25´ předvedl pěknou akci v brankovišti Martin Chroust, přihrál na pravou tyč Pavlovi Svobodovi a ten nás posílá do dvoubrankového vedení. 26´ přináší obrovskou příležitost pro hosty. Kopou přímý kop z hranice brankoviště, ale jejich akci zneškodňuje náš gólman reflexívním zákrokem. V dalších minutách jsme lepší a přesně deset minut před koncem si Martin Chroust připisuje třetí gólovou asistenci, když posouvá míč na Laďu Hansla a ten se trefuje ze střední vzdálenosti parádně do levé "šibenice". Vedeme 4:1 a vypadá to velmi dobře. Ve 33´ přichází klasické "nedáš - dostaneš". Nevyřešili jsme dobře nájezd 2/1 a z této situace vzešel kontr soupeře 3/2 na jehož konci dává Mudrík do prázdné branky a snižuje naše vedení. V dalším průběhu se víceméně bráníme. Přichází pasáž kdy nejsme schopni delší dobu podržet míč, hosté útočí a tentokráte jsme to my, kdo načítá akumulované fauly. Během 36´má soupeř výhodu dvou "desítek", ale Jarda v brance čaruje. Baník přechází ve hru bez brankáře a i když síly ubývají, svědomitě bráníme a soupeř si žádné velké šance nevytváří. Přesně dvě minuty před koncem vypichuje Ladislav Hansl přihrávku zadáků Baníku a s rukama nad hlavou běží vstříc prázdné brance - je to doma a výhra 5:2 je v situaci v jaké jsme se nacházeli velice cenná. Díky všem přítomným! Vývoj skóre: 0:1, 4:1, 4:2, 5:2.

Odkaz na on-line přenos - ZDE

12.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 19.12.2015, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - GAMASPOL JESENÍK 4:4 (2:3)
branky: Hansl 2, Pospíšil, Kratochvíl
sestava: Pšurný - Stoklásek, Chroust, Pospíšil - Hansl, Starý, Kratochvíl

Na zápas jsme se připravovali a cílem bylo vítězství nad vedoucím týmem tabulky. Bohužel během týdne se navršila zranění, nemoci a když jsme se hodinu před zápasem dozvěděli, že z důvodu nečekané zdravotní indispozice nenastoupí ani útočník Pavel Svoboda, zbylo nás nakonec pouze šest do pole. Navíc Tomáš Pospíšil nastupoval po složitém stomatologickém zákroku s velkým sebezapřením. Zápas začal aktivněji soupeř, ale do vedení šel velmi brzy náš tým. Důrazný výpad předvedl v čase 2:25 Petr Starý, v brankovišti nahrál Tomáši Pospíšilovi a ten dopravil míč do sítě. Jeho samotného však zastavila až branková konstrukce a tak si k bolesti zubů připočítal nejen vstřelenou branku, ale i následný nepříjemný střet s tyčkou. Za tři minuty vedeme 2:0. Laďa Hansl to chytře poslal s milimetrovou přesností ze střední vzdálenosti k levé tyčce, o níž se míč otřel a skončil za zády brankáře. Po padesáti vteřinách jsme ale inkasovali. Po zahrání rohového kopu vyslal hostující hráč jakýsi nákop a náš gólman vyrážel míč pravděpodobně až za brankovou čárou. Divný a "ušmudlaný" gól, nicméně platil a bylo to 2:1. Soupeř měl více ze hry (ale co by bylo možno očekávat od lídra tabulky?), ale žádný "ligový" raketoplán se mu nastartovat nepodařilo a posléze následovala pasáž oboustranných nepřesností. V 11. minutě se dostal do brejku Martin Chroust, neměl ale potřebnou rychlost k zakončení a obránce na poslední chvíli jeho akci přerušil. Jeseničtí futsalisté nejsou zvyklí prohrávat a v následujícím průběhu bylo na hřišti k vidění (a slyšení) na obou stranách "kdeco". Přitvrdilo se! Punc vyhrocenosti dostal zápas v čase 12:46. Dobíhající útočník Gamaspolu nešetrně atakoval našeho brankáře (při zákroku gólmana mu kopl do ruky s míčem). Bohužel rozhodčí reagovali až na další sled událostí a to ve chvíli, kdy Tomáš Pospíšil neudržel své emoce, zastal se svého brankáře a bohužel k tomu použil vražení do soupeře. Aniž by byl tento čin výrazněji ospravedlňován, vkrádá se otázka co je v daný okamžik více zákeřné a nesportovní: Transparentní vražení do soupeře bez hrozby zranění (v době kdy míč není vůbec v brankovišti) anebo "kopanec" do prstů brankáře, jenž je možno ve skrumáži přehlédnout ale gólmana o to více bolí? Pozn.: hráč soupeře se v útobách kabiny brankáři ŽV omluvil a faul přiznal, na hřišti k tomu neměl bohužel odvahu! Po krátké poradě následoval od arbitrů tento verdikt: žádný trest za tvrdý atak na našeho brankáře, červená karta pro našeho obránce, pokutový kop pro hosty! S penaltou pod břevno náš brankář nic nenadělal, bylo to 2:2 a v následujících minutách jsme byli pod tlakem. Hosté se dostali do dvou tutovek, ale skórovat nedokázali. Podařilo se jim to ale v 17. minutě, kdy rozebrali naší již unavenou obranu a skórovali do prázdné. V tuto chvíli jsme maličko zdrcení a těšíme se do kabiny! Druhý poločas začíná jakousi parodií na "futsalovou rotaci" v podání hostů s cílem unavit naší pětičlennou sestavu. To se však nesetkává s úspěchem, množství nepřesností soupeře nás drží ve hře, fyzicky zatím stačíme a kdo očekával tvrdé doražení "zraněného Vlka", ten čekal marně. Naší výhodou bylo i to, že si soupeř (poté co se mu podařilo otočit skóre zápasu a v neposlední řadě i z důvodu absolutní absence pokory mladých futsalistů, kteří jsou sami ze sebe "na větvi"), nepřipouštěl, že by se naše zdecimovaná sestava ještě zmohla na výraznější odpor. Ale opak byl pravdou! Zdaleka jsme nebyli pod takovým tlakem jako v závěru první půle a v čase 25:01 vystřelil Petr Starý, míč se odrazil na hranici brankoviště a Míša Kratochvíl ho pohotově poslal do sítě. Další velkou šanci máme po signálu z přímého kopu, kdy míč směřující do branky vykopává obránce soupeře na brankové čáře. Je to neuvěřitelné, ale v tuto dobu jsme to my, kdo usiluje o další branku! A deset minut před koncem se skutečně dostáváme do vedení. Michal Kratochvíl si na levé lajně "povodil" zkoprnělého obránce, zatáhl míč do rohu, našel zpětnou přihrávkou střelecky velmi aktívního Laďu Hansla a vedeme 4:3. Poděkování patří v těchto minutách našim fanouškům - obrovsky nás povzbuzovali a dodávali síly, které pětici statečných samozřejmě ubývaly. Snažili jsme se kouskovat hru a stále čekali na něco drtivého, co předvede lídr tabulky. To ale nepřicházelo a optická převaha resp. držení míče byly logickým vyústěním naší únavy a nepříznivého stavu pro hosty (jejichž hra se kvalitou ani nepřibližovala dovednostem Třince, se kterým jsme se utkali před týdnem). O to víc nás mrzí, že jsme se 1,5 minuty před koncem nedohodli v obranné činnosti při power - play hostů a nechali je vyrovnat. Tohle se dalo ubránit! Je paradoxní, že s konečnou remízou musí být nakonec spokojenější hosté. Jeseník měl tentokráte štěstí, protože jeho průměrnou hru by naše mužstvo v kompletní sestavě zcela jistě potrestalo. Obrovské uznání patří naší oslabené sestavě. OBROVSKÝ RESPEKT PÁNOVÉ! Tady ani tak nejde o ten získaný bodík (nebo dva ztracené), tady jde o něco úplně jiného! .... Vývoj skóre: 2:0, 2:3, 4:3, 4:4.

Odkaz na komentář z webu AC GAMASPOL JESENÍK - ZDE

11.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 12.12.2015, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - SKP ČR TŘINEC 2:4 (1:1)
branky: Starý, Chroust
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Lange - Hansl, Starý, Mezník, Svoboda, Kratochvíl

Vědomi si kombinační síly soupeře vstupujeme do zápasu s taktikou vysunutého napadání a snahou nenechat hráče Třince rozvinout jejich výborně nacvičené herní kombinace. Po 30 vteřinách je faulován Pavel Svoboda a Petr Starý velmi zkušeně proměňuje trestný kop. Bohužel okamžitě po rozehrávce soupeř vyrovnává. Nekoncentrovanost nás stojí vedení. Celá naše koncepce hry se rozpadá v následujících dvou minutách, kdy si Laďa Hansl a Vladan Vala obnovují svá zranění. Jsme nuceni se zatáhnout na vlastní polovinu a obětavě odoláváme řadě nebezpečných situací. Výborně pohybující se soupeř nám povoluje minimum brejků, jeho branku prakticky neohrožujeme. Vyjímkou je tvrdá rána z levačky Pavla Svobody, kterou brankář s velkým štěstím vyráží na roh. Druhá půle začíná obrovskou šancí Třince. Ve 22´ dostáváme nešťastný gól po individuální akci soupeřova útočníka podél postranní čáry. Zvyšujeme svoji aktivitu a prakticky ihned po inkasovaném gólu má Robert Lange šanci vyrovnat, bohužel přestřeluje prázdnou branku. Vyrovnání na 2:2 přichází po krásné kombinaci na jejímž konci doráží Martin Chroust vynikající křižnou přihrávku Pavla Svobody do prázdné. Znovu se zatahujeme na vlastní polovinu a soupeře již k žádným vyloženým příležitostem nepouštíme, naopak Petr Starý má vedení na noze, bohužel těsně míjí pravou tyč. V 33´ přecházejí třinečtí do power - play s jasným cílem, ještě více unavit naši šestici v poli a strhnout vedení na svou stranu, jelikož v boji o postup do 1.ligy pro ně remíza nic neřeší. Soupeř několikrát změní svoji herní strategii a nakonec se mu daří umístěnou střelou z levého křídla vstřelit branku. S power - play jsme tedy na řadě my. Daří se nám, máme dvě šance, bohužel nás tlačí čas, únava se již projevuje a při snaze vybojovat míč přichází další individuální akce soupeře a stanovení konečného stavu zápasu na 2 : 4. Lze konstatovat, že v šesti hráčích jsme odvedli maximum a dá se říci, že jsme velice dlouho bojovali o zisk bodů. Soupeř vynikal výborným celoplošným napadáním a řadou secvičených situací. Zápas byl veden ve fair play duchu, k čemuž přispěli velmi pozorní a přesní rozhodčí. Vývoj skóre: 1:0, 1:2, 2:2, 2:4.

Odkaz na komentář z webu SKP ČR Třinec - ZDE

10.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 4.12.2015, Sportovní hala Euronics - Zlín
utkání:
UTB ZLÍN - ŽABINŠTÍ VLCI 4:3 (1:1)
branky: Starý, Hansl, Svoboda
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Lange - Hansl, Starý, Mezník, Svoboda, Kratochvíl

Zápas začal zraněním našeho kapitána a Vladan Vala tak zasáhl do utkání pouze během úvodního střídání. V průběhu prvního poločasu jsme spíše bránili a soupeřova brankáře jsme téměř neohrozili. Tato skutečnost vyplývala zejména z faktu, že jsme již od dvanácté minuty hráli pod hrozbou pěti akumulovaných faulů, takže o nějaké agresivitě a přílišném důrazu (které jsme dle původní taktiky chtěli praktikovat) nemohlo být řeči. Ale ani soupeř si, mimo nastřeleného břevna, příliš šanci vypracovat nedokázal. V 18´ jsme udeřili po akci Mezník / Starý, Michal našel pečlivou přihrávkou před poloodkrytou branku Peťu a ten nedal domácímu brankáři šanci. Za půlminutu je skóre ale srovnáno, dopouštíme se bohužel šestého faulu a "desítku" trefil domácí hráč nechytatelně. Ještě v téže minutě má Zlín výhodu další "akumulované desítky", tu ale Jaroslav Pšurný vyráží v reflexivním zákroku nohou. Jde se do kabin. Po změně stran jsou domácí mírně lepším a aktívnějším týmem, my hrajeme pouze se třemi obránci (o přestávce odstoupil zraněný Michal Kratochvíl) ale paradoxně je to náš tým, kdo si dokáže vytvořit více brankových příležitostí. Ve 27´ ale připutoval míč v našem brankovišti k osamocenému útočníkovi Zlína, ten se neukvapil se zakončením a z bezprostřední vzdálenosti překonal našeho gólmana. Aby toho nebylo málo, tak za minutu prohráváme již 1:3, když si při rohovém kopu sráží nastřelovaný míč nešťastně do vlastní branky Robert Lange. Za další tři minuty trestají domácí náš nedůraz a dezorientaci po závaru v brankovišti a přidávají čtvrtou branku. Okamžitě bereme oddechový čas, do konce zápasu zbývá osm minut a jdeme do hry bez brankáře. Hrajeme ji dobře, neplýtváme střeleckou municí a čekáme na vhodný moment. Ve 36´ nachází Petr Starý na pravé straně Laďu Hansla a je to 2:4. Domácí hoši v oranžových dresech viditelně znejistěli, dopustili se pátého faulu a v tuto chvíli byl na hřišti pouze jeden tým. Devadesát vteřin před koncem přichází další povedená kombinace. Robert Lange, hrající na postu brankáře, nachází křižnou přihrávkou na vzdálenější tyči Pavla Svobodu a je to 3:4. Minutu před koncem máme šanci vyrovnat z "desítky" po šestém faulu hráčů UTB. Míč si staví Ladislav Hansl, ale jeho střela míjí levou tyčku. To je veliká škoda, protože přestože byl domácí tým poměrně kvalitním protivníkem, zdaleka nebyl neporazitelný. Vývoj skóre: 0:1, 4:1, 4:3.

9.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 28.11.2015, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - FK SISTEMO VOLFÍŘOV 3:3 (1:2)
branky: Svoboda, Starý, Hansl
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Pospíšil, Lange - Hansl, Starý, Mezník, Svoboda, Kratochvíl

Zápas s Volfířovem skončil 3:3. Z tohoto výsledku mohou být oba soupeři tak nějak rozpačití a zároveň mohou být nakonec oba spokojení. Vše mohlo být úplně jinak a to na obě strany. Ale vezměme to od začátku: Ačkoli jsme byli na způsob hry protivníka připravení, byli jsme v prvních patnácti minutách vystaveni o poznání většímu nebezpečí hrozícímu z jeho sálovek, než bychom si představovali. Volfířov hrál agresívně, v pohybu, zásoboval nás "citróny" (pozn.: herní varianta při rozehrávce), v úvodu několikrát velmi nebezpečně zahrozil a Jaroslav Pšurný se v naší brance rozhodně nenudil. Bylo patrné, že kvalita soupeře je mnohem vyšší, než byla u našich soupeřů v minulých dvou kolech. V 9´ a 12´ jsme dvakrát inkasovali. Poprvé skóroval volfířovský šutér Tadeáš Jindra, u druhé branky jsme se projevili jako dobrý hostitel a Vojtěch Kněžínek měl při své dorážce komfort v podobě naší "nereakce". Nevypadalo to vůbec dobře, ale naštěstí nebyl konec. Postupem času jsme hru srovnali, začali jsme soupeře více napadat a vytvořili si i několik dobrých šancí, bohužel zůstaly nevyužité. V 15´ si dlouhý nához před brankoviště výborně zpracoval Pavel Svoboda a parádně to vypustil do pravého horního růžku. Velmi dobře chytající gólman hostů nemohl reagovat - 1:2. Poměrně zásadní moment zápasu přišel dvě minuty před koncem poločasu. Petr Starý pronikl do brankoviště, tam byl faulován, situaci "ustál", hra pokračovala a ve vzniklém nepřehledném "závaru" skončil hráč soupeře při obranné snaze na brankové čáře v poloze ležícího střelce, za pravou nohou měl tyčku posunuté branky a jeho ruky se možná dotkl i míč. Situace jako z hokeje! Faul? Penalta? Branka? Není lehké být rozhodčím - jasné je, že pokud je posunutá branka, neplatí gól, nepíská se ruka, takže co to vlastně bylo? Kdo posunul branku a předcházel všemu penaltový zákrok? Mnoho otázek, velmi málo odpovědí! Vše nám ukáže videozáznam (poté co bude dokončeno jeho zpracování)! Každopádně se ale zahrával pouze míč rozhodčího a to se nám nelíbilo! Do kabin jsme tedy šli s jednobrankovým mankem, pocitem křivdy, ale i s vírou ve zvrat. Po změně stran se hra změnila. Soupeř se více stáhl, což zapříčinila naše zvýšená aktivita a ve 25´ skončila "obloučková střela / nestřela" za zády soupeřova brankáře. Autorem byl Petr Starý. Vyrovnáno! Pokračovali jsme ve snaze strhnout skóre na svoji stranu, dostali jsme se třikrát do přečíslení (4/2, 3/1, 2/1) ale neřešili jsme je dobře. Avšak i náš gólman musel prokazovat svoje umění a zákrok, kdy ležel na zemi a obličejem vyrážel míč, směřující do sítě byl roven zákroku z kategorie neuvěřitelných. Tři minuty před koncem přišel bohužel typický trest za neproduktivitu, v našem brankovišti se zjevila dvojice hráčů soupeře a na pohotovou dorážku Martina Janáka z pravé strany byl náš brankář krátký - 2:3. Tohle by drsný direkt! Bereme time - out a tři minuty před koncem jdeme do hry vabank. Na postu brankáře je Robert Lange a novinkou je postavení Ladislava Hansla v levém rohu. Power - play hrajeme trpělivě, dobře kombinujeme a hrajeme na jistotu "jediné" střely. Ten moment skutečně minutu před koncem přicházi - rozpohybovali jsme bránící val soupeře, Lange nachází na levé straně Hansla a volfířovský brankář je bez šance – 3:3. Laďa Hansl mohl ještě v posledních vteřinách strhnout vítězství na naší stranu, ale odražený míč, který se mu dostal k nohám netrefil vůbec dobře a místo na branku soupeře ho poslal do dveří kabiny rozhodčích. Takže konec a plichta. Spokojenost nebo zklamání? Touto polemikou jsme dnešní reportáž zahájili ........ Vývoj skóre: 0:2, 2:2, 2:3, 3:3.

8.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 20.11.2015, Sportovní hala VŠB Ostrava
utkání:
VŠB TU OSTRAVA - ŽABINŠTÍ VLCI 4:8 (3:4)
branky: Vala 2, Lange 2, Pospíšil, Mezník, Chroust, Starý
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Pospíšil, Lange - Hansl, Starý, Mezník, Svoboda, Kratochvíl

Úvod zápasu, to byl sen - 1:08, 2:34, 5:03 a vedli jsme 3:0! Aktivní a agresivní hra na domácí tým velmi platila, ten byl v obranné činnosti poněkud rozpačitý a než se stačili vysokoškoláci rozkoukat, 3x tahali míč ze sítě. Když jsme v 9´ vstřelili čtvrtou branku, bylo to z pohledu domácího týmu "na ručník". Pak ale přišel nepřímý volný kop z hranice brankoviště, hráči VŠB ho sehráli ukázkově, snížili na 1:4 a výrazně ožili. Umožnili jsme jim to ale velkou měrou sami, nepochopitelně jsme se totiž stáhli, polevili v aktivitě, ale především - na střídačce nebyli ti skvělí hráči z úvodu zápasu, ale usadily se tam "báby ze zelňáku", které diskutovaly, pokřikovaly a přestaly se absolutně soustředit na hru. To bylo špatně :-( ... a tak přišel zákonitý trest! V 17´ a 19´ jsme inkasovali, bylo to už pouze o gól (4:3) a domácí byli na koni. Poločas jsme dohrávali s pěti fauly a ve velké křeči. V posledních vteřinách měl ještě domácí útočník solidní šanci k vyrovnání, ale naštěstí těsně minul Jardovu branku. Shrnutí prvního poločasu: úvodních 10 minut skvělých, dalších 5 minut polevení a ztráta koncentrace, posledních 5 minut katastrofa. O přestávce jsme si vše potřebné vyříkali, k vzniklé situaci jsme se postavili "čelem" a do utkání se zase vrátili "ti správní Vlci". Po změně stran se hrál vyrovnaný zápas, domácí tým se snažil více útočit, ale my jsme již hráli dobře a závěr první půle byl tak zapomenut. Ve 28´ jsme měli štěstí, když domácí ostrostřelec napálil obrovskou pumelenici do tyče. V čase 31:21 předvedla dvojice Starý / Vala naprosto stejnou akci jako v prvním poločase u druhé branky - Peťa Starý individuálně prošel do rohu, ze kterého našel výbornou přihrávkou Vladana Valu, náš kapitán to vzal rovněž "přes kopírák" a razantně propálil gólmana soupeře! Za necelé dvě minuty se trefil Martin Chroust téměř z nulového úhlu, vedli jsme 6:3 a bylo víceméně rozhodnuto. Ostravané šli do power - play, náš tým velmi dobře a zodpovědně bránil, do výraznějších šancí soupeře nepustil a naopak Petr Starý po zisku míče trefil opuštěnou branku - 7:3. Čtyři minuty před koncem sehráli nepřímý volný kop domácí hráči naprosto stejně jako podobnou situaci v prvním poločase a korigovali na 7:4. To však již na naší tříbodové jistotě nic neměnilo a v závěru zápasu jsme ješte po pěkně sehraném přečíslení přidali osmou branku. V zápase se blýskl Staroch šesti "kanadskými" body (gól + 5 přihrávek) a Vladan dvěma góly (!!!). Po velmi dobrém výkonu (s desetiminutovým výpadkem) jsme tak dokázali porazit i třetí tým z Ostravy! Kdo by to byl před sezónou řekl :-). Vývoj skóre: 0:4, 3:4, 3:7, 4:7, 4:8.

7.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 14.11.2015, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - NASAN NOVÝ LÍSKOVEC 6:5 (2:0)
branky: Starý 2, Pospíšil, Mezník, Chroust, Svoboda
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Pospíšil, Lange - Hansl, Starý, Mezník, Svoboda

Jelikož nastoupil soupeř bez několika opor, byl scénář zápasu stanoven a od začátku se podle něj hrálo. Náš tým měl optickou i územní převahu, Nasan pečlivě bránil a pokoušel se hrozit z brejků. Nespěchali jsme a snažili jsme se především o držení míče a o "unavení soupeře". Převahu se nám podařilo zúročit ve 14´, kdy Tomáš Pospíšil unikl po levé lajně, narazil si míč s Laďou Hanslem a sám zakončoval do "prázdné", parádní akce - 1:0. Za čtyři minuty jsme vyřešili velmi dobře přečíslení a Pavel Svoboda vybídl ke skórování Michala Mezníka, jemuž předložil precizní přihrávku opět "před prázdnou kasu" - 2:0. V poslední minutě jsme měli trochu štěstí, když po nebezpečné akci hosté netrefili odkrytou branku. Do kabin jdeme v poklidu a když to po pěkném pasu Roberta Langeho ve 34 vteřině druhého poločasu Peťa Starý "otřel o tyč", vedeme 3:0. Ve 25´ nejdříve výborným výběhem likviduje soupeřův brankář naší tutovku, ale za několik vteřin nachází svým pověstným výhozem Jarda Pšurný hlavu Petra Starého a ten nedává strážci novolískovecké branky nejmenší šanci - 4:0. Ve 28´ se opět mění skóre. Po dvouminutovém "kolotoči" na polovině Nasanu překvapuje "zkoprnělou" obranu hostů Martin Chroust a po samostatném průniku jde pro brankový "zářez", vedeme 5:0, vše se zdá být zcela jasné. Přesně deset minut před koncem dává Nasan po naší nekoncentrovanosti branku - 5:1. Za další minutu vyráží náš brankář soupeřovu střelu před sebe, ta je mu navrácena přímo pod břevno, vedeme už "pouze" 5:2 a bereme time out na uklidnění. Dvacet vteřin po "tajmu" vysouvá Michal Mezník Pavla Svobodu a ten špičkou prodluřuje směr míče k pravé tyči - 6:2 a jsme opět v klidu. Přesně pět minut před koncem poněkud zaskočil útočník Nasanu našeho gólmana překvapivou střelou po přímém volém kopu a je to 6:3. Máme již také načteno pět faulů a tři minuty před koncem berou hosté oddechový čas. Připravují se k závěrečné zteči naší branky, jelikož třetí vstřelený gól je evidentně povzbudil. V čase 37:52 končí polotečovaná střela v našem pravém "vinglu", stav je 6:4 a začíná pekelné drama. Nasan je pokropen živou vodou a dře, fanoušci ho ženou kupředu a na našem týmu je patrná nervozita a strach o výsledek. Navíc se dopouštíme šestého faulu, míč si staví neunavný David Rampula a kompletuje svůj hattrick v tomto utkání. Takové drama nevymyslíš! Vedeme 6:5, mezi našimi příznivci by se "krve nedořezal" a do konce zbývá nekonečných 68 vteřin. Dobrou práci odvádí Petr Starý, když šetří čas průnikem po pravé straně a je 2x faulován. Toto nám vyhovuje, jelikož se tlak Nasanu rozmělňuje. V závěrečných okamžicích se ještě vlní naše boční síť po střele, která jde vedle branky a pět vteřin před koncem přichází chvíle Martina Chrousta, který dlouhým bezkontaktním skluzem uklízí míč do autu a zabraňuje tak možnost úniku pro rozběhnutého útočníka Nasanu. Je konec - UFFF! Nevídaný zápas, v němž to nejdříve vypadalo na debakl Nasanu a ve kterém jsme nakonec uhájili jednobrankové vítězství. Velké uznání zaslouží i náš soupeř. Obdivuhodně to za stavu 0:5 "nasaňáci nezabalili" a ukázali, že ve futsale není víceméně nikdy nic jasné. A diváci? Ti se v sobotním večeru neměli čas nudit ani vteřinu! Vývoj skóre: 0:5, 2:5, 2:6, 5:6.

Odkaz na on-line přenos: ZDE

6.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 8.11.2015, Sportovní hala Purkyňova
utkání:
AMOR VYŠKOV - ŽABINŠTÍ VLCI 3:1 (1:0)
branky: Starý
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Pospíšil - Hansl, Starý, Mezník, Svoboda

Zcela zaplněná vyškovská hala a vynikající atmosféra, kterou vytvořili jak domácí fanoušci, tak skvělý kotel "vesmírných" borců z Krásenska. Právě legenda krásenského futsalu Jaroslav Vágner (který slavil 64. narozeniny) obstarala slavnostní výkop. Pak již začal super zápas. Hrálo se s obrovským nasazením, ve velkém tempu a zároveň s velmi pozornými obranami. Čekali jsme úvodní "kolotoč" ze strany domácích, ale ti byli opatrní a měli z nás respekt stejný, jako jsme měli my z nich. Přestože to nebyla žádná branková přestřelka, diváci se měli stále na co dívat a zápas snese parametry vysoké kvality. V první desetiminutovce měl více ze hry Amor, poté jsme to byli spíše my a zejména je škoda nevyužité akce po ose Pospíšil - Svoboda, která volala po gólu. Když už se zdálo že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, dostal se k míči u pravé lajny domácí Grim a famózní střelou se trefil pod břevno naší branky. Do poločasu zbývalo pouhých osm (!!!) vteřin. Po změně stran jsme začali aktívně a ve 23´ máme šanci přímého kopu z hranice brankoviště, domácí vozba je však pevná. Přestože měli v průběhu druhé půle domácí dvě velké šance (při kterých netrefili víceméně odkrytou branku), útočil spíše náš tým. Ve 31´ uvolnil Martin Chroust Peťu Starého a ten na dva pokusy zúročil naší aktivitu v zasloužené vyrovnání a běžel slavit s fanoušky z Krásenska, kteří svého bývalého hráče neúnavně povzbuzovali. Poté byl k vidění futsal nahoru / dolů. Čtyři minuty po naší vyrovnávající brance přehazuje od pravé lajny Petr Starý vybíhajícího gólmana domácích a míč se odráží od tyče u které sice stál Michal Mezník ale míč se mu do branky dopravit nepodařilo. Tohle byl jeden ze dvou rozhodujících momentů zápasu. Věřili jsme si, byli jsme odhodlání vstřelit druhou branku, byli jsme v eufórii a zbytečně jsme "zatlačili na pilu". Z této přemíry snahy vyplynul druhý rozhodující moment - ukvapenou střelu zblokoval domácí hráč, vysunul po pravé straně svého spoluhráče Ševčíka, ten dělá našemu brankáři kličku a posílá domácí tým do vedení. Poté se snažíme o hru bez gólmana, po další nepřipravené situaci ztrácíme míč a střela do odkryté branky znamená stav 3:1 pro Amor. Je dobojováno a my víme, že v tomhle skvělém zápase body nezískáme. Škoda, protože tomuto duelu by jednoznačně slušela REMÍZA. Výsledek nás sice mrzí, ale můžeme být spokojeni s velmi dobrým výkonem, děkujeme FanClubu z Krásenska, že na tento zápas dorazil a může nás maličko hřát i čin pro "dobro věci", když jsme v kabině před zápasem vybrali kulatou částku jako finanční příspěvek pro postiženého Jarouška v rámci nadace "Modrý hroch", kterou Amor Vyškov při domácích zápasech v letošní sezóně podporuje. Vývoj skóre: 1:0, 1:1, 3:1.

Odkaz na Deník.cz: ZDE

Odkaz na videosestřih branek: ZDE

Odkaz na komentář z webu Amoru Vyškov: ZDE

Odkaz na on-line přenos: ZDE

5.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 31.10.2015, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - EGRETTA BÍLOVICE 5:3 (1:1)
branky: Hansl 2, Starý, Svoboda, Pospíšil
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Pospíšil - Hansl, Starý, Mezník, Svoboda

Zápas nezačal dobře. Ve 3´ se dostal soupeřův hráč za našeho obránce a podařilo se mu přes vybíhajícího gólmana propasírovat míč do sítě. Poprvé v této sezóně jsme prohrávali. Za minutu bylo ale srovnáno, když se míč po skrumáži v brankovišti dostal k Peťovi Starému, pro kterého nebylo žádným problémem dostat ho do branky - 1:1. V dalším průběhu jsme měli více příležitostí ke skórování než hosté, avšak žádnou se nám využít nepodařilo. Věděli jsme ale, že nesmíme do soupeře bezhlavě "bušit" a že musíme být trpěliví. Poločas tak skončil nerozhodně. Již v úvodu druhé půle jsme se mohli radovat, ale v nájezdu dvou našich hráčů na osamoceného brankáře volil náš útočník nepochopitelně střelu místo nahrávky a branku minul. Ve 24´ to tam ale již spadlo. A nádherně! Křižnou přihrávku Martina Chrousta trefil Laďa Hansl "z první" k levé tyči a přestože to bylo ze střední vzdálenosti, gólman Valík neměl šanci. Za další dvě minuty připravil Laďa Hansl skvělou přihrávkou v brankovišti luxusní pozici pro Pavla Svobodu a ten nezaváhal. Když ve stejné minutě skóroval ještě Tomáš Pospíšil, bylo prakticky hotovo. Tři branky za tři a půl minuty. Skvělé! Hosté zahájili power - play, vcelku bez problémů jsme odolávali, ale ve 37´ se jim přece jenom daří korigovat. Minutu poté však Bílovice ve hře bez brankáře chybují, Martin Chroust posílá míč kupředu a Laďa Hansl ho má možnost dovézt až do prázdné branky - 5:2. V posledních vteřinách sice ještě inkasujeme, ale na vítězné radosti tahle skutečnost již kaňku nedělá. Připisujeme si tak čtvrté vítězství v řadě! Vývoj: 0:1, 4:1, 4:2, 5:2, 5:3.

4.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 23.10.2015, Sportovní hala TEZA Hodonín
utkání:
DUKLA HODONÍN - ŽABINŠTÍ VLCI 1:6 (0:2)
branky: Svoboda 3, Mezník, Chroust, Starý
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Lange ml., Pospíšil - Hansl, Starý, Mezník, Svoboda

Zápas jsme začali útočně, od začátku jsme se snažili diktovat tempo hry a již ve třetí minutě dává Pavel Svoboda naši první branku. Za minutu nastřelujeme tyčku, máme míč převážně ve svém držení, nepouštíme domácí do šancí, pohříchu se nám však nedaří dát další branku. Ve 12´ vyslal obrovskou bombu z dálky Robert Lange a spojnice břevna a tyče se třese ještě dnes. Již ve 13´ načítají hodonínští šestý faul a na "desítku" jde Laďa Hansl. Netrefuje ale branku a střela jde vedle levé tyče. Za dvě minuty máme výhodu další "desítky" a exekutorem je Petr Starý. Jeho střelu domácí gólman bohužel vyráží. V 17´ přichází největší šance domácích, ale ve slibné pozici hráč Dukly naše zařízení netrefuje. Dvě minuty před poločasem využívá Michal Mezník chybného postavení strážce domácí branky a téměř od poloviny hřiště ho "nachytává na švestkách" - 2:0. Přestávka. Obraz hry byl od začátku druhé půle zcela jiný. Dukla bojovala, snažila se dobývat naší branku a přestože jsme podobný průběh očekávali a hráči byli v kabině upozorněni odkud bude pravděpodobně pramenit největší nebezpečí, dostali jsme se do výrazné defenzívy. Mohlo být veseleji, ale Martin Chroust ve 100%-ní šanci přestřelil branku domácích. Škoda! Několikrát jsme chybovali ve středu hřiště a ve 26´ přišlo logické vyústění situace v podobě branky Hodonína - 1:2. Téměř 10 minut nám trvalo než jsme se vymanili z tlaku domácího týmu, postupně se hra vyrovnala a ve 35´ přichází skvělá akce Petra Starého, který prošel s míčem do pravého rohu, odkud vybídl precizní přihrávkou Martina Chrousta ke skórování. Góóól, vedeme 3:1 a když za dvě minuty aktívní Peťa Starý pohotově využívá chybné rozehrávky Hodonína je rozhodnuto a náš střelec má důvod otestovat kvalitu našich nových dresů oslavnou jízdou po palubovce :-). V závěru se ještě trefuje dvakrát Pavel Svoboda. Ve 38´ využívá klasický "pas" přes celé hřiště od gólmana Jardy Pšurného a půlminutku před siréhou ještě chytře trestá nedorozumění domácí obrany. Vývoj skóre: 0:2, 1:2, 1:6.

Odkaz na reportáž DENÍK.cz: ZDE

Odkaz na on-line přenos: ZDE

Odkaz na web Dukly Hodonín: ZDE

 

3.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 17.10.2015, Sportovní hala Brno - Bohunice
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI - ROUB VÍTKOVICE 5:1 (1:0)
branky: Hansl 2, Lange, Svoboda, Pospíšil
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Lange ml., Pospíšil - Hansl, Starý, Mezník, Svoboda

V prvním domácím zápase jsme přivítali Vítkovice, tedy tým se kterým jsme zatím nejenže nebodovali, ale kterému jsme do včerejška nevstřelili ani branku. Zápas začal hrůzostrašnou dvouminutovkou, ve které jsme si nepřihráli jediný míč a soupeři jsme nabídli dvě šance ke skórování. Ve dvacáté vteřině vybíhá náš brankář proti útočníkovi mimo brankoviště a po razantním zákroku celá hala tuhne, aby si vzápětí oddychla, když vidí v ruce rozhodčího "pouze" žlutou kartu (rozhodčí posléze vysvětlil proč se "nečervenalo" a toto vysvětlení bylo logické a víceméně správné). Ve 4´ začínáme přepisovat statistiky. Po ubráněném rohu Vítkovic nachází svým typickým výhozem Jarda Pšurný hlavu Ladislava Hansla a ten v brankovišti ví co udělat - vedeme! Další průběh zápasu byl vyrovnaný, pozorně jsme bránili a nevynechávali jsme jedinou šanci k ohrožení soupeřovy branky. Největší kanonáda byla k vidění ve 12´, když vítkovický gólman skvěle likvidoval tři bezprostředně následující střely z našich sálovek. Dvě minuty před poločasem uniká náš útočník, ale samostatný nájezd se mu zakončit nedaří. Když v posledních sekundách likviduje Jarda bravurním zákrokem pumelenici soupeřova útočníka, končí poločas bez další změny skóre. Po přestávce jsme aktívní, ale branku bohužel střílí hosté. Ve 24´ totiž končí nechytatelná bomba ze střední vzdálenosti pod břevnem naší branky - 1:1. A jsme rádi, že minutu poté zůstává obrovská šance hostí nevyužita. Ve 26´ kopeme přímý kop z hranice brankoviště, brankář ale vybíhá dřive a rozhodčí nechává kop opakovat. Repete nám vychází výborně a Bobo Lange propaluje vše, co mu stojí v cestě - 2:1. Ve 30´ jdeme navíc dva sami na brankáře, ale zakončení není dobré. Sedm minut před koncem berou ostravané time out a následně zahajují power - play. Poctivě bráníme, trpělivě držíme blok a po třech minutách se dostává k míči Laďa Hansl a přes celé hřiště trefuje prázdnou branku - 3:1. Ve 36´ končí náš kapitán Vladan Vala po nekompromisním souboji se soupeřem s natrženým obočím (následně dva stehy ve FN). Soupeř pokračuje ve hře bez gólmana, ale ve 37´se nám daří brejk a Pavel Svoboda nemá problém dojít s míčem až do sítě - 4:1, je hotovo! Navíc minutu před koncem posílá Tomáš Pospíšil nevídaný oblouček od poloviny hřiště a ten končí k údivu všech a především vítkovického brankáře v síti! Je konec a náš tým děkuje fanouškům. Hráči si opět zasluhují pochvalu za obětavost a velmi slušnou práci v obraně. Jen tak dál pánové! Vývoj skóre: 1:0, 1:1, 5:1.

Odkaz na on-line přenos: ZDE

Odkaz na reportáž - web Roub Vítkovice: ZDE

Odkaz na fotografie: ZDE

2.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 9.10.2015, Sportovní hala Ostrava - Dubina
utkání:
BANÍK OSTRAVA - ŽABINŠTÍ VLCI 2:6 (0:3)
branky: Starý 2, Hansl 2, Mezník, Svoboda
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Lange ml. - Hansl, Starý, Mezník, Svoboda

V ostravské hale Dubina nás čekal poměrně neznámý soupeř (i když s velmi známým jménem) a skvělá kulisa v podobě kotle fanoušků Baníku, kteří byli po celé utkání dobře slyšet. Do vlastního zápasu jsme nastoupili se zodpovědnou obranou a zpočátku jsme vyčkávali jak začne soupeř. Ten se do nás pustil s vervou, snažil se kombinovat a střílet ze všech pozic. Na střelbu jsme byli z videa připravení, střední vzdálenost Jarda s přehledem kontroloval a naše důsledná obrana do vyložených příležitostí domácí hráče nepouštěla. Ve 4´ přišel milimetrový výhoz a´la Jaroslav Pšurný, se kterým si Peťa Starý ve výskoku poradil excelentně a hlavou překonal vybíhajícího gólmana. Obraz hry se nezměnil, domácí se snažili tvořit, ale v 7´ vystřelil Pavel Svoboda a odražený míč dopravil do branky Michal Mezník. Za pět minut dostal parádní přihrávku na pravou lajnu Pavel Svoboda (on-lajn reportáž chybně uvádí Starocha) a svůj samostatný nájezd proti vybíhajícímu gólmanovi zakončil chladnokrevně a "mazáckými houslemi" zvýšil naše vedení na 3:0. Soupeř nepolevoval v útočných aktivitách ale za zodpovědnou obranou činnost v první půli lze celý náš tým pochválit. Po změně stran zvýšili baníkovci svoji aktivitu a v prvních minutách to do nás "smažili" co to šlo. Po dvou minutách se měnilo skóre, když domácí tým využil výhodu přímého kopu z hranice brankoviště a proti skvělé rozehrávce a následné střele Slavíka byl náš brankář bez šance. Komplikace přišla za další minutu, když bomba domácího Neumanna "knokautovala" hlavu našeho gólmana a odražený míč poslal domácí střelec neomylně do sítě. Velké drama bylo na světě, domácím narostla křídla a v následujících minutách jsme museli perně bránit jednobrankové vedení. Měli jsme i štěstí, když za Jardou 2x zazvonila tyč. Po pěti minutách jsme se oklepali a střela po pěkná akci Pavla Svobody končí rovněž na tyči. Od této chvíle už stojíme opět s hlavami vztyčenými a naše akce domácí zastavují několika fauly. Ve 35´ tak máme výhodu "desítky". A když "desítka", tak Laďa Hansl, a když Laďa Hansl, tak góóól - vedeme 4:2. Tady se asi zlomil zápas! Ve 37´ máme druhou výhodu a na "desítku" jde Peťa Starý, ani on se nemýlí a svůj výborný výkon podtrhuje brankou na 5:2. Kosmetickou úpravu dává výsledku Laďa Hansl, který při power - play domácích prochází přes dva hráče a dvacet vteřin před závěrečnou sirénou skóruje do prázdné branky. 6:2 - máme hotovo! Vývoj skóre: 0:3, 2:3, 2:6.

Odkaz na záznam celého zápasu: ZDE

Odkaz na on-line přenos: ZDE

Odkaz na reportáž - web Baníku Ostrava: ZDE

1.kolo: 2.CL - VÝCHOD / 2.10.2015, Sportovní hala Mikulovice
utkání:
GAMASPOL JESENÍK - ŽABINŠTÍ VLCI 3:2 (1:2)
branky: Chroust, Lange ml.
sestava: Pšurný - Vala, Stoklásek, Chroust, Lange ml. - Hansl, Kratochvíl, Starý, Mezník, Svoboda

Komentář bude doplněn. V utkání jsme v sedmé minutě vedli 2:0 ale tlaku domácích jsme nakonec neodolali a prohráli 2:3. Průběh zápasu pohledem soupeřova webu - viz odkaz. Vývoj skóre: 0:2, 3:2.

Odkaz na on-line přenos: ZDE

Odkaz na web AC Gamaspol Jeseník: ZDE


 

—————

Zpět