1.FL 23/24 - 18.kolo / INTERNATIONAL KADAŇ

12.02.2024 22:30

 

 

 
ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - INTERNATIONAL FC KADAŇ
0 : 2  (0 : 1)
 
 
Branky: 
Baran, Caio
Sestava domácí:
Vyklický, Pšurný, Večeřa - Chroust (K), Chráscina, Kratochvíl, Svoboda, Havlín, Koutný, Hansl, Silný, Jonáš, Formáček, Pfeffer
Sestava hosté:
Klečka (K), Novák, Treml – Kiliján, Caio, Vitinho, Oleniak, Filinger, Jánošík, Chmelan, Baran, Maur, Salák
Rozhodčí: Čuba, Ganaj - Čep
 
Report:
Zápas byl od úvodního hvizdu vyrovnanou partií a jelikož oba týmy sázely spíše na zodpovědnou obranu, brankových příležitostí bylo jako šafránu. Jediný gól první půle tak padl ve 12. minutě po parádní kombinaci Kadaně a chladnokrevném zakončení Barana - 0:1. Po změně stran byla na domácích vidět zvýšená aktivita a snaha o vyrovnání, ale hosté téměř dokonale utěsnili prostupnost svého brankoviště a výraznou oporou jim byl velmi pozorný gólman. V těchto chvílích bylo zřejmé, že tentokráte brankové hody k vidění nebudou. Domácí srdnatě dobývali branku hostí, ale přes několik slibných příležitostí se jim skórovat nepodařilo. Hosté čekali trpělivě na brejky a dvě a půl minuty před koncem z jednoho z nich potvrdili svoje vítězství, když po úniku vybídl Baran ke skórování kadaňského kanonýra a Cesar Caio vstřelil do prázdné branky svoji čtyřiadvacátou branku v soutěži. Závěrečnou power - play Vlků hosté přečkali a taktickou hrou se propracovali k tříbodovému zisku. 
 
Ohlasy po utkání:
Radek Toman (trenér ŽV Brno): "Jsem nespokojený s výsledkem, bude to znít divně, ale s výkonem mohu být spokojený, minule jsme u nich dostali osm gólů, teď s námi měli mnohem víc práce. Když ale nedáme gól, tak nemůžeme vyhrát. Problém byl v obranném valu Kadaně, brankáři Klečkovi a naší střelecké neschopnosti."
Daniel Klečka (brankář, International FC Kadaň): "Je to podle mě první vychytaná nula v životě, mám z toho radost. Říkal jsem to i klukům, že mám častěji narozeniny než nulu. To se zatím potvrdilo, doufám, že už to teď zlomím. Náš cíl byl být do první šestky, což jsme myslím tímto výsledkem potvrdili. Máme teď těžký los, Chomutov ho má trochu příznivější. Svůj cíl jsme splnili, všechno ostatní bude nadstavba."
 

 
 
 
Odkazy:
FOTOGALERIE (foto: Lucie Bednářová)
VIDEOESTŘIH BRANEK
CELÝ TV PŘENOS
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
WEB SOUPEŘE
 

—————

Zpět