SOUSTŘEDĚNÍ OLIVĚTÍN - 2015

28.06.2015 22:00

SOUSTŘEDĚNÍ OLIVĚTÍN 2015 

SPORTOVNÍ DVANÁCTIBOJ

Soustředění proběhlo v tradičním termínu (24. - 28.6.) a zúčastnilo se 12 členů klubu. Počasí bylo vcelku nad očekávání a mimo tradičního "tmelení kolektivu" proběhl rovněž i sportovní dvanáctiboj. Nově byla mezi disciplíny zařazena lukostřelba a celkovým vítězem čtyřdenního zápolení se stal Petr Švanda. Ve všech sportech se bojovalo o všechna místa, která byla bodována: 1.místo - 12b., 2.místo - 11b., 3.místo - 10b., 4.místo - 9b., atd.

Disciplíny: Badminton, Bowling, Fotbalové dovednosti (pětiboj), Hod na koš, Lukostřelba, Petanque, Speed, Stolní tenis, Střelba ze vzduchovky, Šachy, Šipky, Šprtec.

Pořadí v hlavní disciplíně fotbalové dovednosti (střelba na cíl, střelby na branku, centrování, nožičky, přesnost) bylo: 1.Lange ml., 2.Svoboda, 3.Řezáč, 4.Hansl, 5.Švanda ... atd. 

POŘADÍ DVANÁCTIBOJE
 1. Petr Švanda vítěz 2 disciplín
 2. Milan Bažant vítěz 3 disciplín
 3. Laďa Hansl vítěz 3 disciplín
 4. Michal Letzel vítěz 1 disciplíny
 5. Rosťa Klečka vítěz 2 disciplín
 6. Peter Kollárik  
 7. Pavel Svoboda  
 8. Zbyněk Řezáč  
 9. Gordon Brei  
 10. Jara Pšurný  
 11. Robert Lange ml. vítěz 1 disciplíny
 12. Robert Lange st.  

Poznámka: Jarda Pšurný se nezúčastnil všech disciplín, jelikož musel v pátek večer odcestovat.

Proběhl rovněž test fotbalových vědomostí, který připravil el-prezidento a jeho vítěz byl shodný s vítězem dvanáctiboje - tedy Petr Švanda. Další pořadí - 2. Rosťa Klečka, 3.Robert Lange ml.,  4.Robert Lange st., 5.Pavel Svoboda, Zbyněk Řezáč ..... atd.)

Ukázkovou disciplínou byl vložený sumo zápas mezi tatínkem Langem st. a synkem Langem ml. a mládí zde zvítězilo v poměru 3:2 :-)

O stravu se staral tradičně Baža s aktívní výpomocí "tatínka" Langeho.

Další fotografie budou publikovány dodatečně.

—————

Zpět