SK OLYMPIK MĚLNÍK - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 15.kolo

15.01.2021 23:00
 SK OLYMPIK MĚLNÍK - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
7 : 2
  (4 : 2)

Branky: Hrdý 2, Moravec 2, Sváta 2, Nedostup – Cenek, Hromek

SK Olympik Mělník: Hnízdil, Šanda – Prejsa, Nedostup, Jungbauer, Hrdý, Nečas, Šustr, Kalabis, Mikyska                             

Žabinští Vlci Brno: Pšurný, Večeřa - Chroust, Svoboda, Starý, Hansl, Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek, Kratochvíl, Trbušek

Rozhodčí: Řeháček, Čurda

 

 

Velmi náročnou sérii dalekých ligových výjezdů jsme zakončili cestou do Mělníka k důležitému utkání s domácím Olympikem. Ve vlastním zápase bylo z naší strany špatně téměř vše a po neuspokojivém výkonu jsme s průměrným soupeřem prohráli hrozivým výsledkem 2:7. Report bude doplněn.

  

Ohlasy po utkání:
 

Jakub Němec, trenér Olympiku: Po dlouhé době jsme nastoupili v domácím prostředí, kde jsme po dvou nepovedených utkáních potřebovali zabrat a zvítězit. Do utkání jsme velmi dobře vstoupili a brzy vedli 3:0. Po dvou slepených brankách soupeř snížil, ale utkání jsme měli celkově pod kontrolou a konečně zaslouženě zvítězili. Po celý zápas jsme předváděli velmi dobrý, koncentrovaný výkon bez větších chyb. Je vidět, že se každým dnem zlepšujeme a doufám, že tento trend bude pokračovat i v následujícím týdnu s Plzní a Spartou.

Martin Chroust, hráč ŽV: Zklamání. Začátek nám nevyšel, i tak jsme se dostali zpátky do hry a výsledkově bylo utkání otevřené. Šanci na body jsme ztratili na začátku druhé půle, když jsme nevyužili dvě šance. Potom už jsme byli bezradní a dobře bránící soupeř si pohlídal tři body. Čeká nás ještě hodně práce a musíme zapracovat na herní i psychické stránce, protože takových utkání jako v Mělníku bude ještě hodně a je potřeba se soustředit jen na věci, které můžeme v zápase sami ovlivnit.

 
 
 
 
Žabinští Vlci Brno
5:7(3:4)

 

—————

Zpět