ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 21.kolo

21.03.2021 00:35
1.FUTSAL LIGA - 28.2.2021 / SH Vodova
  ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA 
7 : 4
 
(2 : 1)

Branky: Havlín 4, Hansl 2, Starý - Hrubý 2, Fichtner, Abrhám

Žabinští Vlci Brno: Pšurný (Večeřa) – Chroust, Starý, Hansl, Mezník, Cenek, Havlín, Hromek, Chráscina

FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Mareš) – Rott, Fichtner, Švec,, Havrda, Hrubý, Klimt, Zapletal, Abrhám, Bialek

Rozhodčí: Filipský, Markovský

 

 

Do zápasu jsme nastupovali bez čtyř hráčů základní sestavy ale s odhodláním získat tři body a udržet si naději na desáté místo tabulky. V celém průběhu jeme byli lepším týmem a i když se soupeři podařilo korigovat průběžné skóre (2:1 a 3:2) a v závěru zápasu snížit, nenechali jsme nikoho na pochybách, že bychom tentokráte kýžené body nezískali. Střelecky se prosadil uzdravený Dominik Havlín se čtyřmi zásahy a ve výborném světle se ukázal i autor dvou branek - kapitán Ladislav Hansl. Pochvalu zaslouží ale celý tým. 

REPORTÁŽ A SESTŘIH BRANEK - ZDE

Ohlasy po utkání:

Jaroslav Pšurný (hráč Žabinští Vlci Brno): Cenné vitězství. Démoni sice neprekročili vlastní stín a jejich poněkud stereotypni přístup nám nenadělal vetší potíže, nesmíme ale zapomínat na to, že se stále jedná o tradičního účastínka I.ligy a jejich letošní nepovedený rok na tom nic nemění. Zbývají nám 2 zápasy a jsem presvědčen, že v nich předvedeme stejně odpovědný vykon, podpořený individualními perličkami. Za dnešek bych v tomto směru vyzdvihl dvojici Havlín - Hansl.

Petr Zapletal (hráč Démoni Česká Lípa): Prestože jsme do utkaní nevstoupili špatně, soupeř šelz aslouženě do vedení. V předchozích zápasech jsme se mohli vymlouvat na smůlu a litovat neproměněných šancí, dnes si to nemyslím. Bohužel se ukázalo, že v momentální formě jsme na posledním místě tabulky zcela zaslouženě.

 
 
 
Žabinští Vlci Brno
5:7(3:4)

STREAM ZE ZÁPASU

FOTOGALERIE ZE ZÁPASU

WEB SOUPEŘE - FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA

WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA

LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět