1.FUTSAL LIGA 2021/22 - 16.kolo

07.01.2022 21:24
 
SVAROG FC TEPLICE
ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
8 : 1
  (5 : 0)
 
Branky: William 2, Pacheco, Felipinho, Varela, Adriano, Abrham, vlastní – Havlín
Svarog FC Teplice: Hůla, (Mareš) – Pacheco, Adriano (C), William, Felipinho, Kopecký, Künzl, Abrham, Varela, Rhouila
Žabinští Vlci Brno: Pšurný, Večeřa – Chráscina, Kratochvíl, Svoboda, Hansl (C), Pokorný, Havlín, Trbušek, Bílý
Rozhodčí: Nešněra, Stádník - Laštovička
 
 

Hodně podobné jako ve středečním zápase s FK Chrudim. Vysoký favorit rozhodl během prvního poločasu, který skončil shodným výsledkem 5:0. Po změně stran se hra opticky vyrovnala, a dlouho jsme drželi stav bez inkasované branky. Měli jsme i několik šancí, bohužel během posledních dvou minutách Svarog skóroval ještě 3x. Náš čestný úspěch trefil Dominik Havlín pouhé dvě vteřiny před koncem. Prohráli jsme tedy shodným výsledkem 1:8 jako ve středu s týmem FK Chrudim, když v obou zápasech bylo poločasové skóre 5:0 pro naše soupeře a v obou zápasech jsme korigovali v poslední minutě.

Ohlasy po utkání:

Michal Hůla (brankář Svarog FC Teplice): "V prvním utkání si připisujeme povinné tři body a vítězný vstup do roku 2022. Ač výsledek vypadá jasně, tak Brno nám nedalo nic zadarmo. Od začátku jsme si šli za vítězstvím a je jen škoda inkasovaného gólu necelou vteřinu před koncem."

Michal Odehnal (trenér Žabinští Vlci Brno): "Dnešní zápas jsme odehráli částečně v improvizované sestavě, což bylo znát hlavně v prvním poločase. Zápas nám ukázal, kde máme velké prostory ke zlepšení a na tom chceme stavět další přípravu."

 
VIDEOSTREAM ZE ZÁPASU
WEB SOUPEŘE - SVAROG FC TEPLICE
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
 

—————

Zpět