POHÁR FAČR 2012/2013

30.01.2013 20:00

ODKAZ NA VÝSLEDKY POHÁRU 2012/13 - ZDE

Žabinští Vlci byli nasazeni přímo do 3.kola poháru FAČR (brněnské části).

3.kolo

ŽABINŠTÍ VLCI - FC KöNIG 11:0 (4:0) - Černý 2, Kratochvíl 2, Svoboda 2, Hansl 2, Lange ml. 2, Stoklásek
Sestava:
Kovalčík - Lange ml., Stoklásek, Saxl, Starý - Hansl, Svoboda, Kratochvíl, Černý

Naše mužstvo hrálo po sobotním vítězství v divizi dobře, s lehkostí a s chutí. Za stavu 6:0 soupeř rezignoval a skóre utěšeně narůstalo.

4.kolo

ŽABINŠTÍ VLCI - GLADIATORS 4:1 (1:0) - Svoboda 2, Hansl, Kratochvíl
Sestava:
Tomaszewský - Lange ml., Stoklásek, Starý, Černý - Hansl, Svoboda, Kratochvíl

Gladiátoři jsou vždy nebezpečným soupeřem. Tentokráte však nebyla jejich sestava úplně kompletní a víceméně od začátku zápasu nebylo o vítězi pochyb. Za zmíňku stojí obě branky Pavla Svobody, které byly ukázkové :-)

5.kolo

ŽABINŠTÍ VLCI - AGROMELI 3:3 (1:0) - Hansl, Schneeweiss, Starý ..... penalty 5:4

Sestava:
Kovalčík - Lange ml., Stoklásek, Saxl, Schneeweiss - Vala V., Hansl, Svoboda, Starý

V úvodu mělo Agromeli častěji míč na svých halovkách. Do šancí se však nedostávalo a střely z větší vzdálenosti, zejména po standardních situacích, Libor s přehledem likvidoval. My jsme se snažili hlavně neobdržet branku a ve vhodných momentech vyrážet do rychlých protiútoků. Po deseti minutách se nám jeden brejk podařilo proměnit. Laďa sice udělal několik "kudrlinek" s míčem navíc, ale nakonec se mu podařilo jej dostat do sítě. Obraz hry ani skóre se již do poločasu neměnily. Pár minut po začátku druhé půle utekl podél lajny Staroch, přihrál Šnekovi před prázdnou branku a ten už neměl se zakončením problém. Zatahujeme se ještě hlouběji do obrany a i když Libor chytá skvěle, soupeři se daří krásnou střelou do šibenice snížit. Minutu poté nám ale vychází další přečíslení a zblokovanou Ráďovu střelu posílá Staroch do opuštěné branky. Agromeli jde do hry bez gólmana, ve které ukazuje svoji kvalitu, v posledních dvou minutach nás dvakrát rozebere a posílá zápas do penaltové loterie. Při té se ke střelbě dostali všichni hráči včetně brankářů. Gólman soupeře se zalekl Ladi Hansla v brance a poslal míč mimo tyče, načež Libas bezpečně proměňuje a Vlci slaví postup do dalšího kola, kde je čeká Kalábek. Průběh skóre: 2:0, 2:1, 3:1, 3:3.

Čtvrtfinále

ŽABINŠTÍ VLCI - KALÁBEK LINO 4:8 (0:4) - Lange ml. 2, Hansl, Svoboda

Sestava:
Kovalčík - Lange ml., Stoklásek, Vala, Schneeweiss - Hansl, Svoboda, Starý

Jednoznačné utkání, které výsledkově nakonec dopadlo lépe, než byla předvedená hra. Favorit ani na minutu nenechal nikoho zapochybovat o tom, kdo bude vítězem tohoto zápasu. Průběh skóre: 0:5, 1:5, 1:7, 3:7, 3:8, 4:8.

—————

Zpět