1.FL 23/24 - 2.ČF / FK CHRUDIM

25.03.2024 23:00

 

 

 
ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - FK CHRUDIM
1 : 5  (0 : 3)
 
 
Branky: 
André 3, Igor, Záruba - Havlín
Sestava domácí:
Pšurný, Večeřa - Chroust (K), Chráscina, Kratochvíl, Svoboda, Havlín, Formáček, Hansl, Pfeffer, Bodeček, Řezník F., Pospíšil 
Sestava hosté:
Espindola, Javorski – Záruba, Everton, Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, André, Slováček (K), Igor, Krotil, Stránský
Rozhodčí: Slanina, Kabeláč - Kliner
 
Report:
Prvoligové čtvrtfinále play off ŽV Brno - FK Chrudim s pořadovým číslem 2 se hrálo v pondělí večer v Modřicích. Strojově precizní hra hostujícího týmu na jedné straně, na straně druhé srdnatě a obětavě bojující domácí tým. Naplněná hala bouřlivě aplaudovala při každé akci domácích i při každém úspěšném zákroku domácího brankáře. Domácí tým byl pochopitelně mnohem méně na míči než hosté, ale držel bezbrankový stav více než čtvrtinu zápasu (do času 12:18). Hosté nastřelili břevno, několikrát se prezentoval skvělými zákroky domácí gólman Pšurný a tak mohli na začátku jít do vedení Vlci, ale po pěkné kombinaci nedokázal jejich útočník usměrnit míč do sítě. Ve 13. a 14. se již prosazují chrudimští Brazilci, kteří jsou v zakončení zcela nekompromisní - první branku dává po parádní kombinaci André a následující trefa Igora - to byl "zatlučený hřebík" k levé tyči. Absolutního fovorita uklidňuje vedení 2:0, které do poločasu po bezchybně vykombinovaném brejku navyšuje. Poločas končí stavem 3:0 ve prospěch hostujícího týmu. Po změně stran se odehrává hra ve vícemáně stejném obraze. V 25. přichází kaňka v podobě zranění domácího Kratochvíla kterého při hlavičkování vypíná vysoká noha hostujícího hráče. Autor zákroku je odměněm ŽK, zraněný hráč několika stehy na roztrženém obočí. Hosté zápas kontrolují, skóre navyšují na 0:5, ale neúnavně bojující domácí tým se ze všech sil snaží o vstřelení branky, což se mu dvě minuty před koncem zápasu konečně daří. Hosté potvrdili futsalovou extratřídu, domácí svým nebojácným výkonem opět nezklamali a zcela zaplněná hala je odměnila dlouhotrvajícím potleskem. Gratulace soupeři, respekt domácím hráčům a poděkováním skvělým fanouškům.
 
Ohlasy po utkání:
Max (hráč FK Chrudim): "Dnes jsme hráli opravdu dobře, ale dávali jsme málo branek. Na druhou stranu jsme měli celé utkání pod kontrolou. Dnes pracoval náš útok a obrana přesně, tak jak chce trenér."
Radek Toman (trenér ŽV Brno): "Bojovali jsme jako praví vlci, ale na tak kvalitního soupeře to bohužel nestačilo. Speciálně chci poděkovat našim famózním fanouškům".
 
 
Odkazy:
VIDEOSESTŘIH BRANEK
FOTOGALERIE (foto Lucie Bednářová)
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
WEB SOUPEŘE
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
 

—————

Zpět