SK INTEROBAL PLZEŇ - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO / 1.FUTSAL LIGA 2020/21, 20.kolo

19.03.2021 23:30
1.FUTSAL LIGA - 19.3.2021 / SH Lokomotiva Plzeň
  SK INTEROBAL PLZEŇ - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
11 : 0
 
(2 : 0)

Branky: Havel 3, Holý 3, Seidler 2, Rick 2, Štrajt

SK Interobal Plzeň: Němec (Vahala) – Havel, Künstner, Zdráhal, Štrajt – Seidler, Holý, Rešetár, Buchta – Vnuk, Rick, Kozár.

Žabinští Vlci Brno: Večeřa (Pšurný) – Chroust, Svoboda, Starý, Hansl, Mezník, Hromek, Trbušek, Havlín

Rozhodčí: Matyš, Kaštánek

 

 

V prvním poločase jsme udrželi přijatelné skóre a do šaten jsme odcházeli za stavu 0:2. Po změně stran byl však k vidění brankostroj v podání domácího favorita a skóre se zastavilo na stavu 11:0. Bohužel v 7 - 8 případech jsme nezachytili rozehrávky standardních situací nebo náběhů soupeřových hráčů do volného prostoru. K utkání jsme nastoupili bez vykartovaných Cenka a Kratochvíla, nemocného Chrásciny a zraněných Hanuše a Havlína. Tohle oslabení bylo znatelné, ale s kvalitou soupeře se srovnávat nemůžeme, takže ani kompletní sestava by pravděpodobně na bodový zisk pomýšlet nemohla. Bojovali jsme, bojovat budeme a bodovat musíme v jiných zápasech, které přijdou.

REPORTÁŽ A SESTŘIH BRANEK - ZDE

Ohlasy po utkání:

Michal Holý, hráč SK Interobal Plzeň: V prvním poločase jsme se k brance Brna dostávali hůř, než ve druhém. Byli jsme ale trpěliví a soupeři jsme směrem dozadu nepovolili nic, což bylo hlavní, že jsme udrželi nulu. Do druhého poločasu přišel na hřiště Tomáš Vnuk a Gabi Rick, do toho to museli Žabinští Vlci trochu otevřít, a pak už to tam začalo padat. 

Michal Odehnal, Žabinští Vlci Brno: Po prvním poločase jsme doufali v přijatelnější výsledek, nicméně výše skóre je asi v přímé úměře ke kvalitám soupeře a našemu oslabení, když jsme nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy.

 

STREAM ZE ZÁPASU

WEB SOUPEŘE - SK INTEROBAL PLZEŇ

ROZHOVOR - PETR STARÝ

FOTOGALERIE ZE ZÁPASU

WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA

LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět