MAJÁLES FUTSAL CUP 2018

18.04.2018 22:00

Systém turnaje: 12 mužstev rozděleno do čtyř tříčlenných skupin. Všechna mužstva postupují do play off, turnaj dále pokračuje dvěma koly vyřazovacího K.O. systému a tři nejlepší týmy se nakonec utkají ve finálové skupině o prvenství.

Skupina C

ŽABINŠTÍ VLCI - GOTTWALLDOF 4:1 - Hansl, Kratochvíl, Chroust, Havlín

ŽABINŠTÍ VLCI - ARADZA 2:1 - Hansl, Chroust

Náš tým se zúčastnil 4.ročníku turnaje MAJÁLES FUTSAL CUP, který se konal na hřištích TJ Sokol Brno I. Ve skupině jsme narazili na neznámá mužstva a oba soupeře jsme bezpečně porazili i když s týmem Aradza jsme poměr sil nedokázali brankově vyjádřit.

1.kolo vyřazovací části:

ŽABINŠTÍ VLCI - LUXURY 6:0 - Svoboda 2, Hansl 2, Havlín, Chráscina

Ve čtvrtfinále nás čekal tým, který ve své základní skupině obsadil 3. příčku. Jednalo se o mužstvo Luxury z 1.brněnské třídy a naše vítězství bylo více než jednoznačné.

2.kolo vyřazovací části:

ŽABINŠTÍ VLCI - PARTIZAN BLUDÁRE 5:1 - Kratochvíl 2, Chroust, Chráscina, Havlín

V úvodu semifinálového zápasu jsme s týmem 2.brněnské třídy prohrávali, avšak nátlakovou hrou a důrazem se nám podařilo skóre brzy otočit a v závěru zápasu jsme přidali ještě další branky. Postoupili jsme tak do finálové skupiny tří mužstev.  

Finálová skupina:

ŽABINŠTÍ VLCI - SLAVOJ HOUSLICE 0:1

ŽABINŠTÍ VLCI - RBSS 4:0 - Chroust, Hansl, Mezník, Svoboda

Ve finálové skupině jsme v prvním zápase prohrávali po chybné rozehrávce a přestože jsme se soustavně snažili o zvrat a pět minut jsme hráli i power - play, vyrovnat se nám nakonec bohužel nepodařilo. Přestože jsme ve druhém zápase již nezaváhali a zvítězili 4:0 nezbývalo nám než čekat na výsledek posledního zápasu ve které byl o jednu branku šťastnější náš přemožitel, který si tím zajistil prvenství v turnaji. Našemu týmu tedy připadla stříbrná příčka, přestože jsme turnaj odehráli s celkovým skóre 21:4.

Konečné pořadí turnaje:

1.Slavoj Houslice, 2.ŽABINŠTÍ VLCI, 2.RBSS

Sestava:
Pšurný - Chroust, Lange, Mezník, Chráscina - Hansl, Svoboda, Kratochvíl, Havlín

—————

Zpět