1.FL 23/24 - 1.ČF / FK CHRUDIM

12.03.2024 14:21

 

 

 
FK CHRUDIM - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
8 : 2  (3 : 0)
 
 
Branky: 
André 2, Drozd D. 2, Drozd P., Max, Záruba, Everton - Chráscina
Sestava domácí:
Espindola, Špánik – Záruba, Everton, Mareš, Vincenzo, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, André, Slováček (K), Igor, Krotil
Sestava hosté:
Večeřa, Pšurný - Chroust (K), Chráscina, Svoboda, Starý, Havlín, Formáček, Jonáš, Pfeffer, Řezník F., Pospíšil 
Rozhodčí: Nagy Z., Soukupová - Nagy L.
 
Report:
V našem historicky prvním zápase play - off jsme se utkali s nejúspěšnějším týmem tuzemské futsalové historie. Série hraná na tři vítězná utkání byla zahájena ve středu v SH Heřmanův Městec. Nastoupili jsme bez Vyklického, Kratochvíla, Koutného, Hansla i Silného a v sestavě se objevili junioři - Petr Pfeffer a Filip Řezník. Do zápasu jsme nastoupili s odhodláním hrát aktívně a snažit se co možná nejvíce ohrožovat branku favorita. Během prvních deseti minut jsme si vypracovali k překvapení všech více brankových příležitostí než v obou předcházejících zápasech v základní části dohromady. Domácím se podařilo překonat naší obranu až téměř po deseti minutách a přestože jsme si vypracovali dalaší dvě solidní šance, do konce poločasu skóroval dvakrát pouze domácí tým. Po změně stran se nám podařilo korigovat na 1:3 a tento stav trval ještě deset minut před koncem. V závěru se ale domácím podařilo nás několikrát přehrát a konečné skóre 8:2 je možná horší než naše předvedená hra. Na náš první zápas v play - off nás opět doprovázel autobus fanoušků, za což jim děkujeme!
 
Ohlasy po utkání:
Radim Záruba (hráč FK Chrudim): "Na zápas jsme se těšili, ale zřejmě bylo prvních nějakých sedm minut znát, že pauza byla delší. Poté jsme se do utkání dostali, Žabiny ale hrály velmi dobře. Bohužel pro ně, v play-off se počítají pouze vítězství a ne uhrané skóre. Musíme být zodpovědnější dozadu, protože chyb jsme dnes udělali příliš hodně."
Radek Toman (trenér ŽV Brno): "V našem prvnim historickém zápase play off jsme rozhodně ostudu neudělali. Byť tomu konečný výsledek neodpovídá, tak jsme domácím nedali nic zadarmo. V závěru zápasu se projevila obrovská kvalita domácích, kteří tak zaslouženě vyhráli."
 

 
 
 
Odkazy:
VIDEOSESTŘIH BRANEK
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
WEB SOUPEŘE
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
 

—————

Zpět