1.FUTSAL LIGA 23/24 - 1.kolo / FK Chrudim

28.08.2023 23:00
 
ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - FK CHRUDIM
0 : 8  (0 : 5)
 
 
Branky:
André 2, Drozd D., Drozd P., Koudelka, Záruba, Slováček, Balog
Sestava domácí:
Večeřa, Pšurný - Chroust (K), Kratochvíl, Chráscina, Mezník, Pospíšil, Hansl, Svoboda, Starý, Koutný, Teichmann, Malůšek
Sestava hosté:
Jackson, Špánik - Záruba, Mareš R., Kubát, Max, Koudelka, Drozd P., Drozd D., André, Balog, Slováček (K), Formáček
Rozhodčí, delegát: Rygl, Petr, Kliner - Venc
Report:
Karty byly rozdány předem zcela jasně a dle toho i zápas probíhal. Od úvodu vysoce favorizovaní hosté drželi míč, útočili, domácí se snažili poctivě bránit a pět minut se jim to velmi dobře dařilo. V šesté minutě se ale Chrudim prosadila - a to dokonce 2x. Domácí tým měl směrem dopředu ze soupeře viditelný respekt a chrudimští dokázali trestat naprosto všechny nepřesnosti Vlků - do poločasu to bylo krutých 0:5. Po změně stran hra probíhala víceméně ve stejném duchu a přestože v závěru zahrozili i domácí, branku vstřelit nedokázali a skóre se zastavilo na stavu 0:8. V závěru zaplněná hala odměnila oba týmy potleskem - domácí za bojovnost, hosty za kvalitu!
Ohlasy po utkání:
Radek Toman (trenér ŽV Brno): Dnes to byla vysoká škola futsalu. Chrudim byla po všech stránkách lepší a zaslouženě vyhrála.
André (hráč FK Chrudim): Jsme hrozně rádi, že se nám první utkání vydařilo. Zastříleli jsme si a povedlo se nám vzadu udržet čisté konto. Já jsem dal první dva góly v chrudimském dresu, takže jsem také velmi spokojený. Sice mohl být hattrick, ale kdybych dal dvě branky v každém zápase, tak by to bylo skvělé.
 
                         
 
Odkazy:
FOTOGALERIE (foto: Lucie Bednářová)
SESTŘIH BRANEK
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
 

—————

Zpět