DYNAMO PCO Č.BUDĚJOVICE - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 5.kolo

06.01.2021 22:00
1.FUTSAL LIGA - 6.1.2021 / SH Lokomotiva ČB
    SK DYNAMO PCO ČESKÉ BUDĚJOVICE
    ŽABINŠTÍ VLCI BRNO  1 : 5  (0 : 1)

Branky: Hric D. - Chroust, Havlín, Hromek, Starý, Hansl 

Dynamo PCO České Budějovice: Beránek, Pícha – Pouzar (K), Hric D., Hric J., Hrbáč, Peterek – Sláma, Benát, Jasanský, Radouch

Žabinští Vlci Brno: Večeřa, Pšurný – Chroust, Kratochvíl, Hanuš, Mezník - Hansl (C), Starý, Havlín, Svoboda, Hromek, Trbušek

Rozhodčí: Maytš, Kaštánek

 

 

Na jih Čech jsme cestovali s přáním bodovat. Prvních 10 minut však nebylo z naší strany příliš dobrých, projevila se dlouhá herní i tréninková pauza a nedokázali jsme příliš plnit dohodnutou taktiku. Soupeř to vycítil, měl optickou převahu a často nás tlačil do defenzívy. Za to, že jsme rychle neprohrávali, vděčíme jisté dávce neefektivity domácích střelců, našim tradičním vlastnostem - obětavosti a nasazení ..... a především našemu nejlepšímu hráči na hřišti - gólmanovi Vaškovi Večeřovi, který podal vynikající výkon. Postupně jsme se ale oklepali a v 16.minutě trefil Martin Chroust parádní střelou (na kterou neměl domácí brankář šanci reagovat) vzdálenější horní roh branky Dynama - 0:1. Zbytek poločasu jsme víceméně kontrolovali, ale co přišlo v samotném závěru se jen tak nevidí! V posledních dvaceti vteřinách jsme zcela nepochopitelně pustili budějovické hráče do dvou (!!!) brejků 3/1. Naštěstí bez pohromy! Přestávka a důrazné upozornění v naší kabině, že na to musíme „trochu jinak“. Ve 27. jdeme do vedení po parádní akci na 7 doteků přes celé hřiště, na jejímž konci skóruje do prázdné branky Dominik Havlín - 0:2. Tohle bylo opravdu super! Za několik vteřin, ale snížili domácí po chybě v naší rozehrávce na 1:2. Naše odpověď přišla rovněž okamžitě - po půlminutě se totiž dostal Honza Hromek do brejku a svůj únik mazácky přetavil ve svoji premiérovou branku v barvách ŽV - 1:3. Po další jedné minutě jsme už vedli o tři branky, když Michal Mezník připravil brankovou příležitost pro Peťu Starého a ten nabídkou nepohrdl - 1:4. Dynamo šlo do power - play, ale tříbrankové vedení již bylo dostatečné a pozorným výkonem jsme ho pohlídali. V závěru vyprodukovali domáci ještě šestý a sedmý faul a zatímco z první „desítky“ Dominik Havlín brankáře Budějovic neprostřelil, druhou „desítku“ uklidil Laďa Hansl k levé tyči a stanovil konečnou výši našeho vítězství na 5:1. Pro domácí tým poněkud krutý výsledek, pro nás velká radost!


Ohlasy po utkání:
 

David Radouch, hráč Českých Budějovic: V utkání s Vlky jsme měli více ze hry, bohužel se nám nepodařilo proměnit šance hlavně za stavu 0:0 a dobře bránící soupeř nás dokázal potrestat. Následující zápas s Mělníkem musíme zlepšit takticky a věřím, že si připíšeme první body do tabulky.

Václav Večeřa, brankář ŽV: Po dlouhé pauze a dlouhé cestě jsme se prvních 10 minut na hřišti hledali, ale postupem času se nám podařilo dostat do hry. Oba týmy podaly velmi slušný futsalovy výkon, misky vah na naši stranu převážily vlastnosti pro Vlky charakteristické - obětavost, soudržnost a maximální nazasazeni. Při powerplay soupeře jsme chvilkama “jeli na krev", za což jsme byli odměněni zaslouzenymi 3 body a cestu domu si můžeme náležitě užit.

 
 
 
 
Žabinští Vlci Brno
5:7(3:4)

STREAM - CELÝ ZÁPAS 

WEB SOUPEŘE - SK DYNAMO PCO ČESKÉ BUDĚJOVICE 

TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět