HATTRICK CUP 2016 - SVRATKA

23.07.2016 20:00

Systém turnaje: Turnaj se odehrál ve třech skupinách po pěti týmech a osm nejlepších postoupilo do vyřazovací části.

Skupina B:

ŽABINŠTÍ VLCI - IHC HLINSKO 1:0 (0:0) - Lange 

ŽABINŠTÍ VLCI - ŠKODA STŘÍLET 5:1 (3:0) - Černý, Stoklásek, Hansl, Lange, Kratochvíl

ŽABINŠTÍ VLCI - CHLUMĚTÍN 1:2 (1:1) - Hansl  

ŽABINŠTÍ VLCI - HLINSKO 3:1 (1:1) - Hansl 3

První soupeř byl kvalitní a zlomili jsme ho až v závěru zápasu. Druhé utkání bylo naopak pouze otázkou výše skóre. Třetí tým na nás nastoupil hodně "od podlahy" a přestože jsme vedli od první minuty 1:0, nedokázali jsme na soupeřův důraz odpovědět a odešli jsme s porážkou 1:2. Ve čtvrtém duelu jsme potřebovali k jistotě prvenství ve skupině minimálně remízovat. Podařilo se zvítězit, takže OK.

Čtvrtfinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - HOLA HOLA RUM A COLA 1:0 (0:0) - Hansl

Ve čtvrtfinálovém zápase (který byl spíše bojem) jsme  převážně útočili, soupeř často míče pouze zakopával a jeho odpor se podařilo překonat až v samotném závěru. Postupujeme.

Semifinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - DYNAMO 2:2 (1:2) - Černý, Řezáč  

penalty 3:2 ..... Lange, Kratochvíl, Hansl (všichni proměnili)

V semifinále nás čekal asi nejkvalitnější protivník a když jsme ve druhé minutě prohrávali 0:2, vypadalo to nedobře. Naštěstí jsme se těsně před koncem poločasu dostali do zápasu po brance Dana Černého. Po změně stran jsme již měli více ze hry, několik šancí a vyrovnání zařídil Zbyňa Řezáč pěknou střelou od levé lajny. Poté ještě Dan nastřelil 2x břevno a těsné před koncem hasil Míša Kratochvíl obětavě nebezpečí v brankovišti. Šlo se tedy do penalt a zatímco Laďa Hansl ve třetí sérii bezpečně proměnil, soupeřovu střelu Jara Pšurný vyrazil a finále bylo skutečností.

Finále:

ŽABINŠTÍ VLCI - IHC HLINSKO 3:0 (0:0) - Černý, Řezáč, Kratochvíl

Ve finále nás čekal úvodní soupeř z kvalifikační skupiny, ale jelikož nastoupil proti rannímu zápasu výrazně oslaben, byli jsme jasným favoritem. Přestože jsme se brankově prosadili až po změně stran, roli favorita jsme bez problémů potvrdili a patří nám tak 1.místo v turnaji.

Konečné pořadí turnaje:

1.ŽABINŠTÍ VLCI, 2.IHC HLINSKO, 3.DYNAMO, 4.CHLUMĚTÍN

Sestava:

Pšurný - Chroust,  Lange, Stoklásek, Vala -  Hansl, Černý, Kratochvíl, Letzel, Řezáč

ODKAZ NA FOTOGALERII ZDE - rajce.idnes.cz/Svratka_2016/

—————

Zpět