2.D TŘÍDA 2013/14 - ŽABINŠTÍ VLCI "B"

22.06.2014 16:30
30.kolo: 2.D třída - 22.6.2014, hřiště Svážná
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - AGROMELI "E" 5:4 (2:2)
branky: Vala, Stoklásek, Hansl, Klečka, Lange ml.
sestava: Kovalčík – Stoklásek, Vala, Lange ml., Chroust – Letzel, Klečka, Řezáč, Hansl
29.kolo: 2.D třída - 22.6.2014, hřiště Svážná
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - NASAN "C" 10:1 (4:0)
branky: Letzel 2, Klečka 2, Lange ml. 2, Řezáč 2, Hansl, Chroust
sestava: Kovalčík – Stoklásek, Vala, Lange ml., Chroust – Letzel, Klečka, Řezáč, Hansl

Zápas s Nasanem byl jednoznačnou záležitostí a otázkou bylo pouze: kolik to skončí? V poslední minutě se nám podařilo stav zaokrouhlit na „desítku“. Agromeli byli mnohem nebezpečnějším protivníkem a přestože jsme měli optickou převahu, byli jsme nakonec rádi za poločasových 2:2. Ve druhé půli se soupeř ještě více zlepšil a zápas spěl ke spravedlivé dělbě bodů. Bobo Lange byl však proti a v posledních sekundách utkání udělal metr za brankovištěm kličku a prostřelil gólmana soupeře – 5:4. Skončila sezóna, náš tým obsadil v této soutěži očekávané 1.místo a konta soupeřů zatížil během třiceti zápasů úctyhodnými 191 brankami.

28.kolo: 2.D třída - 8.6.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - HOLÁSKY 11:0 (5:0)
branky: Bažant 4, Kovalčík, Letzel, Lang, Lange ml., Chroust, Klečka, Schneeweiss
sestava: Kovalčík – Lange ml., Saxl, Lang, Vala, Stoklásek - Chroust, Letzel, Bažant, Klečka
27.kolo: 2.D třída - 8.6.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SOKOLNICE 2:8 (0:1)
branky: Vala, Bažant
sestava: Kovalčík – Lange ml., Saxl, Lang, Vala, Stoklásek - Chroust, Letzel, Bažant, Klečka, Řezáč

První zápas byl docela hrůza. Od začátku jsme se snažili dobývat soupeřovu branku, ale ten hrál velice zkušeného „zanďoura“ a naše akce postrádaly pohyb i nápad. Poločas – 0:1. Druhá půle byla z naší strany tragikomická blamáž, ze strany soupeře důsledná obrana a brejky jejichž úspěšnost byla téměř stoprocentní. Do čeho sokolničtí kopli – to nám tam spadlo! Výsledkem byl debakl 2:8! Ve druhém utkání jsme šli od první minuty za nápravou předchozího „futsalového paskvilu“ i za ziskem tří bodů, které by nám s konečnou platností zajistily prvenství v soutěži. Předposlední tým tabulky v tuto chvíli neměl šanci, skóre narůstalo s pravidelností a zastavilo se na stavu 11:0. Gólman Libor Kovalčík proměnil za stavu 5:0 pokutový kop, což je jeho čtvrtý střelecký zápis v této sezóně.

26.kolo: 2.D třída - 1.6.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ELIŠKA 6:1 (3:1)
branky: Řezáč 3, Stoklásek 2, Vala
sestava: Kovalčík – Lange ml., Saxl, Lang, Vala, Stoklásek - Kratochvíl, Letzel, Řezáč, Hansl
25.kolo: 2.D třída - 1.6.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - JEZDCI 5:0 kontumačně
branky: -
sestava: Kovalčík – Lange ml., Saxl, Lang, Vala, Stoklásek - Kratochvíl, Letzel, Řezáč, Hansl

Zápas s týmem Eliška byl zcela jasnou záležitostí neboť soupeř hrál pouze ve čtyřech hráčích v poli a naší plné sestavě vzdorovat nemohl. Druhý soupeř (Jezdci) se bohužel nedostavil a tak byl ve volném čase sehrán přátelský zápas (2 x 12 minut) Žabinští Vlci "mladí" (Pinďa - Laďa, Marťas, Libor, Krtek) – Žabinští Vlci "staří" (Bobeš – Ráďa, Langoš, Vladan, Myšák). Pan rozhodčí Havíř odpískal v poslední vteřině nekompromisně penaltu proti "mladým", ze které "staří" vyrovnali a v následných samostatných nájezdech nedali svému soupeři šanci :-).

24.kolo: 2.D třída - 18.5.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - CARPE DIEM 7:3 (3:2)
branky: Hansl 3, Bažant, Letzel, Kratochvíl, Lange ml.
sestava: Kovalčík – Lange ml., Bažant, Chroust, Schneeweiss – Letzel, Klečka, Řezáč, Hansl, Kratochvíl
23.kolo: 2.D třída - 18.5.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - RST 5:1 (2:0)
branky: Řezáč, Chroust, Hansl, Kratochvíl, Klečka
sestava: Kovalčík – Lange ml., Bažant, Kratochvíl, Chroust – Letzel, Klečka, Řezáč, Hansl

Opět pršelo a nás čekaly dva zápasy s týmy z chvostu tabulky. Proti posledním RST již ve druhé minutě vedeme, když po faulu na Myšáka, proměňuje Pinďa pokutový kop. Další průběh zápasu je víceméně na jednu branku, ale mnoho šancí zůstává nevyužito, navíc trefujeme 4x (!!!) břevno a 2x tyč. Výsledek 5:1 je tak pro soupeře velice přijatelný. Poznámka pro Vladana – parádní kombinace byla k vidění při čtvrté brance a sehrála to partička ve složení Bažant, Myšák, Slimák a Krtek :-).
S Carpe Diem ze začátku nic nenasvědčovalo komplikacím. V poklidu vedeme 3:0, ale najednou začínáme dělat chyby v obranné činnosti a soupeř snižuje na 3:1. Poté přichází slovní potyčka mezi Bažou a několika hráči soupeře, kteří začínají být maličko hysteričtí a poznámky našeho plejera na ně působí jako červený hadr na býka. Všichni víme, že je Baža „provokatér v mezích zákona“ a o tom že by někomu ze soupeřů vážně vyhrožoval „férovkou před stadionem“ (jak reklamoval soupeř) nemůže být ani řeči. Následuje samozřejmě několik „loktů do zad“ a vodopád „milých slov, tmelících mezilidské vztahy“. Proč si za deště ten zápas nezpříjemnit? Tahle situace nás ale docela nečekaně „rozhodila“ a zanedlouho bylo vyrovnáno – 3:3. Nebýt výborného Libora v brance mohlo být i hůř, ale náš gólman nás v téhle fázi zápasu hodně podržel. Zápas jsme zlomili ze standardních situací. Deset minut před koncem máme přímák ze střední vzdálenosti, celá naše střídačka vidí špatně postavenou zeď a spoléhá na Laďu. Náš kanonýr nezklamal a trefil se přesně tam, kam jsme všichni chtěli – 4:3. Krátce poté rozehrává téměř z rohu přímý kop Baža a jeho střílenou přihrávku usměrňuje Myšák pod břevno – 5:3 a je rozhodnuto. V závěru přidáváme ještě dvě branky a skóre 7:3 nevypadá nakonec na to, že jsme se v tomhle zápase museli docela „hecnout“.

22.kolo: 2.D třída - 11.5.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ACROSS 7:2 (3:2)
branky: Letzel 2, Klečka, Lange ml., Hansl, Saxl, Stoklásek
sestava: Kovalčík – Lange ml., Saxl, Schneeweiss, Stoklásek – Letzel, Klečka, Řezáč, Hansl, Chroust
21.kolo: 2.D třída - 11.5.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SCHALKE 2:3 (2:3)
branky: Saxl, Lange ml.
sestava: Kovalčík – Lange ml., Saxl, Schneeweiss, Stoklásek – Letzel, Klečka, Řezáč, Hansl, Chroust

Zápas s Schalke: Soupeř bez úhony přestál náš pětiminutový tlak na začátku utkání a poté dokázal využít téměř ze 100% naše chyby a vedl 2:0 a 3:1. Do poločasu jsme snížili po pěkné kombinaci na rozdíl jediné branky a zdálo se, že zápas dokážeme ve 2.poločase v pohodě otočit. Hráči Schalke však dokázali před svým velmi dobře chytajícím gólmanem kvalitně zahustit obranný val a přestože jsme celý druhý poločas dobývali jejich brankoviště, skórovat se nám bohužel nepodařilo a připsali jsme si tak druhou porážku v sezóně.
Zápas s Across: Klíčový duel pro vývoj 2.třídy byl proti druhému mužstvu tabulky, týmu Across. Soupeř se do nás pustil s vervou a za pět minut jsme prohrávali 0:2! Nevypadalo to nijak dobře a ještě k tomu začalo pršet. Ale dokázali jsme se zkoncentrovat, Slimák si „povodil“ na brankovišti obránce a střelou pod břevno zavelel k útoku. Brzy bylo vyrovnáno, když Bobo zužitkoval pěknou Pinďovu přihrávku a těsně před přestávkou překonává soupeřova gólmana Myšák - vedeme 3:2. Po změně stran se skóre dlouho neměnilo a až osm minut před koncem se dostal do samostatného nájezdu Laďa a svým typickým blafákem pojistil naše vedení čtvrtou brankou. O zápasu je v tuto chvíli rozhodnuto, nám se daří přidat ještě další tři góly a tímto vítězstvím si pojišťujeme vedení v tabulce.

20.kolo: 2.D třída - 27.4.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ATTACK 7:1 (6:0)
branky: Lang 2, Stoklásek 2, Klečka, Chroust, Lange ml.
sestava: Kovalčík – Lang, Lange ml., Schneeweiss, Stoklásek – Chroust, Letzel, Bažant, Klečka, Řezáč
19.kolo: 2.D třída - 27.4.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - KOBAS 8:2 (3:0)
branky: Lange ml. 3, Kovalčík 2, Chroust 2, Bažant
sestava: Kovalčík – Lang, Lange ml., Schneeweiss, Stoklásek – Chroust, Letzel, Bažant, Klečka, Řezáč

Zápasy tohoto kola 2.třídy byly tentokrát velmi jednoduché a na zisk šesti bodů jsme nemuseli ani příliš propotit dresy, jelikož ani jeden ze soupeřů nám nebyl schopen vzdorovat. Za zmíňku stojí brankář Libor Kovalčík, který svůj spolehlivý výkon korunoval v prvním zápase dvěmi vstřelenými brankami, což je rarita. První branku Libor vstřelil za bezbrankového stavu, kdy se soupeř pokusil o hru bez brankáře a precizní trefa do opuštěné brány znamenala naše vedení 1:0. Za stavu 2:0 Libor nakopával míč do protivníkova brankoviště a po zaváhání gólmana skončil míč k překvapení všech v síti, aniž by se ho kdokoliv jiný dotkl . V zápase s předposledními Attack to vypadalo na debakl, jelikož v poločase jsme vedli 6:0, ale díky našemu ubrání plynu a nevyužití několika příležitostí to bylo nakonec k soupeři „milosrdných“ 7:1.

18.kolo: 2.D třída - 20.4.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - DEPORTIVO 7:4 (2:1)
branky: Hansl 3, Kratochvíl 2, Řezáč, Lange ml.
sestava: Kovalčík – Vala, Lange ml., Schneweeiss, Chroust – Hansl, Klečka, Řezáč, Bažant, Kratochvíl
17.kolo: 2.D třída - 20.4.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - FC U BOBA 7:2 (2:2)
branky: Hansl 4, Bažant, Chroust, Lange ml.
sestava: Kovalčík – Vala, Lange ml., Schneweeiss, Chroust – Hansl, Klečka, Řezáč, Bažant, Kratochvíl

Proti týmu FC U Boba jsme po velmi rozhárané první půli rozhodli třemi rychlými góly po změně stran a zápas jsme následně s přehledem kontrolovali. Proti Deportivu nás uspokojila branka vstřelená již v první minutě zápasu. Hráli jsme velice laxně a kdyby byl soupeř schopen proměnit některé z řady přečíslení, výsledek byl nebyl v prvním poločase zdaleka tak lichotivý. V druhé půlce pokračujeme v poměrně tragickém výkonu a soupeř dokonce srovnává na 3:3. Zápas zlomil vybojovaný "šmudla Laďa gól", po němž jsme naštěstí rychle přidali i další branky. Soupeř koriguje v posledních sekundách zápasu.

16.kolo: 2.D třída - 13.4.2014, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - STONES of MADEIRA 12:1 (5:1)
branky: Lange ml. 4, Bažant 3, Stoklásek 2, Lang, Letzel, Chroust
sestava: Kovalčík - Stoklásek, Vala V., Lang, Lange ml. - Chroust, Letzel, Bažant, Klečka

Se stejným soupeřem se kterým jsme zakončili podzimní část soutěže jsme sehráli jarní odvetu. K zápase jsme nastoupili s chutí, rychle jsme vedli 1:0, ale za minutu bylo vyrovnáno. To byl ale ze strany Stones of Madeira jediný "šprajc" a náš tým si s chutí zastřílel. Nutno podotknout, že tam tedy "spadlo kde / co" Vývoj skóre: 1:0, 1:1, 12:1.

15.kolo: 2.D třída - 11.11.2013, hřiště Svážná
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - STONES of MADEIRA 4:2 (1:1)
branky: Hansl 4
sestava: Řezáč, Bažant - Stoklásek, Vala, Starý, Hansl, Schneeweiss, Letzel

Z důvodů problémů se sestavou obětavě dorazili Staroch a Marťas (i když se jim hrací čas zápasu velmi nevyhovoval). Střelecky se opět zaskvěl Laďa - autor všech našich branek. Druhý poločas jsme hráli pouze ve čtyřech, jelikož tři hráči odjeli na Céčko (zápasy se částečně překrývaly.

14.kolo: 2.D třída - 2.11.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - AGROMELI "E" 7:2 (3:1)
branky: Stoklásek 4, Kollárik, Saxl, Bažant
sestava: Řezáč - Lang, Saxl, Stoklásek - Letzel, Bažant, Schneeweiss, Kollárik
13.kolo: 2.D třída - 2.11.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - NASAN "C" 2:4 (1:2)
branky: Bažant 2
sestava: Řezáč - Lang, Saxl, Stoklásek - Letzel, Bažant, Schneeweiss, Klečka

První zápas byl jasnou záležitostí našeho týmu, v tom druhém byla k vidění vyrovnaná hra, ale střelecké štěstí proti dobře hrajícímu soupeři nám tentokrát nepřálo. Devět minut před koncem (za stavu 1:3) jsme šli do pover - play, vypracovali jsme si mnoho brankových příležitostí, avšak výsledkem byla bohužel pouze branka na 2:3 a následně inkasovaný gól na konečných 2:4. Zrodila se tak první prohra našeho Béčka v podzimní části soutěže. V obou zápasech zachytal velmi dobře Zbyněk Řezáč.

12.kolo: 2.D třída - 27.10.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SOKOLNICE 6:6 (4:2)
branky: Hansl 2, Letzel, Klečka, Bažant, Lang
sestava: Řezáč - Lange ml., Lang, Stoklásek - Letzel, Hansl, Bažant, Klečka
11.kolo: 2.D třída - 27.10.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - HOLÁSKY 4:3 (2:2)
branky: Lange ml. 2, Hansl 2
sestava: Řezáč - Lange ml., Lang, Stoklásek - Letzel, Hansl, Bažant, Klečka

Jelikož jsme předchozího dne velmi kvalitně oslavili divizní vítězství "Áčka", nedal se předpokládat nějaký supervýkon. Proti Holáskám jsme byli herně jasně lepší, avšak soupeři se podařilo 3x "taknějak" překvapit našeho gólmana a bylo to 3:3. Remízu ale v žádném případě nechceme. Šest minut před koncem jdeme do power-play s Bažou na postu gólmana a v předposlední minutě skutečně přichází vítězná branka. Ve druhém zápase nás čekali naši staří známí - "Saňaři ze Sokolnic". Stále jsme si udržovali vedení a poločas 4:2 nenaznačoval, že bychom se měli čehokoliv obávat. Začali jsme ale hrát neskutečně laxně a nedůrazně. Sokolnice snížily na 4:3, ale jelikož jsme dali rychle na 5:3, přišlo opět uklidnění a HRŮZA! Soupeř byl neustále v únicích 2/1 nebo 3/2 a výsledkem byl stav 5:5!!! Zkoušíme to co v prvním zápase a za nerozhodného stavu jdeme do hry bez gólmana. Avšak minutu před koncem, po chybě v rozehrávce prohráváme! V zoufalém náporu zachraňuje několik vteřin před koncem Libor Lang svojí pěknou střelou ze střední vzdálenosti alespoň remízu.

10.kolo: 2.D třída - 20.10.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - JEZDCI 8:2 (4:1)
branky: Hansl 3, Lange ml.2, Klečka 2, Vala
sestava: Řezáč - Lange ml., Vala, Saxl, Hansl, Klečka
9.kolo: 2.D třída - 20.10.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ELIŠKA 7:5 (2:5)
branky: Saxl 3, Lange ml.2, Hansl, Klečka
sestava: Řezáč - Lange ml., Vala, Saxl, Hansl, Klečka

Do prvního utkání jsme nastoupili ve vlažném tempu a rychle prohrávali. První půle nakonec skončila 2:5! Ve druhém poločase jsme celkově zlepšili hru, soupeře zatlačili na jeho polovinu a soustavný tlak na branku soupeře nakonec vyústil ve 3 body a zasloužené otočení výsledku na konečných 7:5. Další utkání proti druhému týmu tabulky bylo v plné režii našich hráčů a výsledek 8:2 mluví za vše. Za oba zápasy si zaslouží pochvalu Zbyněk Řezáč, který spolehlivým výkonem v brance dovedl svůj tým k vítězství.

8.kolo: 2.D třída - 13.10.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - RST 7:1 (4:1)
branky: Lange ml. 3, Saxl, Lang, Bažant, Hansl
sestava: Kovalčík - Saxl, Lang, Lange ml., Bažant - Klečka, Letzel, Hansl, Řezáč
7.kolo: 2.D třída - 13.10.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - CARPE DIEM 5:2 (2:0)
branky: Hansl 4, Lange ml.
sestava: Kovalčík - Saxl, Lang, Lange ml., Bažant - Klečka, Letzel, Hansl, Řezáč

Tohle byly dva vcelku jednoznačné zápasy, ve kterých se soupeřům podařilo v obou případech vyrovnat (2:2 resp. 1:1), ale náš tým šel vždy opět rychle do vedení. V prvním případě za 25 vteřin a ve druhém za čtyři minuty. Jednoznačná záležitost :-)

6.kolo: 2.D třída - 6.10.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - SCHALKE 5:5 (3:2)
branky: Hansl 3, Stoklásek, Lange ml.
sestava: Kovalčík - Lange ml., Stoklásek, Schneeweiss - Klečka, Kollárik, Hansl, Řezáč
5.kolo: 2.D třída - 6.10.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ACROSS 3:2 (2:1)
branky: Kollárik, Řezáč, Hansl
sestava: Kovalčík - Lange ml., Stoklásek, Schneeweiss - Klečka, Kollárik, Hansl, Řezáč

Nedělní dvojzápas B-týmu byl ovlivněn sobotním vítězstvím Áčka nad Tangem. Hráči, kteří přišli pomoci Béčku, si patrně mysleli, že se soupeři porazí sámi. V prvním utkání s Across jsme se velmi brzy ujali vedení 2:0 a mysleli, že to půjde samo. Soupeř však stačil před přestávkou po naší individuální chybě snížit a v úvodu druhé půle vyrovnat. Pokračovali jsme i nadále ve vlažném tempu a hře plné chyb. Jediným kdo dokázal tým podržet byl velmi dobře chytající Libor. Nakonec se nám přesto podařilo zvítězit, ale předvedená hra nebyla dobrá. Do druhého utkání s týmem Schalke jsme vstoupili celkem slušně a po chvíli jsme vedli 2:0, ale několik chyb a nepřesností vedlo k průběžnému stavu 2:2. Do poločasu se nám ještě podařilo vrátit vedení na naši stranu. V druhé půli pokračovala nedělní mizérie a soupeř se dostal po několika našich hrubkách do vedení 5:4. Nezbývalo tedy nic jiného, než jít v posledních 3 minutách do power play. V té se nám podařilo srovnat, když po rychlé kombinaci Laďa propálil vše, co mu stálo v cestě. Za konečnou remízu 5:5 a výsledné 4 body může být po předvedeném "výkonu" rádi.

4.kolo: 2.D třída - 29.9.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - KOBAS 4:2 (1:1)
branky: Bažant 2, Hansl, Kratochvíl
sestava: Kovalčík - Lange ml., Stoklásek, Schneeweiss, Kratochvíl - Bažant, Letzel, Hansl, Řezáč
3.kolo: 2.D třída - 29.9.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - ATTACK 12:2 (3:2)
branky: Lange ml. 3, Bažant 3, Stoklásek, Letzel, Kratochvíl, Schneeweiss, Řezáč, Hansl
sestava: Kovalčík - Lange ml., Stoklásek, Schneeweiss, Kratochvíl - Bažant, Letzel, Hansl, Řezáč

S Attack jsme rychle prohrávali 0:2, ale všichni viděli, že je to vše pouze o tom, kdy přestaneme trefovat soupeřova gólmana. K našemu ataku zavelel Baža, který nejprve dobře zužitkoval přihrávku do brankoviště a za chvíli využil nepozornosti gólmana soupeře a od poloviny hřiště mu tam "šoupl lobíčka :-)". Do poločasu se nám podařilo skóre otočit na 3:2. Po změně stran bylo na hřišti již pouze jedno mužstvo a za stavu 6:2 to Attack "zabalil". Druhé utkání proti mnohem kvalitnějšímu soupeři jsme nezačali dobře a Kobas vedl po samostatném úniku jejich útočníka. Do poločasu jsme vyrovnali, druhá půle byla nahoru / dolů, ale poté dva hráči soupeře přehráli trojici našich a bylo to 1:2. Naštěstí se nám při zvýšené aktivitě podařilo vyrovnat, ale 4 minuty před koncem načítáme 5-tý faul. Bereme "tajm" a s cílem nefaulovat, podržet míč a pokusit se vstřelit vítěznou branku jdeme do power-play. Tu proměňujeme pěkným přečíslením na brankovišti a Laďa na pravé tyčce bombou pod břevno (z 1,5 metru) trhá síť. Poté jde do přesilovky soupeř a po jedné jeho nepřesnosti posílá Krtek míč "přes celé do prázdné". Tak tenhle závěr jsme tedy zvládli mazácky. Pochvala všem zúčastněným.

2.kolo: 2.D třída - 15.9.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - DEPORTIVO 8:2 (5:1)
branky: Hansl 3, Lange ml. 2, Bažant, Vala, Řezáč
sestava: Kovalčík - Vala V., Lang, Lange ml., Saxl - Bažant, Klečka, Hansl, Řezáč
1.kolo: 2.D třída - 15.9.2013, hřiště Kamínky
utkání:
ŽABINŠTÍ VLCI "B" - FC U BOBA 8:3 (5:1)
branky: Lange 2, Hansl 2, Bažant, Vala, Klečka, Starý
sestava: Kovalčík - Vala V., Lang, Lange ml., Saxl - Bažant, Klečka, Starý, Hansl

Pohodová dvojice "osmičkových" vítězství znamená po prvním kole jednoznačně vedoucí místo v tabulce. Všichni si s chutí zahráli :-)

 

—————

Zpět