HATTRICK CUP 2018 - SVRATKA

14.07.2018 20:00

Systém turnaje: Turnaj se odehrál ve třech skupinách po pěti týmech. Ze skupin postupovali vítězové a nejlepší tým z 2.místa přímo do ČF, dalších osm mužstev hrálo první kolo vyřazovací čísti a poté pokračoval turnaj K.O. systémem až do finále.

Skupina C:

ŽABINŠTÍ VLCI - BANÁNI 2:1 (1:0) - Chroust, Vala

ŽABINŠTÍ VLCI - HUNTOVNA TEAM POLIČKA 1:0 (0:0) - Jakš

ŽABINŠTÍ VLCI - BKS ŽĎÁR n.S. 1:1 (0:0) - Černý  

ŽABINŠTÍ VLCI - PINK POWER 8:0 (4:0) - Řezáč 3, Chroust 2, Letzel, Hansl, Jakš

Až na posledního protivníka se v kvalifikační skupině setkali velmi schopní soupeři a zápasy nepostrádaly svojí kvalitu. V posledním utkání se v naší sestavě (stejně jako loni) objevil nejmladší účastník turnaje - 9 letý Jindra Bula a za svůj pěkný výkon a maximální nasazení sklidil uznání přihlížejících diváků i hráčů soupeře (stejně tak jako všichni naši hráči). Prvenstvím ve skupině jsme se kvalifikovali přímo do čtvrtfinále.

Čtvrtfinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - ICE 3:1 (1:0) - Jakš, Černý, Chroust

Ve čtvrtfinálovém zápase jsme velmi brzy prohrávali velesmolnou brankou, ale v dalším průběhu jsme již diktovali tempo hry a ve druhém poločase jsme si zajistili dvoubrankové vedení. Postup do semifinále jsme si poté již s přehledem pohlídali.

Semifinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - HATTRICK SVRATKA 2:1 (1:1) - Řezáč, Hansl  

V semifinále nás čekal domácí celek a byl rozhodnut klást nám tvrdý odpor. Prohrávali jsme po chybě v obranné činnosti a šťastně odraženém míči, ale do poločasu se podařilo Zbyňovi Řezáčovi parádně vyrovnat. Ve druhé půli jsme se snažili o náznak převahy, ale domácí tým příkladně bojoval (někdy nám dali kluci dobře "po pérkách") a často využíval hru s brankářem v poli, čímž poměrně eliminoval naše ofenzívní snažení. Naštěstí se střelecky probudil Laďa Hansl a jeho "ťafka" znamenala postup do finále!

Finále:

ŽABINŠTÍ VLCI - MONGOLIA HERÁLEC 0:0 (0:0) ....... penalty 2:1

Finále bylo reprízou loňského zápasu o prvenství. Stejně jako před rokem jsme změřili síly s kvalitním týmem Mongolia Herálec a stejně jako v loňském roce skončilo utkání nerozhodně. Tentokrát byla ale remíza bezbranková, jelikož si oba soupeři pečlivě hlídali "zadní vrátka" a každá strana měla pouze po jedné větší šanci, ale brankáři byli na místě. Finále tak dospělo k penaltovému rozuzlení!

1.série: nepříliš umístěnou střelu náš gólman Džarda Pšurný s přehledem zneškodnil - Martin Chroust střelou k tyči bezpečně proměňuje ... vedeme 1:0

2.série: soupeř skóruje tvrdým projektilem do pravého růžku - Dan Černý odpovídá ještě tvrdším projektilem do pravého růžku ... vedeme 2:1

3.série: střela hráče z Herálce směřuje nad břevno naší branky a Laďa Hansl již kopat nemusí, jelikož je rozhodnuto ... vítězíme 2:1

Po roce se nám tedy opět podařilo obhájit prvenství a získali jsme již na tomto turnaji třetí prvenství v řadě, čímž jsme završili hattrick na Hattrick Cupu. Co za rok?

Konečné pořadí turnaje:

1.ŽABINŠTÍ VLCI, 2.MONGOLIA HERÁLEC, 3.OREL KAMENIČKY, 4.HATTRICK SVRATKA

Kromě poháru za 1.místo, jsme získali i cenu pro nejlepšího brankáře (Jaroslav Pšurný).

Sestava (zápasy / branky):

Pšurný (7/0) - Vala (7/1), Kratochvíl (7/0), Chroust, (7/4), Černý (7/2), Hansl (7/2), Řezáč (7/4), Jakš (7/3), Letzel (6/1), Bula (1/0) 

—————

Zpět