TURNAJ ŽV VE STOLNÍM TENISE

11.02.2017 22:00

V sobotu se uskutečnil turnaj ve stolním tenise, kterého se zúčastnilo 16 hráčů. Tedy přesněji řečeno 15 (šestnáctý přihlášený se pro nemoc omluvil) a rozpis byl doplněn Zvířetem, na které jsme celou sobotu vzpomínali :-). Před turnajem proběhlo rozlosování do dvou skupin, ze kterých postupovali všichni hráči do vyřazovacího pavouka (A1-B8, A2-B7, A3-B6 atd.).

Ve skupině A potvrdil roli favorita Baža, který ji vyhrál bez ztráty setu. O druhé místo si to rozdali Caramba s Myšákem a prvně jmenovaný dokázal otočit téměř ztracený zápas a přes svoji následnou porážku s Hagim postupoval na vzájemný zápas ze druhého místa. 

Skupinu B ovládl Slimák a druhé místo si po velmi pěkném výkonu zajistil Fantoci. Mezi spolufavority "béčka" patřil i Šváda, ale ten získal překvapivě pouze dvě vítězství, když prohrál tři zápasy nejtěsnějším rozdílem míčků a do play off postupoval až ze 6.místa. To poměrné zamíchalo "pavoukem". Třetí místo ve skupině vybojoval Kristian, kterého od čtvrtého Lorenza Danase dělil pouze vzájemný zápas.

Ve vyřazovací části se utkali již v prvním kole Šváda s Myšákem a jeden z hráčů, se kterými se počítalo do závěrečných kol musel z kola předčasně ven. Černý Petr zůstal nakonec v rukou el-prezidenta. V souboji taťka / syn dominoval s přehledem Fantoci nad Bobešem. Nečekalo se třísetové vítězství Hagiho nad Danem, ostatní papíroví favorité si postup pohlídali. 

Ve čtvrtfinále svedli největší boj Kristian s Carambou, ve zbývajících zápasech se prosadil Slimák, Baža a zlepšující se Šváda. Kristian se Švádou si to rozdali nakonec o třetí místo a stejně jako ve skupině zvítězil velmi těsným poměrem mladší z hráčů. Ve finále se musel sklonit loňský vítěz turnaje Baža Slimákovi a po pětisetové bitvě se radoval z prvenství Rosťa "SLIMÁK" Klečka. Pěkný turnaj to byl!

 

—————

Zpět