ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - FK CHRUDIM / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 2.kolo

16.09.2020 22:00
1.FUTSAL LIGA - 16.9.2020 / SH Brno - Bohunice
ŽABINŠTÍ VLCI BRNO - FK CHRUDIM  0 : 3  (0 : 2)

Branky: 1. Koudelka (D.Drozd), 9. P.Drozd (Koudelka), 27. Felipe (Mareš)

Žabinští Vlci Brno: Večeřa (21.Pšurný) – Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Starý, Hansl, Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Chráscina

FK Chrudim: Litviněnko (Javorski) – Everton, Mužík, Mareš, Koudelka, Drozd P, Drozd D., Doša, Malý, Balog, Felipe

Rozhodčí: Gasnárek, Šenkýř, Čep

 

 

Druhé kolo 1.Futsal ligy, druhý zápas před domácím publikem, druhý z velkých favoritů. Hodně jsme se na utkání s FK Chrudim těšili, ale soupeř nás zmrazil již ve dvaatřicáté vteřině a po rozborce v našem brankovišti dorážel Koudelka do prázdné branky. Bojovali jsme ze všech sil, většinou se bránili a druhý míč v naší síti se ocitl v deváté minutě, kdy jsme nepokryli volného Pavla Drozda na brankovišti a ten trefil "šibenici". Chrudimští měli i nadále územní převahu, ale my jsme se celkem sympaticky bránili a několikrát nás podržel pozornými zákroky gólman Vašek Večeřa. Naše největší šance se zrodila v jedenácté minutě po přečíslení 2/1 a Dominik Havlín trefil z velkého úhlu tyčku soupeřovy branky. Odražený míč se již nikomu z Vlků dostat do sítě nepodařilo. Přestože podal náš brankář Večeřa velmi dobrý výkon, do druhé půle jsme nasadili mezi tyče Jaroslava Pšurného ve snaze změnit způsob rozehrávky a pokusit se překvapit protivníka. Ten hrál však obezřetně a víceméně kontroloval další průběh utkání a jednou navíc razítkoval naší tyčku. Třetí branku zaznamenal Felipe přízemní střelou ze střední vzdálenosti. O zisku bodů bylo rozhodnuto, přesto jsme se snažili dát v tomto utkání alespoň jedinou branku. To se nám bohužel nepodařilo a soupeř si kromě tříbodového zisku odvezl i čisté konto svého brankáře. Prohráli jsme, ale po zápase byli všichni aktéři utkání odměměni od diváků dlouhotrvajíécím potleskem.

Ohlasy po utkání:

Michal Letzel, prezident ŽV Brno: Favorit šel od první minuty za svým cílem a nikoho nenechal na pochybách, že by tohoto cíle nedosáhl. Myslím, že přestože jsme hráli někdy až s přílišným respektem, opět se nemáme za co stydět. Chtěli jsme ale vstřelit branku, což se nám bohužel nepodařilo. Radovat se z prohry nejsem zvyklý, takže to neudělám ani teď, ale reálným pohledem na věc prostě řeknu, že konečné skóre je přijatelné.

Felipe Conde, trenér FK Chrudim: Hráli jsme o trochu lépe, obzvláště v obranné fázi. Musíme zapracovat na technice, protože děláme hodné chyb. Myslím, ze jsme hráli vyrovnaně, zbytečně neriskovali a kontrolovali tempo hry. Z našeho soupeře šel respekt, jsou fyzicky silní a vsází na rychlé protiútoky. Zápas mel skvělou atmosféru. 

 
 
 
 
Žabinští Vlci Brno
5:7(3:4)

WEB SOUPEŘE - FK CHRUDIM 

TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

FOTOGALERIE ZE ZÁPASU

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět