PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY 2016

30.09.2016 21:00

pátek 30.9.2016 - sportovní hala Brno - Maloměřice

ATRAPS HOMBRES BRNO - ŽABINŠTÍ VLCI 6:5 (2:3) - Svoboda 2, Stoklásek, Kratochvíl, Mezník

Sestava:
Kovalčík - Stoklásek, Lange, Chroust, Pospíšil, Hansl, Kratochvíl, Svoboda, Mezník

Nastoupili jsme bez třech hráčů "A" - týmu (omluveni byli Pšurný, Starý a Vala). Soupeř hrál od začátku hodně "od podlahy" a k vidění bylo mnohem více faulů, než v ostatních třech předcházejících přípravných zápasech dohromady. Zatímco v zápasech s Hradcem, Květnicí a Hodonínem nebyli rozhodčí víceméně potřeba, tady se dvojice arbitrů v žádném případě nenudila! V 15.minutě jsme přišli po zcela zbytečném zákroku soupeřova hráče o Boba Langeho, který s velkou pravděpodobností do úvodních bojů 2.ligy nezasáhne. V zápase jsme vedli v poločase 3:2, ale nedůraz po změně stran znamenal obrat skóre na 3:6 ve prospěch domácích. Během solidně sehrané power - play jsme korigovali na 5:6 a v závěru zápasu jsme mohli i vyhrát, jelikož jsme měli výhodu tří (!!!) "desítek", ale ani jednu jsme nedokázali proměnit.


pátek 23.9.2016 - sportovní hala Brno - Bohunice

ŽABINŠTÍ VLCI - TANGO HODONÍN "B" 2:1 (1:0) - Lange, Starý

Sestava:
Pšurný - Stoklásek, Lange, Vala, Chroust, Hansl, Starý, Kratochvíl, Svoboda

V úvodu zápasu byli mírně lepší hosté, kteří neproměnili dvě velké šance a našich sálovkách bylo vidět poměrně hodně nepřesností. Do vedení jsme šli po patnácti minutách brankou Boba Langeho, který trefil z přímého kopu velmi pěkně levý spodní roh branky. Do přestávky se již skóre nezměnilo. Ve druhé půli byl již náš herní projev o poznání lepší, ale v koncovce jsme se stále nemohli prosadit a dvěma parádními zákroky se rovněž zaskvěl gólman hostí. A jelikož byl i náš brankář velmi pozorný branky dlouho nepadaly. Vedení 2:0 nám zajistila akce Petra Starého, který prošel po pravé straně a servíroval přihrávku na vzdálenější tyč, kde stál Michal Kratochvíl, který by pohodlně skóroval. K němu však míč nedošel, jelikož si ho bránící hráč srazil do své branky. Brzy to bylo však 2:1, když odražený míč trefil velimi přesně hostující hráč z hranice brankoviště. V dalším průběhu jsme si vypracovali ještě několik šancí, ale branky jsme se již nedočkali. 


pátek 16.9.2016 - sportovní hala Brno - Bohunice

ŽABINŠTÍ VLCI - 1.FC KVĚTNICE TIŠNOV 6:3 (2:1) - Stoklásek 2, Starý, Lange, Hansl, Chroust

Sestava:
Pšurný - Stoklásek, Lange, Vala, Kratochvíl, Hansl, Starý, Chroust, Mezník, Svoboda

V utkání, které se hrálo v solidním tempu šli do vedení hosté, kteří byli po většinu poločasu lepším týmem. Přesto se nám podařilo v závěrečných dvou minutách první půle brankami Stokláska a Starého skóre otočit. Po změně stran se tempo zápasu ještě zvýšilo, hrálo se agresívněji, hráči Tišnova nás často napadali již nás v rozehrávce, ale dokázali jsme se s touto skutečností poradit. Šestou branku jsme vstřelili po nepřesnosti soupeře v závěrečné power - play. Vývoj skóre: 0:1, 3:1, 3:2, 4:2, 4:3, 6:3 


úterý 30.8.2016 - sportovní hala Třebeš

MADOS HRADEC KRÁLOVÉ - ŽABINŠTÍ VLCI 4:2 (2:1) - Hansl, Kratochvíl
Sestava:
Pšurný - Stoklásek, Lange, Vala, Hansl, Starý, Chroust, Kratochvíl

Komentář eFutsal: V Hradci šli sice druholigoví Žabinští Vlci do vedení, Hradec pod taktovkou bývalého reprezentačního trenéra Michala Stříže byl aktivní, jen koncovka se mu nedařila. Až pár vteřin před poločasem se poprvé dostali domácí do vedení. Brněnský celek sázel na dlouhé výhozy brankáře, v průběhu druhé půle snížil na 3:2 a mohl i vyrovnat, jenže poslední slovo měli domácí. V poslední minutě zvýšili náskok a vyhráli 4:2.


 

 

—————

Zpět