1.FUTSAL LIGA 23/24 - 5.kolo / OLYMPIK MĚLNÍK

20.10.2023 23:00

 

 
SK OLYMPIK MĚLNÍK - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
9 : 2  (3 : 1)
 
 
Branky: 
Vokoun 4, Sváta 2, Šup 2, Gabčo - Chroust 2 
Sestava domácí:
Buchvak (Šanda) - Abrham, Mešić, Šuba, Sváta, Machytka, Ježek, Gabčo, Sváta, Vokoun, Šup
Sestava hosté:
Večeřa (Jakubčík) - Chroust (K), Kratochvíl, Mezník, Řezník, Svoboda, Starý, Pfeffer, Teichmann, Bodeček
Rozhodčí: Řeháček, Lafek - Cílek
Report:
Olympik to doma umí a i po tomto pátečním utkání zůstává v hale gymnazia bodově stoprocentní. Hosté to však v pátek Mělníku pořádně zjednodušili, jelikož podali žalostný výkon bez známek prvoligové kvality. Domácí tým, pod vedením skvělého Vokouna (autora čtyř branek v tomto zápase) vedl již po jediné minutě 2:0 a přestože se hostům podařilo v poslední vteřině první půle korigovat na 1:3, po změně stran si domácí tým další průběh zápasu pohlídal.
Ohlasy po utkání:
Jakub Němec (trenér SK Olympik Mělník): "Do utkání jsme skvěle vstoupili a hned v první minutě vedli 2:0. Již od začátku jsme dnes byli v pohodě a od toho se pak utkání odvíjelo. Předváděli jsme hezké akce a hráli v dobrém tempu, jen jsme nebyli dostatečně efektivní a v poslední vteřině poločasu dali Žabinským Vlkům šanci snížit skóre. Naštěstí se opět podařil vstup do druhého poločasu, soupeři jsme opět více odskočili a utkání dohráli bez potíží a opět doma s dobrým výsledkem."
Radek Toman (trenér ŽV Brno): "Gratuluji domácímu Mělníku k vítězství. My jsme jim to ale naprosto tragickým výkonem ulehčili."
 
                   
 
 
Odkazy:
FOTOGALERIE
VIDEOESTŘIH BRANEK  (bude doplněno)
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
WEB SOUPEŘE
 

—————

Zpět