1.FUTSAL LIGA 2021/22 - 6.kolo

08.10.2021 18:32
 
SK INTEROBAL PLZEŇ
ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
15 : 2
  (7 : 0)
 
Branky:  Seidler 5, Künstner 3, Vnuk 3, Holý 2, Zdráhal, Štrajt - Bílý, Trbušek
SK Interobal Plzeň: Němec (Vahala) - Holý, Seidler (C), Vnuk, Künstner - Buchta, Kozár, Havel, Rick – Zdráhal, Štrajt
Žabinští Vlci Brno: Večeřa (Pšurný) - Hanuš, Chráscina, Kratochvíl, Hansl (C), Starý, Trbušek, Bílý, Fessl
Rozhodčí: Laštovička, Cichra – Stádník
 
 

Po 90 vteřinách hry vedli domácí 2:0 (první gól padl již po sedmi vteřinách) a poločas skončil sedmibrankovým přídělem do branky hostů. Po přestávce se čekalo na změnu stavu vteřin jedenáct a bylo to již celé pouze o konečné výši celkového skóre, které se zastavilo na stavu 15:2, což představuje pro domácí tým druhou nejvyšší výhru v historii, zatímco pro hosty druhou nejvyšší prohru v historii.

Ohlasy po utkání:

Tomáš Štverák (SK Interobal Plzeň): "Takové utkání se hodnotí dobře. Kluci si od prvního střídání šli za výhrou a neponechali nic náhodě. Celý zápas jsme měli pod kontrolou, zahráli si všichni a nikdo se nezranil."

Michal Odehnal (trenér ŽV Brno): "Hned po zápase se mi vše hodnotí obtížně, ale velká část obdržených gólů jde za námi a to díky neuvěřitelným chybám, které děláme. Plus, když už se dostaneme do útočné kombinace, tak ji většinou vyhodnotíme špatně a nedotáhnete do finále. Musíme věřit, že se nám uzdraví všichni hráči, vznikne větší konkurence v kádru a začneme opět společně trénovat jako v loňském ročníku."

 
WEB SOUPEŘE - SK INTEROBAL PLZEŇ
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
 

—————

Zpět