1.FUTSAL LIGA 23/24 - 7.kolo / INTER KADAŇ

05.11.2023 20:00

 

 
INTERNATIONAL FC KADAŇ - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO
8 : 3  (3 : 2)
 
 
Branky: 
Havlín 2, Chráscina - Caio 3, Maur 2, Salák, Japa, Vitinho
Sestava domácí:
Klečka (Novák) - Zahradník, Milovac, Chmelan, Polanský, Kiliján, Pardubský, Holman, Caio, Maur, Salák, Japa, Vitinho
Sestava hosté:
Pšurný (Večeřa) - Chroust (K), Kratochvíl, Chráscina, Svoboda - Havlín, Koutný, Teichmann, Silný
Rozhodčí: Chládek, Pelikán - Vlašič
Report:
Zatímco vysoká prohra 2:9 v Mělníku byla důsledkem našeho zoufalého výkonu, při kterém jsme nedokázali svého soupeře vůbec ohrozit, vysoká prohra 3:8 v Kadani se příliš pochopit nedá, jelikož jsme svého soupeře ohrožovali neustále a zápas byl víceméně vyrovnaný. V proměňování brankových příležitostí byl ale domácí tým nekompromisní. Navíc domácí gólman podal výborný výkon. Za stavu 3:6 jsme šli do rizika při hře bez brankáře a soupeř nás v závěru ještě dvakrát potrestal do otevřené obrany. Odehráli jsme dobrý zápas, výsledek je však podobně neuspokojivý jako výsledek po blamáži v Mělníku, která byla zmíněna na začátku tohoto reportu.
Ohlasy po utkání:
Japa (hráč International FC Kadaň): "Dnes bylo úkolem zvítězit a tento úkol jsme splnili. Bohužel ve hře bylo vidět mnoho chyb, které nás brzdí a komplikuje nám to hru. Dvě branky hostů během jedné minuty nás dostaly na dno, ale jako tým jsme se opět dokázali vyburcovat k vítězství.”
Radek Toman (trenér ŽV Brno): "Výsledek je dnes pro nás velice krutý. Vytvořili jsme si kromě gólů spoustu dalších šancí, bohužel jsme je neproměnili. To dnes rozhodlo. V závěru jsme už hráli vabank a domácí každou naši chybu nemilosrdně potrestali, což vedlo k takovému konečnému výsledku."
 
Odkazy:
FOTOGALERIE
REPORTÁŽ ONLAJNY.cz
WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA
TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY
WEB SOUPEŘE
 

—————

Zpět