SPARTA PRAHA - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 18.kolo

19.02.2021 22:00

 

1.FUTSAL LIGA - 19.2.2021 / UNYP aréna Praha
  SPARTA PRAHA - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO  4 : 2  (2 : 2)

Branky: Diego, Hora, Bernardo, Angellot - Cenek, Svoboda

Sparta Praha: Gerčák (Plecitý) - Brahimi, Angellott, Bernardo, Calinhos, Diego, Křivánek, Gabčo, Snop, Hora, Hudousek, Fejzullahi

Žabinští Vlci Brno: Večeřa (Pšurný) – Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Hansl, Trbušek, Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek

Rozhodčí: Petr, Kliner

 

 

Oba týmy vstoupily do utkání aktivně a my jsme domácí tým poněkud zaskočili, když jsme začali velmi aktívním napadáním a v prvních minutách jsme měli dokonce i více ze hry. V 8. minutě zachytil Cenek nepřesnou rozehrávku domácích a kolem vybíhajícího brankáře Sparty pohotově skóroval. Za dvě minuty vyrovnal po individuální akci Diego – 1:1. V 18. minutě šla Sparta do vedení - Diego našel na vzdálenější tyči Horu a ten dorážel do prázdné branky. Minutu před poločasem se pohotově prosadil po Hanušově parádní dlouhé přihrávce za obranu Svoboda a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 2:2. Po změně stran si domácí tým již vypracoval více brankových příležitostí, brankami Bernarda a Angellota se dostal do vedení 4:2, které nakonec i při naší hře bez brankáře uhájil.

REPORTÁŽ A SESTŘIH BRANEK - ZDE

Ohlasy po utkání:

Beni Simitči, trenér AC Sparta Praha: Jediná věc, co mě může těšit je, že nikdo nehrál dobře. Celý tým hrál špatně, samozřejmě, vyhráli jsme, to je pozitivum, ale s výkonem nemůžu být spokojený. Byli jsme domluvení jinak, trénovali jsme jinak, ale přijdeme na hřiště a hrajeme takhle. Nedá se nic dělat, máme 7 výher v řadě, výsledkově nemůžeme nic jiného než být spokojení. O poločase jsem klukům řekl, ať tu nervozitu hodí za hlavu. Když bylo nejvíc potřeba, vrátili jsme se do hry a nakonec vyhráli.

Pavel Svoboda, hráč Žabinští Vlci Brno: Ze zápasu odcházíme se vztycenou hlavou. Plnili jsme taktické prvky, které jsme si před zapasem stanovili. Bohužel z aktivní a fyzicky náročné taktiky pramenily i menší chyby, které Sparta dokázala potrestat. Vyzdvihl bych ofenzivní výkon Angellota, který byl zejména ve druhém poločase takřka nebránitelný.

 
 
 
Žabinští Vlci Brno
5:7(3:4)

STREAM ZE ZÁPASU

FOTOGALERIE ZE ZÁPASU

WEB SOUPEŘE - AC SPARTA PRAHA

WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA

LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět