1.FL 23/24 - 13.kolo / SK SLAVIA PRAHA

07.01.2024 21:00

 

 
SK SLAVIA PRAHA - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
6 : 3  (2 : 1)
 
 
Branky: 
Ševčík, Havrda, Vaktor, Hrdina, Homola, Křemen - Hansl 2, Jonáš
Sestava domácí:
Žežulka, Vondráček – Brychta, Sandetskyi, Havrda, Ševčík, Kuča, Míča, Kuchta, Homola (K), Vaktor, Hrdina, Kodatskyi, Křemen
Sestava hosté:
Pšurný, Večeřa - Kratochvíl, Chráscina, Svoboda, Řezník D. - Hansl, Teichmann, Jonáš, Svoboda
Rozhodčí: Vaněk, Kaštánek - Lafek
Report:
Domácí tým narazil po vánoční pauze na bojovného soupeře a o svém vítězství rozhodl až v závěru druhého poločasu. Hosté hráli nebojácně, svižně dopředu a doplatili na neproměněné šance. Slavii v klíčových momentech podrželi zkušení hráči. Byl to rozhodně zajímavý zápas.  
Ohlasy po utkání:
Filip Havrda (hráč Slavia Praha): "Každý zápas po vánoční pauze je těžký, my jsme narazili na bojovného soupeře, který nám nenechal nic zadarmo. Naštěstí jsme to zvládli, vyhráli a máme tři důležité body. V druhém poločase jsme nedotáhli celou řadu přečíslení a nadejných akcí, soupeř nás potrestal dvěma góly a museli jsme zase zapnout a rozhodnout. Do příštích zápasů ale musíme vylepšit snad všechny aspekty naší hry. Tohle by na Plzeň a Chrudim určitě nestačilo."
Radek Toman (trenér ŽV Brno): "Dnes jsem hodně rozpolcený, protože jsme podali výborný výkon, ale bohužel na body to nestačilo. Domácí nám dali lekci z produktivity, naproti tomu my jsme spoustu tutovek neproměnili. Ale pokud budeme takhle hrát i v dalších zápasech, tak věřím, že přijdou i body."
 
 
Odkazy:
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
WEB SOUPEŘE - SK SLAVIA PRAHA
TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
 

—————

Zpět