ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - HELAS BRNO / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 19.kolo

27.02.2021 17:25
1.FUTSAL LIGA - 28.2.2021 / SH Vodova
  ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - HELAS BRNO  2 : 9  (0 : 5)

Branky: Mezník, Starý

Žabinští Vlci Brno: Večeřa, Pšurný – Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Starý, Hansl, Trbušek, Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek, Chráscina

Helas Brno: Mykytjuk (Klímek) – Cupák D., Svoboda, Šarközy, Sznapka, Presl, Lidmila, Lukšija, Cupák V., Matyska, Poul, Špička, Doubravský

Rozhodčí: Slanina, Gasnárek

 

 

Měla se konat bitva o Brno v pravém slova smyslu a futsaloví příznivci měli být svědky víceméně vyrovnaného a napínavého zápasu. Opak se stal ale pravdou! Po úvodních třinácti vcelku vyrovnaných minutách jsme si dali dvě opět branky víceméně sami a poté jsme hráli ustrašeně, nedůrazně, s obrovským množstvím nevynucených chyb. Na svého soupeře jsme absolutně nestačili a zůstali jsme z nepochopitelných důvodů daleko za svými možnostmi i schopnostmi. Po naprosto tragické první půli (0:5!!!) jsme sice po změně stran dokázali dvěmi brankami skóre korigovat na 2:5, soupeř ale žádně drama nepřipustil a výsledkem byl velechmurný debakl 2:9.

REPORTÁŽ A SESTŘIH BRANEK - ZDE

Ohlasy po utkání:

Michal Odehnal, Žabinští Vlci Brno: S dnešním zápasem jsem absolutně nespokojený. Vůbec jsme nesplnily pokyny, které jsme si před zápasem řekli a navíc se přidaly opravdu hrozné individuální chyby, které soupeř potrestal. Do druhého poločasu jsme vstoupili s novými pokyny a dá se říct, že jsme je částečně i splnili. Nicméně poté, co jsme vystřelili dvě branky, tak místo toho, abychom byli zpět v zápase, tak přišly další zbytečné chyby a ty opět soupeř nekompromisně potrestal. Nezbývá nám nic jiného, než soupeři pogratulovat k jasné výhře a pokusit se z tohoto zápasu poučit pro další souboje v lize.

David Cupák, Helas Brno: Od první minuty jsme měli zápas pod kontrolou, drželi jsme častěji míč na salovkách a dopředu jsme byli nebezpečnější. Bohužel jsme přispustili menší drama na začátku druhého poločasu, do kterého jsme nevstoupili, tak jak jsme chtěli, navíc jsme se na to o poločase upozorňovali. Rozhodl šestý gól, ktery soupeře položil na lopatky. Musím celý tým pochválit, jak k zápasu přistoupil. Vítězství je zasloužené.

 
 
 
Žabinští Vlci Brno
5:7(3:4)

STREAM ZE ZÁPASU

FOTOGALERIE ZE ZÁPASU 

WEB SOUPEŘE - HELAS BRNO

WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA

LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět