TURNAJ GLADS 2012

02.09.2012 16:30

Systém turnaje: 6 mužstev hrálo každý s každým

ŽABINŠTÍ VLCI - SAN MARINO 3:6 (2:2) - Hansl 2, Lange ml.

Jednoduše jsme vedli 2:0, to nás ukolébalo. Soupeři se podařilo v dalších minutách naši "ležérii" využit a otočit stav na 3:2 ve svůj prospěch. Následovala nepřesná power - play, kterou soupeř 3x potestal do prázdné. Nepěkný začátek turnaje!

ŽABINŠTÍ VLCI - NASAN 3:0 (2:0) - Hansl 2, Klečka

Asi nejlepší výkon na turnaji jsme předvedli proti silnému Nasanu. Těsně před přestávkou dáváme druhý gól, kdy Bobově bombě na levou tyč neuhnul Slimák a od jedo zkřížených rukou na prsou se míč odrazil do sítě. Zvláštní branku sudí správně uznal a po přestávce jsme si vítězství pohlídali.

ŽABINŠTÍ VLCI - SVÁŽNÁ 2:2 (1:2) - Hansl, Lange ml.

Hra na jednu branku, při které jde při svém prvním brejku soupeř do vedení. Bušíme do plné obrany, vyrovnáváme a opět po protiútoku prohráváme. Tentokráte je však naše power - play úspěšná a v závěru je to alespoň plichta. Tohle jsme ale měli vyhrát!

ŽABINŠTÍ VLCI - SK LÍŠEŇ 2:1 (1:1) - Hansl 2

Zápas dvou nějvětších favoritů turnaje nebyl zdaleka nejkvalitnější. Do vedení nás posílá krásnou brankou Laďa, který překvapil gólmana soupeře z dálky. Do poločasu je vyrovnáno po naši hrubce a nájezdu Líšně "dva na nikoho". Druhá půle je vyrovnaná a naše vítězství zajistil opět Laďa, která využil špatně postavené zdi Líšně a trefil se z přímého kopu. Soupeř hraje 3 minuty přesilovku, ale cennou výhru nakonec uhájíme.

ŽABINŠTÍ VLCI - GLADIATORS 2:2 (0:1) - Lange ml., Hansl

Zápasy s Glads mají vždy podobný scénář. Soupeř je aktívnější, má optickou převahu a naše mužstvo se snaží o hru vycházející spíše z obrany. V tpmto zápase brzy prohráváme a když se nám nedaří vymyslet nic "kloudného", jdeme okamžitě po přestávce do hry bez gólmana. Krásná narážečka znamená vyrovnání, ale my k zisku turnajového prvenství musíme vyhrát a tak v power - play pokračujeme. Bohužel jediná chyba znamená vedení pořadatelů 2:1. Konečnou remízu trefuje v poslední sekundě zápasu výborně hrající Laďa, když využívá přímý volný kop z hranice brankoviště.

Příjemný turnaj proběhl v naprosté pohodě, v brance nastoupil Pinďa a mnohokrát nás podržel. Hrubě se nám nepodařil úvodní zápas (to nás stálo celkové prvenství), ale jinak to bylo vcelu OK. S velkou chutí hrál Laďa Hansl a jeho výkon a střelecká produktivita jsou velkým příslibem před novou sezónou - za 8 vstřelených branek získal cenu pro nejlepšího střelce turnaje. Hrálo se na hřišti Draken na Kraví Hoře.

Konečné pořadí turnaje Glads 2012:

1.SK LÍŠEŇ, 2.ŽABINŠTÍ VLCI, 3.SAN MARINO, 4.GLADIATORS, 5.NASAN, 6.SVÁŽNÁ

Sestava:
Řezáč - Stoklásek, Saxl, Lange ml., Lang - Hansl, Klečka, Letzel

—————

Zpět