1.FUTSAL LIGA 2021/22 - 11.kolo (předehrávka)

28.10.2021 19:00
 
HELAS BRNO - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
5 : 2
  (2 : 0)
 
Branky: Šarközy 2, Mužík 2, Havrda - Chráscina, Havlín
Helas Brno: Daněk (Klímek, Konečný) – D. Cupák (C), M. Svoboda, Šarközy, Sznapka, Presl, V. Cupák, Kamenský, Gajdács, Mužík, Havrda, Matejov
Žabinští Vlci Brno: Večeřa, Pšurný – Kratochvíl, Svoboda, Starý, Hansl (C), Trbušek, Havlín, Hanuš, Hromek, Chráscina, Fessl
Rozhodčí: Čep, Šenkýř - Jurča
 
 

Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a jeho první čtvrtinu jsme byli jednoznačně lepší. Bohužel naše šance zůstaly nevyužity a tak v desáté minutě skóroval soupeř - po levé straně se prosadil po výborném uvolnění Havrda. O 15 vteřin později mohlo být srovnáno, ale střela Hansla ve skluzu šla pouze vedle tyčky domácí branky. Do poločasu jsme inkasovali ještě jednou - po parádní kombinaci D.Cupák / Šarközy. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět o něco lépe, ale ve 28.minutě to bylo již 3:0 pro Helas, když domácí střelec Šarközy překvapil našeho brankáře ze střední vzdálenosti. Ve 32.minutě jsme se ale přece jenom branky dočkali, když Chráscina korigoval bombou pod břevno – 3:1. Náš tlak sílil a domácí tým cítil, že by pravděpodobně neodolal a tak ho začal eliminovat hrou bez brankáře. A dělal to skvěle, až tak, že tento taktický prvek využil ke vstřelení další branky - Mužík 4:1. O minutu později byla k vidění naše parádní akce dvojice Havlín / Chráscina a prvně jmenovaný dorážel míč do prázdné branky – 4:2. Domácí tým to zkusil opět bez brankáře a opět úspěšně .... a opět Mužík - 5:2. Konec. Radost po Helas. Kvalitní zápas, ve kterém se nemáme za co stydět, na vítězství to však tentokrát nebylo.

Ohlasy po utkání:

Ondřej Daněk (brankář Helas Brno): "Dnes jsme zvládli velice důležité brněnské derby a body zůstávají doma na Vodovce. Potvrdili jsme, že doma jsme 100%. Zápas jsme zvládli jak výkonnostně, tak i v hlavách, což bylo v tomto zápase velice důležité. Předvedenou hru si musíme přivést i do Liberce, kde budeme chtít potvrdit naší sérii vítězství."

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "Z výsledku jsem zklamaný, ale z našeho výkonu až tak ne. Bohužel nás trápí neproměňování vyložených šancí a to je zásadní. Soupeři gratuluji a musím ho pochválit za předvedenou hru bez brankáře v závěru utkání. Děkujeme našim fanouškům, kterých byla v hale drtivá většina, za skvělou podporu a celkově výbornou atmosféru kterou televiznímu zápasu vytvořili."

 
ČT SPORT - ODKAZ NA VIDEO / ZÁZNAM PŘÍMÉHO PŘENOSU
FOTOGALERIE ZE ZÁPASU - HELAS BRNO
WEB SOUPEŘE - HELAS BRNO
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
 

—————

Zpět