1.FUTSAL LIGA 2021/22 - dohrávka 9.kola

05.01.2022 21:30
 
ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - FK CHRUDIM
1 : 8
  (0 : 5)
 
Branky: Havlín - Koudelka 2, Drozd P. 2, Doša 2, Mareš R., Kubát
Žabinští Vlci Brno: Večeřa (Pšurný) – Chráscina, Hanuš, Kratochvíl, Svoboda, Pokorný, Hansl (C), Havlín, Trbušek, Bílý
FK Chrudim: Dudu, Javorski - Everton, Mareš R., Kubát, Max, Koudelka, Balog, Doša, Drozd P., Drozd D.
Rozhodčí: Gasnárek, Jurča - Štipčák
 
 

Utkání se od samotného začátku vyvíjelo víceméně jednoznačně a v desáté minutě vedli hosté, kteří tak plnili roli favorita, již 3:0 i když dvě z branek byly důsledkem především idividuálních chyb domáchích hráčů. Do přestávky se hosté trefili ještě dvakrát a výsledek poločasu byl pro Žabinské Vlky poněkud chmurný - 0:5. Po změně stran pokračovala hra v podobném duchu jako v půli první a hosté navršili svoje vedení o další tři branky. Čestného zásahu se Vlci dočkali v poslední minutě. Favorizovaný tým si tak připsal do tabulky tři body po vítězství 8:1.

Ohlasy po utkání:

Michal Letzel (Žabinští Vlci Brno): "Zápas měl jednoznačného favorita a ten svoji úlohu splnil. Bez kompromisu, bez zaváhání, bez potřeby okázalých gest, s jistotou a kvalitně. Na bodový zisk jsme, stejně jako většina týmů v soutěži, neměli šanci, to je realita. Soupeři samozřejmě gratuluji."

Tomáš Koudelka (FK Chrudim): "Zápas v Brně jsme začali velice dobře, když jsme v prvním poločase šli do vedení 5:0. Ve druhé půli jsem měli prostor vyzkoušet si jiné složení našich formací a s tím i další herní varianty, které budeme chtít využít hlavně v play-off."


 
FOTOGALERIE ZE ZÁPASU (Lucie Bednářová)
VIDEOSTREAM ZE ZÁPASU
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
 

—————

Zpět