ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - SK DYNAMO PCO ČESKÉ BUDĚJOVICE / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 16.kolo

23.01.2021 22:00

 

1.FUTSAL LIGA - 23.1.2021 / SH Vodova
  ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
  SK DYNAMO PCO ČESKÉ BUDĚJOVICE  2 : 8
 
(0 : 2)

Branky: Starý, Cenek – Jasanský 3, Radouch 2, Benát, Sláma, Slavík

Žabinští Vlci Brno: Večeřa, Pšurný – Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Starý, Hansl, Trbušek, Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek, Chráscina                      

SK Dynamo PCO České Budějovice: Křížek – Slavík, Pouzar (C), Benát, Radouch, Sláma, Jasanský, Hric, Hrbáč

Rozhodčí: Klečacký, Havlík

 

 

Šest zápasů za 18 dní (středa, pátek, středa, pátek, středa, sobota). Náročný kolotoč, pro každého! Vlastní výsledek utkání je pravděpodobně žalostnější než předvedená hra, ale prostě se nedaří. Soupeř se poučil z prvního vzájemného utkání a podal velmi dobrý a sebevědomý výkon. Náš tým se snažil, hráči bojovali, nicméně v prvním poločase jsme brankáře Budějovic téměř neohrozili a v té druhé to bylo jalové. Po změně stran jsme se snažili ze všech sil o zvrat, snížili na 1:3 a pokusili se o hru bez brankáře. Během ní jsme však inkasovali ještě několik dalších branek a skóre dospělo k velmi nepěkné podobě. Máme 14 dní na to, abychom vše zanalyzovali a pokusili se v dalších utkáních o nápravu.

REPORTÁŽ A SESTŘIH BRANEK - ZDE

Ohlasy po utkání:

Martin Slavík, České Budějovice: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme Vlkům vrátit porážku z minula a od první minuty to bylo znát. Už po první půli mohlo být rozhodnuto, ale většinu gólů jsme si nechali do druhé půle. V té nás nutno dodat, podržel brankář Křížek.

Michal Letzel, ŽV Brno: Během 18 dnů jsme sehráli 6 těžkých zápasů, což je jeden zápas za tři dny včetně čtyř cest napříč republikou. To je docela velká porce a na jednu stranu je člověk rád za to že se hraje, na stranu druhou tohle ta futsalová radost úplně není. Po dnešním výsledku je těžké s chladnou hlavou něco říct. Snad tedy jen pogratuluji soupeři k velmi dobrému výkonu a my musíme v nynější zápasové pauze rozklíčovat co je špatně. Do jaké míry se nám to podaří uvidíme v derby s Helasem, které se hraje 6.2."

 
 
 
Žabinští Vlci Brno
5:7(3:4)

STREAM ZE ZÁPASU

FOTOGALERIE ZE ZÁPASU

WEB SOUPEŘE - SK DYNAMO PCO ČESKÉ BUDĚJOVICE

TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět