1.FL 23/24 - 17.kolo / FTZS LIBEREC

02.02.2024 21:30

 

 
FTZS LIBEREC - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
3 : 6  (0 : 1)
 
 
Branky: 
Allanzin, Daněk, Jelínek - Havlín 3, Koutný, Chráscina, Hansl 
Sestava domácí:
Vogt, Jerasov – Žoček, Žampa, Vik, Vyčítal, Zounek, Bína, David, Allan, Jelinek, Daněk
Sestava hosté:
Večeřa, Pšurný - Chroust, Kratochvíl, Chráscina, Svoboda, Havlín, Hansl, Koutný, Formáček
Rozhodčí: Černý, Vlašič J. - Vlašič M.
 
Report:
Po jedné šanci na obou stranách se urodilo ihned v úvodu zápasu. Hosté šli do vedení ve 4.minutě, když v přečíslení 2/1 skóroval po přihrávce Hansla do prázdné branky Koutný. První poločas byl vyrovnaný a když domácí neproměnili v poslední minutě 10m pk za šestý faul Vlků, trval v poločase stav 0:1. Vstup do druhé půle měli domácí raketový a po jediné minutě hry srovnali stav na 1:1 (Allanzin). Minutu poté hosty zachránila tyčka, ale v první polovině druhé půle už gólově úřadují pouze oni! Chráscina ve skluzu (25.), Havlín po samostatném nájezdu na brankáře (27.) a Hansl pohodlnou dorážkou gólmanem vyraženého míče (31.) stanovují deset minut před koncem zápasu průběžné skóre na 1:4. Domácí FTZS hrají od 32.minuty power - play, která je padesátiprocentní - dvě branky dávají (37. Daněk a 39. Jelínek) a dvě inkasují do prázdné (36. Havlín a 39. Havlín). Vynikajícím výkonem se prezentoval brankář ŽV Večeřa, Havlín zaznamenal hattrick.
 
Ohlasy po utkání:
Dominik Voght (brankář FTZS Liberec): "Přirovnal bych to k našemu zápasu s Chomutovem. Rozhodlo neproměňování šancí. Soupeř hrál dobře, vycházelo jim spoustu věcí. Přišlo mi, jako by tu výhru chtěli víc. Nás srazily individuální chyby."
Radek Toman (trenér ŽV Brno): "Dnes jsme podali výborný výkon, naše tvrdá práce se pomalu zúročuje. V důležitých momentech nás podržel vynikající gólman Večeřa. Jdeme dál s pokorou do dalšího zápasu a doufám, že navážeme na dnešní výkon."
 
 
 
Odkazy:
VIDEOSESTŘIH
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
WEB SOUPEŘE
 TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY 
 

—————

Zpět