1.FL 23/24 - 14.kolo / HELAS BRNO

19.01.2024 21:30

 

 
HELAS BRNO - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
5 : 1  (2 : 0)
 
 
Branky: 
Matejov 2, Směřička, Zdráhal, Havel - Havlín
Sestava domácí:
Mykytjuk – Cupák (K), Svoboda, Směřička, Balog, Hanák, Danko, Havel, Mužík, Zdráhal, Krištof, Matejov, Štěpánek
Sestava hosté:
Vyklický, Pšurný, Večeřa - Chroust (K), Kratochvíl, Chráscina, Svoboda, Havlín, Hansl, Jonáš, Bodeček - Teichmann, Koutný
Rozhodčí: Jurča, Gasnárek - Kabeláč
Report:
Přes několik slibných příležitostí na obou stranách branka do desáté minuty nepadla. To se změnilo v 11. a 16. a domácí Helas šel do kabin s dvoubrankovým náskokem. Domácí navíc dvakrát razítkovali tyčku. Po změně stran se začátek druhé půle lépe vydařil nám, jenže namísto abychom nějakou z vypracovaných šancí využili ke korekci skóre, po osmi minutách jsme inkasovali a bylo to 0:3. Minutu poté se po akci Hansl - Havlín konečně prosazujeme. Jenže nám to není nic platné, protože ve chvíli kdy se nadechujeme k výrazné snaze o vstřelení další branky, tak domácímu týmu doslova darujeme gól - po nešťastném zákroku bránícího hráče před vlastním brankářem a tenhle moment nás víceméně sráží do kolen. V dalším průběhu si zkušený Helas vítězství již s přehledem kontroluje. 
Ohlasy po utkání:
Domink Balog (hráč, Helas Brno): "Dnešní zápas jsme zvládli velmi dobře. Soupeř se snažil hrozit z protiútoků, nicméně my jsme na to byli připraveni a určovali tempo hry, proto jsme taky zvítězili 5:1. V dalším utkání nás čeká jeden ze dvou nejlepších klubů v České republice, který se pokusíme výsledkově zvládnout."
Radek Toman (trenér ŽV Brno): "Dnes rozhodlo hlavně naše neproměňování šancí, s jedním vstřeleným gólem se vyhrát nedá."
 
 
Odkazy:
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
WEB SOUPEŘE + FOTOGALERIE - HELAS BRNO
TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
 

—————

Zpět