FK CHRUDIM - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 13.kolo, předehrávka

08.01.2021 23:00
1.FUTSAL LIGA - 8.1.2021 / MSH Chrudim
 FK CHRUDIM - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
10 : 0
 
(6 : 0)

Branky: Drozd D. 4, Yuri 2, Max 2, Koudelka, vlastní 

FK Chrudim: Rennan, Javorski – Yuri, Everton, Mužík, Mareš, Kubát, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Balog, Slováček

Žabinští Vlci Brno: Večeřa, Pšurný – Chroust, Kratochvíl, Hanuš, Mezník, Svoboda, Hansl (C), Starý, Havlín, Hromek, Trbušek

Rozhodčí: Slanina, Gasnárek

 

 

Předpokládali jsme, že když přistoupíme chrudimským na navrhovanou předehrávku tohoto zápasu, stane se něco, co se stalo, tedy že se soupeř nabuzený po dlouhé pauze a namotivovaný před vstupem do další fáze evropské Ligy Mistrů předvede v zápasovém maximu. Stalo se a nebýt obou našich skvělých brankářů (každý z nich se postavil chrudimské smršti do jednoho z poločasů), mohlo to být i horší. To je realita a zákonitý rozdíl mezi úrovní i možnostmi obou týmů. V tomhle zápase by z ligových soupeřů neobstál v pátek pravděpodobně nikdo a mnozí z tzv. "dolní poloviny tabulky" by si inkasovaných branek odvezli možná i víc. I tenhle výsledek bude znamenat to, že v příští sezóně budeme mnohem lepší. Přejeme chrudimským hodně úspěchů na mezinárodní scéně. 


Ohlasy po utkání:
 

Felipe Conde, trenér FK Chrudim: Odehráli jsme dobrý zápas. Většinu duelu jsme dokázali držet vysoké tempo a vytvořili jsme si velké množství brankových příležitostí. V obraně jsme byli také velmi jistí. Jsme spokojeni s tím, co jsme v pátečním zápase předvedli, nyní se ale musíme již stoprocentně chystat na pondělí.

Ladislav Hansl, kapitán ŽV: Věděli jsme, že zápas bude velice náročný, když jedeme na půdu několikanásobného mistra ligy, který je navíc nažhaven po dlouhé pauze kdy se nehrálo. Rozdíly byly znatelné a výkon domácích skvělý. Na druhou stranu nám takové zápasy mohou pomoci do budoucna ke zlepšení a ponaučení z chyb. Gratulujeme soupeři k jednoznačně výhře a přejeme mnoho úspěchů v lize mistrů.

 
 
 
 
Žabinští Vlci Brno
5:7(3:4)

WEB SOUPEŘE - FK CHRUDIM

TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět