1.FUTSAL LIGA 2021/22 - 4.kolo

24.09.2021 22:41
 
FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA
ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
7 : 2
  (3 : 1)
 
Branky:  Havrda 4, Maur, Potoček, Zapletal – Hansl, Havlín
FC Démoni Česká Lípa: Kirov, Lecjaks – Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Bialek, Maur, Klimt, Zapletal, Potoček, Demjančuk, Kubelka
Žabinští Vlci Brno: Pšurný (Večeřa) - Hanuš, Havlín, Chráscina, Kratochvíl, Hansl (C), Starý, Trbušek, Bílý, Fessl
Rozhodčí: Kresta, Lafek - Zlatník
 
 

Do České Lípy jeli Žabinští Vlci s vědomím kritické situace a s odhodláním bodovat. Vše se ale rychle sesypalo jako domeček z karet a již v desáté minutě vedli domácí Démoni 3:0. Do poločasu snížili Vlci na 1:3, ale po změně stran přidali domácí za pět minut další dvě branky (5:1) i když několik šancí bylo na straně hostujícího celku. V polovině druhé půle byl vyloučen po druhé ŽK hráč hostů a domácí při přesilové hře paradoxně inkasovali - 5:2. V závěru ještě Démoni využili 2x hru Vlků bez brankáře (1x přes celé hřiště, 1x brejk do otevřené obrany) a na světě bylo skóre 7:2.   

Ohlasy po utkání:

Miroslav Rott (kapitán FC Démoni Česká Lípa): "Povedl se nám vstup do utkání a od toho se celý zápas odvíjel. Poté už musel soupeř více tvořit a nám se dařilo trestat jejich chyby v rozehrávce. A konečně tak tři body zůstaly doma. Věřím, že tahle výhra nám pomůže do dalších zápasů."

Michal Letzel (prezident ŽV Brno): "Těžko něco říkat po zápase podprůměrné kvality, ve kterém přestože jste měli bodovat, vysoko prohrajete. Pravidlo nedáš / dostaneš v praxi, ale rozhodně se na to nelze vymlouvat. Naše vstřelená branka ve vlastním oslabení, jen podtrhuje skutečnost, že to bylo celé divné. A pro nás hodně chmurné!"

 
WEB SOUPEŘE - FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
 

—————

Zpět